PINS PINS PINS

lifestyle
14 kommenttia

* Yhteistyössä Suomen Lähikauppa

Kirjoitin keväällä uudesta PINS-etujärjestelmästä. Nyt on mennyt koko kesä ja syksykin – miltä vaikuttaa? Oletteko te höylänneet korttejanne ahkerasti? 

Täytyy myöntää, että unohdin mun PINS-kortin aika mallikkaasti koko kesän ajaksi. Nyt syksyn myötä, uuteen asuntoon muutettuani, olen kyllä alkanut huomata miten paljon kortista VOISI olla hyötyä, jos se tosiaan olisi mukana. Eniten kismitti Verkkokauppa.com:ssa asioidessani – ostin uuden nettiboksin ja kameranjalan ja mietin että miksi ihmeessä en ollut tajunnut ottaa tuota korttia mukaan. Tuon reissun jälkeen kortti on pysynyt lompakossa ja olen päässyt höyläämään sitä jo aika monta kertaa. Lisäksi pinsejä on kertynyt yhdestä Asos-tilauksesta. Jotta esim. Asoksella shoppailu tuottaisti pinssejä, pitää ensin kirjautua Pins-sivustolle ja sitä kautta Asokselle, mutta se on ihan vaivatonta. PINS-nettisivuilta näkee suoraan, kuinka paljon pinssejä kertyy mistäkin kaupasta. 

Yksin asuessa kiinnittää paljon enemmän huomiota siihen, miten rahansa käyttää, joten tuntuu että olen viime aikoina kiinnittänyt kovastikin huomiota kaikkiin alennuksiin ja tarjouksiin. Etenkin kun etsinnän alla on esim. matto ja kattolamppuja, joista ottaisi mieluusti pienenkin alennuksen. Ja olen mä aiemminkin tainnut mainita että olen melkoinen tarjoushaukka :-D Kiinnostaisi kuulla, oletteko te käyttäneet tuota mustavalkoista bonuskorttianne? Onko siitä ollut hyöytä, onko pistesaldot kovat? Ystävä juuri kertoi ottaneensa perheensä kanssa kortin käyttöön ja ajatteli käyttää kertyneet pisteet lentojen varaamiseen. 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ei ole tullut käytettyä vaikka sen joskus valintatalosta nappasinnin mukaani. Paikat jossa korttia tulisi höylättyä todennäköisimmin (ruokakaupat) ovat jo lähtökohtaisesti kalliita/ei kätevän reitin varrella niin ei pieni etu esim. valikoiduista tuotteista oikein hyödytä :/

  1. Aaaaa totta, totta. Mun lähikauppana on Siwa joten siellä toi tulee tarpeeseen kun usein haen maitoa/hedelmiä/mikä nyt onkaan loppu sieltä illalla. Ja sit just noi nettikaupat joista saa pinssejä on hyvä juttu!

 2. Kortti löytyy muttei juurikaan oo tullut kyllä käytettyä. Siwasta asioin melko harvoin ja silloinkin ihan miniostoksia, joten niistä ei paljoa kerry :D Harmittaa vaan kun ostain juuri kalliin takin Zalandolta ja tajusin vasta jälkeenpäin, että tästähän niitä pinssejä ois kertynyt!! Ois tosiaan pitänyt mennä sivuostolle alunperinkin kai Pins-sivun kautta, joten empä tajunnut.

  1. Voiii itku, tommonen on kyllä ärsyttävää! Mulla kävi sama ton verkkokauppa.comin kanssa, mut nyt aion etukäteen varmistaa jos tilaan jotain netistä noista isoista ketjuista tms.

 3. En tiiä onko tosta kortista varsinaista hyötyä ollut mutta rakastan (tarjoushaukka täälläkin) kaikkia mahdollisia alennuksia ja etuja yms :-D Verkkokaupasta tilattiin mulle kamera ja poikaystävälle tietokone joten kyllä siitä muutamat pinssig kerty. Ja siwa on tuossa 200m päässä joten siellä tulee höylättyä korttia maito ostoksilla :-)

  1. Sama täällä! :-D hohoo ja hei noistahan on varmaan kertyny aika kivasti pinssejä. Katoin että lennot on halvimmillaan jotain 4000+ pinssiä ja jostain viidenkympin asos-ostoksesta kertyi yli 200 pinssiä, että ei toi musta mitenkään mahdoton järjestelmä oo.

 4. Tilasin kortin luettuani siitä sin blogista ja aluksi se unohtui jonnekin lojumaan. Ensimmäisen kerran pisteitä kerrytin verkkokauppa.comista tietokonetta tilatessa. Tietokoneesta sai sen verran mukavasti niitä pisteitä, että kortti sen jälkeen on pysynyt mukana. Uudessa kodissani Siwa on lähin kauppa ja sieltä tulee välillä maitopurkki tai kaurahiutaleet haettua, jolloin kortti on hyvä olla mukana :) Oon myös huomannut, että yksin asuessa rahankäyttöön kiinnittää ihan erilailla huomiota, siksikin on hyvä olla noita etukortteja…
  Huh kun pitkä kommentti :D

  1. Ooh, no aika hyvä! :-) Just tommosissa suuremmissa ostoksissa tästä on eniten iloa :-) Ja jep, yksin asueassa sitä kyllä pakostakin pohtii että missä on tarjouksessa ne luomumehut joita halajaa :D

 5. ei ole tullut pahemmin käytettyä D: monesti netistä tilatessa unohtaa kortin edut, eihän sitä mainosteta esim. asoksen sivuilla.

  1. No totta :—–( Tämmösiä kumppanuusohjelmia on varmaan jo sen verran kuitenkin ettei esim. asoksen oo järkeä mainostaa noita ja siks ne sit helpolla unohtuu.

  1. Oho, mahtavaa!! KIIIITOS <3

   ps. eka tuoleista liimattu uusiks, pian saan ne tänne kotiin ;-)

 6. Itse käytän hämmästyttävän paljon Pinssiä. Vannoutuneena S-kortin kannattajana Pinssiä on ajanut S-kortin edelle kun monesti tulee mentyä Valikseen S-marketin sijasta. Ihan vaan sen vuoksi, että töiden jälkeen/lauantaisin ässä on aina täynnä ja Valiksessa saa käydä ihan rauhassa :D Toki Pins-kaupoista Siwa ja Valintatalo on kalliita, mutta sieltä bongata monesti myös hyviä tarjouksia ja -30% tarroilla varustettuja tuotteita. Pinssit aiotaan käyttää siipan kanssa osaksi lentolippujen maksuun.

  1. Ouiiii, siistiä! :-D No toi on kätsyä kyllä jos lähellä on iso valintatalo, mulla toi siwassa käyminen ei juuri pinssejä kerrytä. Mutta totta, oon ostanut lähisiwasta jo pari kertaa -30% luomumaitoo, oh yes!