Kaupungin parhaat vohvelit

Ravintolat Tampere, ruoka
10 kommenttia

Tampereen parhaat vohvelit saa Ojakadulta, siitä alkuperäisestä ja aidosta Vohvelikahvilasta. Tunnelma sisällä on intiimi ja lämpöinen, mutta sisällä otetut kuvat eivät tee oikeutta söpölle kahvilalle. Siksi tämmöinen kuvailijamuikkeli oli aika innoissan kun jokin aika sitten vielä tarkeni herkutella ulkona, lämpimänä syyskuun iltapäivänä, ja pystyi nappaamaan kivat kuvat. Eikö vaan näytäkin aika herkulliselta? 

Omenavohveli ja kaardemummakahvi maksoivat opiskelija-alennuksen jälkeen reilut seitsemän euroa, ei kovin paha tämmöisestä itsetehdystä herkusta. Omenatkin kuulemma olivat omia, ai että, arvostan! Valikoimassa on makeiden vohveleiden lisäksi myös suolaisia vohveleita ja annoksia saa myös vegaanisina, gluteenittomina ja laktoosittomina, joten jokaiselle löytyy jotain. Mikä on teidän suosikkiannos? Mun taitaa olla tämä, mutta ens kerralla vois maistaa vaikkapa vuohenjuustovohvelia!

Tampereen Vohvelikahvila
Ojakatu 2
33100 Tampere

AVOINNA / OPEN:
weekdays 10-20 sat 10-19 su 11-19


*translation: Best waffles in town! Vohvelikahvila (”Waffle cafe”) at Ojakatu is worth visiting. 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. no nyt tekee kyllä mieli vohveleita! Jämähdän aina käymään vaan niissä omissa vakkarikahviloissa, ja viime vohvelikahvila käynnistä on jo liian pitkä aika. Täytyis kyllä hankkia kotiin vohvelirauta niin vois pitää vohvelikemuja kamujen kans :-)

  2. Vohvelikahvila! ♥ Yksi syy siihen, miksi aikoinaan rakastuin kertaheitolla Tampereeseen niin palavasti. :-D Savulohivohveli (jota ainakin joskus tuolta sai, en oo aikoihin käyny ni en tiedä saako vielä) on ihan käsittämättömän hyvää!

    1. Älä muuta sano, toi on niin symppis kahvila! <3 Taitaa saada yhäkin lohivohvelia myös!!

  3. Nyt pistää väkisinkin hymyilyttämään, sillä istuin tässä muutama päivä sitten samaisen kahvilan, saman pöydän ääressä vieläpä tismalleen sama omenavohveli + kaardemummakahvi -tilaus nenäni edessä. :-D Ps, hyvää oli pitkästä aikaa, omnom!

  4. ei vitsit, oon kuullut tuosta paikasta niin monesti, mutten ikinä käynyt. muutenkin tampereella tulee käytyä turhan harvoin, vaikka matka jyväskylästä ei edes ole kovin pitkä, varmaan kun siellä ei ole mitään yökyläpaikkaa. viimeistään ensi kesänä pitää ottaa asiaksi päiväreissu tampereelle ja silloin käydä ainakin tuolla!

    1. Eikä, sun täytyy ihan ehdottomasti! Tampereen kivoimpia kahviloita, ehdottomasti. :-)

    1. Toi oli joskus kans mun lemppari mutta totesin viime vuonna sen olevan liian makea mun makuun nykyisin, nyyh! :-D