Pikkubistro Kattila

Ravintolat Tampere, ruoka
6 kommenttia

Kävin hetki sitten lounaalla suloisessa Pikkubistro Kattilassa. Olin kävellyt sen ohi pari kertaa ja hoksannut että paikka tarjoaa luonnonmukaista lounasta edulliseen hintaan. Pääsin testaamaan lounaan toisen ruokaa rakastavan kanssa eikä kummankaan tarvinnut pettyä. 

Valitsin lounaslistalta kasvisvaihtoehdon, luomutomaateista tehdyn kesäkurpitsapastan. Lounasseurani tilasi luomumureketta yrttiperunoilla ja pippurikastikkeella, oli kuulemma maistuvaa. Valikoimassa oli myös kalavaihtoehto, jokainen annos maksoi 10€. Lounasta tarjoillaan klo 11-14. Iltaisin ravintolassa voi siemailla viiniä ja nauttia ala carte -listan herkuista ja iltapäivisin klo 14-17 välillä voi maistella tapaksia. Aika kivan kuuloinen konsepti!

Alkuun pieni luomusalaatti ja luomuleipää

Yksinkertaista ja hyvää, niin kuin parhaat asiat yleensäkin

Pikkubistro Kattila löytyy Aleksis Kiven kadulta aivan Kaffilan ja Tilakaupan vierestä. Erittäin tervetullut lisä Tampereen ravintolaskeneen. Taidan kyllä sanoa jokaisesta uudesta hyväksi havaitusta ravintolasta näin, mutta vitsit miten mahtavaa että Tampereellakin on valinnanvaraa ruokapaikkojen suhteen. On vain yksi asia jota en ymmärrä – miksi näin sievällä ja laadukkaita ruokia tarjoavalla ravintolalla on niin lapsekas ja värikäs logo? Mulle tulee sellainen fiilis, että logo syö ravintolan arvokkuutta ja uskottavuutta. Onneksi se ei kuitenkaan vaikuta makunautintoon tai ystävälliseen palveluun ;-)

Oletteko te jo ehtineet testata Kattilan lounaan tai muita herkkuja? 


*translation: ”Pikkubistro Kattila” is a small restaurant that serves organic & local food. Lunch costs only 10€ and it is gooood. Highly recommended! 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No jos vertaa tuohon liha-annokseen niin ei ehkä. Ens kerralla testaan kalaa ja hitsit tuo oli hyvää kyllä tuo pasta.

 1. Vaikuttaa hyvältä!
  Ja nyt tähän täytyy kehaista tuota Bistro Le Pot- ravintolaa! En tiedä oletko ehtinyt sitä testata, mutta siis ehdottomasti kannattaa!! Kävin sielä viime viikonloppuna ja ruoka oli aivan älyttömän hyvää! Suosittelen lämmöllä, etenkin niitä pataruokia. Ihan tulee nälkä pelkästä ajatuksesta :D

  1. Ooohlalaa en oo vielä käynyt! En tiedä miksi, mutta jostain syystä se ei ekana houkuttele just mua, vaikka olenkin kuullut siitä paljon kehuja. Ah, pataruoat kuulostaa ihanalta syksyyn, joten pidetääs mielessä. Kiitos vinkkauksesta!! :-)

 2. me käytiin poikaystävän kanssa minun synttäri-illallisella tuolla maanantaina ! söin kuhaa, oli tosi hyvää ja jälkkäriannos oli niiiiin kaunis.

  tarvii joskus testata toi lounaskin :- )

  1. Ouii ihanaa!:-) Niiden jälkkäreiden kuvia oonkin nähnyt monessa paikassa, aika paljon kukkia annoksissa? Ihanaa.

   joo, suosittelen! :-) Hyvä hinta-laatu-suhde.