Huppuhuivilla ja ilman

muoti
4 kommenttia

Noniin, täältä tulis kunnolliset huppuhuivikuvat! Tosin osa kuvista on kuvattu ilman huivia, kun tuossa takissa on niin kaunis malli ettei sitä viitsisi edes peittää huivein sellaisina hetkinä kun aurinko vielä lämmittää tarpeeksi eikä tuule kovasti. Välikausitakit on siis kaivettu varastoista, tämä Monkin nätti minimalistinen takki on kyllä mun lemppari heti taiteilijatakin jälkeen. Vaikka ei sillä, kyllä kai kaikki mun takit on mun mielestä lemppareita, mulla nimittäin on joku juttu nätteihin takkeihin. Erilaisten takkien omistaminen tuntuu perustellummalta kuin useat parit bikineitä tai monet huikean korkeat korot. Takeille mulla on huomattavasti enemmän käyttöä, etenkin Suomessa.

Kommenttiboksissa kyseltiin tämän takin kestävyydestä – samaa takkia on nimittäin myynnissä tänäkin vuonna. Pakko sanoa, että onhan tämä jo selvästi kärsinyt, mutta toisaalta harmaa pinta antaa paljon anteeksi eikä nukka näy kuvissa. Kyljet ovat kuitenkin jo nukkaantuneet koska pintamatskussa on niin montaa eri materiaalia että kangas alkaa nukkaantua hankauksesta. Lämmin syystakiksi, mutta ei todellakaan riitä koville pakkasille ainakaan näin viluisella tyypillä. 

Yksinkertainen mutta ei tylsä, tuo takki nimittäin. Ruskea nahkalaukku + harmaa takki on muutes aika kiva kombo. Laukku on se & Other Storiesin kaunokainen, farkut Tiger of Swedenin Kellyt (ihan parhaat! eivät ole löystyneet mihinkään vaan istuvat ihanan napakasti) jotka sain tamperelaisesta Inchistä ja kengät Vagabondin kiiltonahkaiset läskipohjat.

Ja sitten se mahtava huppuhuivi! Ostin tuon siis Design 931:stä ja taisin napata mukaani viimeisen mustan, mutta näitä oli myös harmaa, sininen ja luonnonvalkoinen, joista harmaa ja valkoinen olivat paksumpaa neulosta. En kestä miten suloista on, että Skuxx Limited -vaatemerkin perustajan äiti on neulonut nämä huppuhuivit :’-) Varsinaista lähimuotia siis. Olen etsinyt tämmöistä huivia monta vuotta, mutta vastaan on tullut vain akryylisiä ja olen jättänyt ne kauppaan akryylin välttely -periaatteeni takia ja siksi, että tiedän ettei akryyli kestä käytössä yhtä talvea kauempaa. Onneksi odotin kunnes tämä löytyi! Tämä on ohuutensa takia mainio syksyyn. Talveksi voisin ostaa muhkeamman version kaveriksi, jos jostain löytyisi villainen ja tosi iso.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. heiii tuli tossa mieleen et voisitko joskus tehdä pienen ”minioppaan” noiden luonnonkosmettiikkojen suhteen, sillai että jos on aika pieni budjetti mutta kiinnostais pikku hiljaa alkaa siirtymään luonnonkosmetiikkaan niin mistä on hyvä aloittaa? juuri esimerkiksi parhaat shampoot/hoitoaineet hyvällä hintalaatusuhteella jne :—)

    1. hei todellakin!! tosi kiva idis, sellanen ”START WITH THESE” -tyylinen postaus! :-) Jooojoo! Toteutukseen, kiitos vinkistä! :-*