It’s OK

muoti
32 kommenttia

Asukuvia kuvatessa tuppaan usein hymyilemään nätisti ja seisomaan suorassa, jotta asukuvat onnistuisivat ja kuvien ottamiseen käytetty aika ei menisi hukkaan epäonnistuneiden ilmeiden tai heilahtaneiden ruutujen takia. Kun asun esittely on pääpointti, on tuo toimintatapa tietysti varsin ok, mutta siinä saattaa samalla jäädä vähän etäinen fiilis kuvattavaan ja siihen, kuka blogia kirjoittaa. En ole tainnut koskaan kysyä keltään millaisen kuvan minusta saa blogin perusteella, mutta veikkaampa että astetta hillitymmän mitä oikeasti olen. En tiedä, mutta näistä aavistuksen pointtinsa kadottaneista kuvista saattaa välittyä jotain pikkuisen enemmän

Mainio huppuhuivi tulee pelastamaan mun syksyn – lupaan palata aiheeseen sellaisten kuvien kera, jossa huivi pääsee oikeuksiinsa. Jos ette malta odottaa, niin kipaiskaa Design 931 -myymälään Tampereella, tätä ei näytä löytyvän nettikaupasta. Merkki on Skuxx Limited ja huivi on tehty käsityönä Suomessa, koool!

(Pohdiskelin tässä että thank god blogissa ei voi käyttää emojeita, ois melkoista sekamelskaa nää mun tekstit jos voisi. Tuohon vikan lauseen peräänkin ois tehnyt mieli laittaa ne ilmaan nostetut kädet, tähtiä ja aurinkolasipäinen emojityyppi….)

 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No siis näähän on aivan ihania kuvia! Lisää tämmösiä! Superkaunis etenki tuo jossa katsot kameraan ja hymyilet niin et hampaat näkyy :—) (tähän sydän-, peukku- ja kissaemoji)

  1. WÄÄÄ :-*!! Hiiih voi kiitos! Oli rento olo kun ystävä nappas kuvat, siksi varmaan musta on kerrankin hammashymykuva ikuistettuna! Hihiii sulle takas pinkki kimaltava sydän ja pussaava kisu!

 2. Voi vitsi miten ihania kuvia <3_<3 kaunis Ida! Sun ihana nauru välittyy näistä kuvista :)

  1. On, viime vuonna hankittu, mutta taitaa näitä olla tänäkin vuonna? :-)

 3. Hahah ite huomaan kun kirjotan päiväkirjaakin niin haluttais piirtää niitä emojeita joka väliin :-D
  kivoja kuvia ja huppuhuivi näyttää toimivalta!

  1. No uskon! :–D se vähän jää päälle…

   Kiitos!! Huppuhuivi on kyllä kätsyistä kätsyin.

 4. Mua harmittaa välillä, että esim. Twitterissä ja Facebookissa koneeella ei oo emojeja. Mutta ehkä on tosiaan ihan hyvä, ettei ne oo vielä kaikkialla, menis kaikki aika emojikollaasien sommitteluun :D

  1. No äläpä! :–D Siksi pitääkin käyttää twitteriä vaan puhelimella… Mut ehkä ihan hyvä joo ja noissa nykyisissä emojeissa on pari vakavanlaatuista puutetta; missä on esim. juusto-emoji?! Tai skumppa? Huh.

 5. Upeita kuvia ja totta, että kyllä näistä välittyy ihan eri fiilis, kuin mitä asukuvistasi ehkä yleensä :)

 6. perhanan emojit. tekisi mieli hommata iphöni emojien ja kivojen kuvanmuokkaus-appsien takia. lumia on ihan tyhmä, vaikka aloitusnäyttö palikoineen on nätti >:–(

  1. no joooo uskon!! ::( mä oon pari kertaa joutunu vastaan puhelimeen tai tekeen jotain äidin lumialla enkä kestä miten vaikee se on iphoneen verrattuna xD en tyyliin tiiä YHTÄÄN mitä tehdä!!

 7. Joo on! Mitä mieltä oot ton kestävyydestä noin yhden talven jälkeen?

  1. Heeei vastasin sulle uudessa postauksessa! :-* on siis nukkaantunut kohdista jotka hankaa (hihat ja kyljet) koska sekoite ei oo matskuna kovin kestävää… takin harmaa pinta antaa paljon anteeksi mutta ei tää takki oo mikään ikuisuustakki niin kuin villaa olevat :—(((

 8. Tärkeä puute emojeissa on myös FB:ssä seuraavista merkeistä ruudulle ilmestyvä hymiö –> :3 ! Voiskohan emojille lähettää palautetta?

  1. No hei totta!! En itse käytä tota paljoa mutta se on yksi siskon vakkareista, joten hänkin varmasti kaipais sitä! Oh voispa…. myös porkkana-emoji ois söpö!

 9. Ihanat kuvat! Hyvin vois asukuvissa olla enemmän tän tapaisia – onhan se kiva nähdä miten asu toimii liikkeessäkin ;) Esim. Lainahöyhenissä-blogin Piret aika usein kävelee tms. kuvissaan ja niistä näkee vaatteet hyvin. Ja oot tosi valloittavan näköinen näissä!

  1. Hihii kiitos Hanna! :-* Ja oot kyllä oikeessa, liikkeessä otetut kuvat esittelee vaatteet monipuolisemmin. Se vaan on välillä uskomattoman haastavaa ottaa sellaisia kuvia :DD jatkan yrittämistä, hoho!