PAULAN UUSI TYYLI

ruoka
5 kommenttia

*yhteistyössä Paulig

Tämän syksyn jännittävimpiin ja mielenkiintoisimpiin projekteihin lukeutuu Pauligin #PAULANUUSITYYLI -kampanja, jossa minä ja kolme muuta bloggaajaa pääsemme luomaan ikoniselle Paulalle uutta tyyliä. Pauligin Paula on minulle tuttu vanhoista peltisistä kahvipurkeista ja tietysti olen tiennyt Paulan olevan Pauligin kahvilähettiläs, mutten ole koskaan esimerkiksi itse nähnyt Paulaa missään tilaisuudessa.

Paula on ilmestynyt kahvipurkkeihin jo vuonna 1904 mutta vasta 1950-luvulla Paula muuttui piirroshahmosta eläväksi persoonaksi. Tuolloin Paulasta tuli kansan suosikki ja monet nuoret naiset hakivat Paulan virkaan. Tällä hetkellä virassa on 18. Paula, Noora Ylikoski.

Suomalainen kahvikulttuuri on muuttunut paljon Paulan syntyajoista ja nyt käynnissä onkin Paulan uudistusprojekti, johon kuuluu olennaisena osana Paulan uusi tyyli ja sen suunnitteleminen. Meidän mukana olevien bloggaajien tehtävänä on luoda inspiraatiotaulu joka kuvastaa Paulan uutta tyyliä. Tulemme myöhemmin tekemään yhteistyötä vaatesuunnittelijaopiskelijoiden kanssa – kilpailuun mukaan valitut vaatesuunnittelua opiskelevat nuoret luovat inspiraatiomme pohjalta uuden tyylin Paulalle. Myöhemmin tänä vuonna te pääsette äänestämään mielestänne parasta tyyliä. Muut mukana olevat bloggaajat ovat upeat Laura, Kaisa ja Miisa

Siinä missä Paula oli ennen ”koko kansan Paula”, on Paula jäänyt minun sukupolvelleni jollain tapaa tuntemattomaksi. Uudistuksen myötä Paula on suomalaisen kahvikulttuurin positiivinen tutkimusmatkailija joka tietää, kokeilee ja jakaa uusimmat kahvitrendit ja on mukana siellä missä tapahtuu. Näiden ajatusten pohjalta olen alkanut luoda omaa inspiraatiotauluani, jännää!! Tarkoituksena on tietysti suunnitella jotain sellaista, joka kunnioittaa nykyistä pukua, Sääksmäen juhlapukua mutta on moderni ja  Tulette pian näkemään mitä olen saanut aikaiseksi ja millaisena 2010-luvun Paula minulle näyttäytyy, mutta sitä ennen tahdon udella – millaisena te näätte uudistuneen Paulan? Entä onko teillä Paulaan liittyviä muistoja? 

Lisätietoa #Paulanuusityyli -kampanjasta löytyy Pauligin nettisivuilta.

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mun mielestä uusi Paula voisi olla söpö hipster-tyttö kukallisessa tai pilkullisessa mekossa! :) Jännittävä nähdä, miltä uusi Paula lopulta tulee näyttämään.

  1. No eikö vaan, just jotain uutta ja raikasta mutta perinteitä kunnioittaen ;-)

 2. Paula oli itselleni melkoisen tuntematon hahmo. Uutta ja raikasta perinteitä kunnioittaen on kyllä niin tiivis ja hyvä tavoite, ettei asiaa tuon paremmin ilmaista :D sitä lähtisin itsekin tavoittelemaan.

  Toteutus onkin sitten jännä nähdä! Monesti samantyylisissä projekteissa, joissa muunnellaan jokin (ainakin jollekin sukupolvelle) tuttu ja turvallinen uudeksi nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi, mennään metsään ihan urakalla. Muutosta entiseen ei ole nimeksikään tai vaihtoehtoisesti uutta ja vanhaa ei yhdistä toisiinsa ei sitten millään :D

  Kaupunkilaistunut Elovena-tyttö olisi myös melkoinen haaaste :–D tsemppiä ideointiin!

  1. Haaa älä muuta sano! :-D Tähän oman haasteensa luo tietysti bloggaajan ja vaatesuunnittelijan välinen yhteistyö – että onko meillä sitten lopulta yhteisymmärrys uudesta lookista vai ei. Inspiraationhan ei ole tarkoitus vielä olla mikään luonnos vaan nimenomaan luoda sitä fiilistä ja tunnelmaa jonka perusteella vaatesuunnittelija tekee luonnoksen. JÄNNÄÄÄ!

   Ja hei todentotta, niin olis :-D Aika hyvä!