365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

16

syyskuu 2014

6

COMMENTS

Pikkubistro Kattila

Written by , Posted in Ravintolat Tampere, Ruoka

Kävin hetki sitten lounaalla suloisessa Pikkubistro Kattilassa. Olin kävellyt sen ohi pari kertaa ja hoksannut että paikka tarjoaa luonnonmukaista lounasta edulliseen hintaan. Pääsin testaamaan lounaan toisen ruokaa rakastavan kanssa eikä kummankaan tarvinnut pettyä. 

Valitsin lounaslistalta kasvisvaihtoehdon, luomutomaateista tehdyn kesäkurpitsapastan. Lounasseurani tilasi luomumureketta yrttiperunoilla ja pippurikastikkeella, oli kuulemma maistuvaa. Valikoimassa oli myös kalavaihtoehto, jokainen annos maksoi 10€. Lounasta tarjoillaan klo 11-14. Iltaisin ravintolassa voi siemailla viiniä ja nauttia ala carte -listan herkuista ja iltapäivisin klo 14-17 välillä voi maistella tapaksia. Aika kivan kuuloinen konsepti!

Alkuun pieni luomusalaatti ja luomuleipää

Yksinkertaista ja hyvää, niin kuin parhaat asiat yleensäkin

Pikkubistro Kattila löytyy Aleksis Kiven kadulta aivan Kaffilan ja Tilakaupan vierestä. Erittäin tervetullut lisä Tampereen ravintolaskeneen. Taidan kyllä sanoa jokaisesta uudesta hyväksi havaitusta ravintolasta näin, mutta vitsit miten mahtavaa että Tampereellakin on valinnanvaraa ruokapaikkojen suhteen. On vain yksi asia jota en ymmärrä – miksi näin sievällä ja laadukkaita ruokia tarjoavalla ravintolalla on niin lapsekas ja värikäs logo? Mulle tulee sellainen fiilis, että logo syö ravintolan arvokkuutta ja uskottavuutta. Onneksi se ei kuitenkaan vaikuta makunautintoon tai ystävälliseen palveluun ;-)

Oletteko te jo ehtineet testata Kattilan lounaan tai muita herkkuja? 


*translation: ”Pikkubistro Kattila” is a small restaurant that serves organic & local food. Lunch costs only 10€ and it is gooood. Highly recommended! 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. henna
    • ida365
  2. Lako
    • ida365
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.