Geelilakkaukset + tavallinen kynsilakka

kauneus
6 kommenttia

Mulla on nykyisin aika usein geelikynnet (siis sellaiset itsetehdyt geelilakkaukset jotka kovetetaan uv-valon avulla) koska olen huomannut että näin kynteni pysyät parempikuntoisina ja kasvavat pidemmiksi – eikä kynsilakoista tarvitse murehtia yli viikkoon. Jos haluan saada kaiken hyödyn irti geelilakkauksista, lakkaan kynnet viikon päästä geelien laittamisesta tavallisella kynsilakalla. Silloin alle jäävät geelit pysyvät hyvinä vielä pari päivää tämän ”hämäyksen” ansiosta. Parhaimmillaan geelilakat + normilakka -kombolla on pärjätty reilut kaksi viikkoa. 

Nyt laitoin geelien päälle Lumenen Gel Effect -kynsilakkaa, joka on nimestään huolimatta ihan tavallista kynsilakkaa. Se antaa aavistuksen pulleamman lopputuloksen mitä tavallinen kynsilakka ja peittää kynnen epätasaisuutta monia kynsilakkoja paremmin, mutta sitä ei sovi sekoittaa geelilakkoihin vaikka nimi niihin vahvasti viittaakin. Täältä löytyy aiemmin testaamani sävyt, tässä uutuuslakka ”Frosted Matte Effect” -lakka sävyssä 34 Rainless. Sain lakan testiin blogin kautta. 

Ihanan matta lopputulos, ja kuten näette, melkoisen tasainen vaikka alla on jo osumaa ottaneet geelilakkaukset. 

Höhööö, mulla menee usein kynsilakkojen kanssa överiksi kun alan testailla jotain ja sit käykin usein niin että poistan kynsilakat ennen kuin ne edes ehtivät kuivua :–D Pitäis jättää kynsilakkataiteilut muille ja keskittyä itse yksinkertaisiin lakkauksiin joista tykkäänkin eniten. Noo, näistä glitter half mooneista tuli ihan söpöt, ehkä ne voi siinä olla pari päivää. 

Kätsyä on muuten myös se, että asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella voi poistaa nämä normilakkaukset ilman että geelille käy mitään. Kovin tummilla sävyillä ei ehkä kannata lakata vaalean geelin päälle, normilakka voi värjätä alla olevaa geeliä etenkin jos ei käytä aluslakkaa. 

Vaikka kesän jälkeen tekeekin mieli käyttää vain tummanpunaista, mustaa ja nuden sävyisiä kynsilakkoja, on kirkkaan pinkki kiva piristys mustien ja harmaiden vaatteiden kaveriksi. Kure Bazaarin lakat päihittää monet normilakat siinä, että ne kuluvat paljon tavallisia kynsilakkoja nätimmin.

Käyttääkö kukaan teistä tämmöisiä kotona kovetettavia geelilakkoja? Mulla ois metsästyksen alla mattavalkoinen enkä oikein edes tiedä mistä sellaista kannattaisi etsiä kun Kickseistäkään ei enää saa Orlyä jonka oon todennut hyväksi :–( 

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mitää onks sulla kotona siis joku uv-laite millä teet noi lakat, cool! kiinnostuin! vastauksia löytyisi varmaan googlettamallakin mutta kivempi kysyä joltain jonka tietää olevan puolueeton mielipiteissään, eli: onko toimenpide helppo vai monimutkainen, saako lakat helposti siisteiksi ja onko esim poistaminen tuskaa? tollanen geelilakkaushomma kuulostaa täydelliseltä munlaiselle laiskalle lakkaajalle, joka kuitenkin tykkää näteistä kynsistä

  1. ON! :—) oon postannutkin siitä joskus: http://ida365.fi/2013/10/18/testissa-geelilakkaus-kotona/

   Toi on ihan mahtava! Oikea tekniikka ja se, kuinka paljon (VÄHÄN) lakkaa kantsii laittaa löytyy aika helposti, parin kerran jälkeen. Mulla menee ehkä 20min nykyisin siihen että putsaan edelliset lakat ja teen uudet. Saattaa kuulostaa pitkältä mutta joskus normikynsilakkaa pitää kuivattaa joku vartti, että ei nyt niin paha siis kun näin saa yli viikon kestävät lakkaukset.

   Alkuun laitoin liikaa kerroksia tai liian paksulti lakkaa eikä kynsilakkaukset kovin kauaa siten pysyneet, mutta kun hoksasin, että vähemmän on enemmän, tuli geelilakoista mun lempparit!

   Poistamisen tuska riippuu vähän kynsilakkamerkistäkin – kun laitan paksulti sensationailin omia lakkoja, pystyn itse rullaamaan lakat pois reilun viikon jälkeen. Orlyjä käyttäessäni sen sijaan rapsuttelen nää irti semmosella metallisella välineellä kun olen ensin pehmittänyt lakkoja kynsilakanpoistoaineella. Se tekee kyllä jonkin verran hallaa kynnen pinnalle, muttei paljoa kun sen malttaa tehdä rauhassa. Orlyt on kestävämpiä mutta ne siis joutuu myös ottaan vaikeemmin pois :-)

   Toivottavasti tästä oli apua! Mun mielestä ihan huikee keksintö kun oon laiskimus kynsien suhteen, mutta haluan kans että ne ovat nättinä.

 2. kiitos linkistä, oon ilmeisesti missannut tai unohanut ton aiemman postauksen :D pitää oikeasti harkita tohon sijoittamista, vaikuttaa kätsyltä jutulta! vaikka itsekään en ois ikinä uskonut että innostun jostain sellasesta asiasta kuin geelikynnet, mielikuva niistä kun ei ole se mun tyylisin…. mutta 20 min ei kuulosta paljolta ajalta käyttää viikossa kynsien laittoon, jos vastineeksi saa kestävät ja siistit kynnet.

  1. No älä, ei kuulosta oikeesti yhtään munkaan jutulta :–D Mutta kun ei nää käytössä eroo normaaleista lakatuista kynsistä, ovat vaan siistimmät ja pysyvät nätteinä paljon pidempään ja jos kynnen pinta on epätasanen tms. niin peittää vähän sitä kans.

 3. Mä en saa tuota mattaversiota levitettyä nätisti millään! Olen muista Lumenen geelilakoista tykännyt superpaljon. Mitä mieltä muuten olet Kure Bazaarin laadusta? En ole testannut, kun kynsilakka on mulla siellä pihistä-kategoriassa. Luonnollisuus tietysti kiinnostaisi tässäkin, mutta onko pysyvyys sun mielestä niin hyvä että kannattaa maksaa kolme kertaa Lumenen hinta? Olen tässä kohtaa joustanut luonnonkosmetiikasta, kynsilakkaa en kuitenkaan käytä ihan koko aikaa ja jotenkin muutenkin koen että se on ”pienempi paha”. :)

  1. Voi ei!! :-( No matta jäi ehkä joo enemmän kaikkiin kynnen epätasaisuuksiin mullakin, mutta auttaisko alulakka? Eikös nuo mun geelin päälle tehdyt nude-lakat näytäkin ihan siististi levittyneiltä?

   Kure Bazaareista sanoisin, että ovat pienissä määrin panostamisen arvoisia jos yleinen ajatus on pihistää kynsilakkojen suhteen. :-) Mulla on vähän samat fiilikset mitä sullakin, että kynsilakkoihin en ole juuri jaksanut panostaa. Lumenen gel effectit toimii hintalaatu-suhteelta sen verran mainiosti. MUTTA. Jos itsellä on joku semmoinen tosi must-have-sävy, kuten mulla se kure bazaarin coquette jota halusin kauan ja kun sen sit yalo-kamppiksen kautta sain, oon käyttänyt sitä ihan hulluna! Se kuluu nätimmin mitä lumenet ja koska toi sävy vaan on niin kaunis, niin tiedän että olisin jatkossakin valmis ostamaan pari kertaa vuodessa tuollaisen kalliimman lakan, jos semmoinen mahtava sävy tulee vastaan uusiks, mikä on pakko saada. Lumenen ja noiden muiden edullisten suhteen teen usein myös sellaisia heräteostoksia että ne jää käyttämättä, kun oon ostanut ”kun halvalla saa”, jossa ei oo mitään järkeä :–D mutta siis ei mulla kyllä olisi varaa ostaa kovin montaa kure bazaaria vuodessa, mutta ne käytetyimmät sävyt voisin valkata sieltä. :-)