Sivuletti + kiharat

kauneus
10 kommenttia

Mulla aina tuppaa venymään hiustenleikkuiden välit… muistaakseni alkukesästä mun latvoja vähän napsittiin ja sitä edellisestä kerrasta taisi olla yli puoli vuotta, hups hups. Pääsin yhteistyön merkeissä Hair Artiin Ennin osaaviin käsiin ja hiustenleikkaamisen lisäksi mulle taiottiin ihana toispuoleinen lettikampaus.

Hair Artissa käytetään luonnollista Less is More -sarjaa hiustenpesuissa vaikka valikoimassa on myös synteettinen sarja tämän rinnalla. Jos mainitsee että käyttää itse luonnontuotteita, saa hoidot ja kampaukset luonnonkosmetiikalla tehtynä :-) Arvostan tätä kovasti! Noita Less is Moreja olen halunnut testata ties kuinka kauan, sillä ne tuoksuvat ihanilta ja olen lukenut sarjasta melkoisen paljon kehuja niin lehdistä kuin blogeistakin. Sain Hair Artista mukaani kuvassa näkyvän Aloe Mint Volume -shampoon, kosteuttavan Cajeput-hoitoaineen ja Mascabadogeelin. Odotukset ovat melko korkealla!

Näin nätin kampauksen Enni mulle loihti latvojen lyhentämisen jälkeen. Hitsit miten siistiä olis osata laittaa omia hiuksia, olo oli niin viimeistelty tuossa kampauksessa. Iskeekö teihin tuollaiset toispuoleiset kampaukset?

Hair Artiin on kesän alussa tullut ihanat Kure Bazaarin luonnollisemmat kynsilakat! Taidattekin tietää että nämä ovat mun suosikkejani. Valikoimasta löytyy ainakin kaksi mun suosikkia, punaoranssi Coquette ja pinkki Macaron


Olisko teillä tarvetta hiustenleikkuulle, värjäykselle, juhlakampaukselle tai vaikka geelikynsille? :-) Ihana Enni lupas -15% alennusta kun ajan varaa hänelle Hair Artiin ja mainitsee että lukee mun blogia. Tarjous voimassa syyskuun loppuun! Lisäksi saatte Less is More -hiustenhoitosarjasta -10%. 


*translation: got my hair fixed, yayyy!! 

 

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Toispuoleiset kampaukset iskee ja lujaa – varsinkin jos niissä on lettejä! Miten toi sun letti oli kiinnitetty, mietin jos osaisin askarrella itselleni samanlaisen.. (:

    1. No älä muuta sano! se oli parilla pinnillä vaan niskassa :-) Kiharat jatkuivat siitä. Enni kiharsi eka ja letitti vasta sitten! :-) Mutta voihan sen tehdä kummin päin vaan.

  2. mooooi ida365! mua vähän harmittaa kun en muistanu sanoa et oon sun blogia aikas paljon lueskellu ja se on mun inspiraation lähde esim tosi paljon vaik niinku vaatteis, hiuksis ja elämäntyylis muutenkin enkä myöskään muistanu sanoa et anna666 on nykyään mun taitelianimi eli oot muuttanu mun elämää täysin olit tosi hurmaava ja luulen et turkistäditkin tykkäs musta mut saas nähä juuh en kertonu mun taide urasta mut ehk myöhemmin jos ne tykkää et näin

    1. ANNAAAA! <3 (ANTEEKS) siis ANNA666. Sä et tiiä miten iloseks tulin tästä ja meidän törmäämisestä, jäi niin hyvä olo, hymyilin vaan vaik kuljin vähän vääriä reittejä (hoho, tamperelainen hukassa stadis xd)!! Sä olit hurmaava ja ihana eloisa sinä ai etttttä oli kiva törmätä!! Ja oon satavarma että hurmasit turkismummot ja muut, ai että! Nähään pian tääälllä päin!!!!!

  3. Tykkään just toispuoleisista JA lettikampauksista. Oi oi. Mulla on just tuo sama shampoo testissä, jännä kuulla, mitä sää oot siitä mieltä. :)

    1. Mäkin!! Ja kaikista lettikampauksista ylipäätään. Haaa jännää!! Oon ehtinyt testata tätä muutaman kerran vasta, mut hetken kuluttua raporttia luvassa siis ;-)