Paulan uusi tyyli -projekti etenee

muoti
Jätä kommentti

*Yhteistyössä Paulig


Paulan uusi tyyli -projekti etenee huimaa vauhtia! Vaatesuunnittelijaopiskelijoille suunnattu kilpailu on päättynyt ja neljä parasta suunnittelijaa on valittu mukaan projektiin – jokaiselle bloggaajalle on siis valittu nelikosta suunnittelijapari. Pääsemme jokainen tapaamaan suunnittelijapariamme pian jotta pääsisimme ideoimaan Paulan uutta tyyliä yhdessä. MEGAJÄNNÄÄ, koska sitten tämä projekti vasta jännittäväksi muuttuukin. Minä ja muut bloggaajat ollaan nyt luotu inspiraatiotaulut /-suunnitelmat joiden pohjalta ideoimme vaatesuunnittelijan kanssa Paulalle uuden asun. Ideoinnin pohjalta suunittelija työstää lopullisen ehdotuksen, joten nyt täytyy pitää peukkuja että minä ja suunnittelija puhumme samaa kieltä ja olemme yhtä mieltä lopullisesta ideasta. ;-)

Minusta on ihan mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä suunnittelijan kanssa, sillä vaikka minulla on visio siitä, millainen Paulan uudistunut asu olisi, en välttämättä saisi sitä yksin paperille asti. Tässä tulee siis tarpeen ammattilaisen osaaminen. 

Nyt saan jo vilauttaa teille suunnitelmiani ja inspistauluani. Toteutin omani Pinterestiin helppouden ja monipuolisuuden takia, vaikka pohdin myös sellaista old skool leikkaa liimaa -ratkaisua. Taustaa uudistuksen pohjalle voitte lukaista aiemmasta postauksestani.

 

Kurkkaa koko Paulan uusi tyyli -inspiraatio Pinterestistä

Uuden tyylin taustalle: Sääksmäen kansallispuvun värit: punainen, sininen ja valkoinen. Tai kenties vain jokin noista – tunnistettavuus ja historian kunnioittaminen on minusta tärkeitä asioita kun luodaan uutta tyyliä näinkin tunnetulle ja ikoniselle persoonalle. Kuosinkin voisi säilyttää jollain tapaa, mutta se pitäisi modernisoida ja yksinkertaistaa. 

Uusia tuulia uuteen tyyliin: Modernit leikkaukset, yksinkertaisuus, linjakkuus, naisellisuus, nuorekkuus, raikkaus. Siitä on Paulan uusi tyyli tehty! 


En malta odottaa mitä saadaan yhdessä suunnittelijan kanssa aikaan. Tarkoitus on treffata ihan pian, ideoida tyyliä yhdessä eteenpäin minun luomani inspiraation pohjalta ja antaa suunnittelijan sitten hahmotella uusi tyyli paperille. Miltäs vaikuttaa? Muiden mukana olevien bloggaajien inspiraatioita voitte vaklata Pauligin kampanjasivun kautta.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.