Home is where your bunnylamp is

lifestyle, ruoka
17 kommenttia

Hämmentävää miten nopeasti aika kultaa muistot. Vaikka takana on useamman kuukauden raskas remonttiurakka ja todella pitkiä päiviä, on nyt ihanan seesteinen ja rauhallinen olo. Mulla on ihana uusi koti josta olen ihan älyttömän kiitollinen. Täällä uni maistuu hyvin ja vaikka tavarat vielä etsivät paikkojaan, mulla on tunne että tästä tulee tosi hyvä koti mulle. Ja Elviiralle, mun ihanalle pupulampulle joka on muuttanut uskollisesti kodista toiseen mun kanssa. Siihen pitäisi kyllä muistaa ostaa uusi lamppu, vanha ei enää syty. 

Uusi koti, uudet kujeet. Indiskan luomukaardemummakahvi on ihan älyttömän hyvää. Sain tämän ja hasselpähkinäkahvin testiin, kivaa vaihtelua Pauligin tummapaahdolle, joka on mun vakkarivalinta. Vaikka tämä onkin paahtoasteeltaan vaaleampaa, tuo kaardemumma tähän ihan omanlaisen fiiliksen. Söpö kahvimitta on HAY:n. Alemmassa kuvassa on itsetehtyä omppumehua kotikodin ompuista. Vitsit miten hyvää. 

Samaan syssyyn muita uudistusasioita: osa Suomen Blogimedian kanssa yhteistyötä tekevistä bloggaajista aloittaa yhteistyön Image.fi:n kanssa, minä mukaan luettuna. Image on hyvä lehti, arvostan pitkiä ja tiedontäyteisiä artikkeleita. Hyvää vastapainoa muille lukemilleni lehdille, joiden pääpaino on paljon turhamaisemmissa asioissa. Yhteistyö meinaa käytännössä sitä, että Imagen uudistuneilta nettisivuilta löytyy nostoja Suomen Blogimedian bloggaajien teksteihin. Tämä ei muuta blogin suhteen mitään, juttuni vaan näkyvät useammassa paikassa, ja olen iloinen että se paikka on juuri Imagen nettisivut. 

Ja joku ihana on kirjoittanut musta niin kivan esittelyn, että ihan punastuttaa. Ihanaa tiistaita beibit! Ja hei, jos kapselikahvikone tai kahvi kiinnostaa, niin osallistukaas arvotaan mun blogin facebook-sivuilla

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. tuntuu tosi tätimäiseltä sanoo näin, mutta: onnee uuteen kotiin!! jihuu =) ihana uskollinen kamu elviiraki mukana. (sydänsilmähymiö tähän)

  ja ihana toi imagen kuvaus susta, ja täyttä totta ;)

  ja ja ja. ok..

  1. Kiitos Jaana!! ^__^ (hei vitsit oon iloinen kun oon löytänyt sun blogin ja tajunnut yhteyden siihen kuka oot, hihi. blogis on ihana!)

   Ja vitsit tää Image-systeemi on super. Tykkään!

 2. onnea uuteen kotiin! itseltä löytyy tuo sama pupulamppu ja se on ihan lemppari!
  toivottavasti ei ole liian henkilökohtaista kyseä että muutitteko taavin kanssa siis erilleen?

  1. KIITOS! Ja eikös!!! Onko sun pupulampulla nimi? ;–)

   Jajoo, ollaan asuttu erikseen jo aika kauan, erottiin kesän alkupuolella.

 3. mahtavaa, ihan mahtavaa kaikki tässä! onnea uuteen kotiin niin paljon ja vitsit, image on munkin ihan superlemppari, joten ei tässä muuta ku et YOU GO GIRRRL!!!! <3<3<3

  1. Kiitos ihana!! :–* hhiihii sisustusjuttuja varmasti luvassa! ^____^

 4. Kiitos, tosi kiva kuulla, että tykkäät ^____^ Hih, on nää piirit näin pienet! Ja hauskaa, että säkin tiedät Emilian.

  1. No hei joooooo, onpa muuten pienet piirit, hauskaa! :-D en oo koskaan aatellutkaan et suomessa ois isot piirit mut kyllä tää pienuus toisinaan yllättää. Mahtavaa! :’–)

  1. <3!!!! KIIITOS!!! Ja voi kyllä, saatte varmasti ^_____^ oon täynnä sisustusintoa!!!

 5. Ida, tämä ei varsinaisesti liity tähän postaukseen mutta olen tulossa hulluksi (en siis oikeasti hulluksi, en tarvitse terapeuttia :D)ja tarvitsen apua! Olet joskus linkittänyt tänne sellaisen tosi melankolisen erobiisin, jonka musiikkivideossa tyttö lähtee talosta ja kävelee katua pitkin oikeastaan koko videon ajan. En muista edes miten biisi menee, mutta muistan vain että se on ihana ja täältä olen sen bongannut! Tiedän että tässä vaaditaan vähintään Neiti Marplea, mutta pystytkö auttamaan? :) Jään ikuiseen kiitollisuudenvelkaan!

  1. EN KESTÄ!!!!! Otan tän kaltaiset salapoliisintehtävät tosissani ja nyt selaankin mun surkealla väliaikaisnetillä mun musiikkipostauksia taaksepäin, mutta vielä ei oo tärpännyt. Ei hitto sentään, haluan niin keksiä mikä biisi toi sun kaipaamas on. :—((((( Hitto kun jos oon postannut sen joskus ennen kesää niin en takuulla oo ite aatellu sitä erobiisinä vaan muuten vaan haikeena ja siks on vaikee koittaa tajuu mikä se vois olla. PALAAN jos suinkin löydän mitä etsit!

 6. Jee, kiitos ihana! Siis tästä on varmaan ainakin vuosi ja se on enemmänkin semmonen haikea ”eroa edeltävä biisi”, jos ymmärrät yhtään mitä tarkoitan :D Mutta kiitos siis effortista!