GREENLIPS Turku

kauneus, luonnonkosmetiikka
13 kommenttia

Mulla oli pari viikkoa sitten ystävän tuparit Turussa ja pääsin samalla visiitillä tutustumaan turkulaiseen konseptiin nimeltä Greenlips! Greenlipsin tiloissa toimii ekokampaamo, joogasali ja ihana putiikki josta löytyy kaikkea ekologista ja tietysti mahtava valikoima luonnonkosmetiikkaa. Mm. Nafhaa myydään täällä ja sitä kautta olen itse tämän suloisen putiikin alunperin löytänyt. 

Ihana Mona lupasi laittaa mulle hiukset ja meikin iltaa varten. Tutkailin samalla valikoimaa ja mietin että miksi tämmöistä paikkaa ei ole Tampereella. Olisi ihanaa kun olisi putiikki, jonne astellessaan tietäisi saavansa hyvää palvelua ja lähtevänsä kotiin tarkasti sinulle valittujen tuotteiden kanssa. Joogasalista nyt puhumattakaan! 

Vaikka mitä lemppareita valikoimissa: Zuii, Nafha, Couleur Caramel, Less is More, Kure Bazaar, Barefaced Beauty…

Mona taikoi mulle ihanan boheemit kiharat ja nätin, maanläheisen meikin. Painotin, etten osaa olla vahvassa silmämeikissä ja sain ihanan kevyn, mutta tosi kauniin silmämeikin. Vai mitäs te sanotte, eikö näytäkin luonnolliselta mutta erilaiselta miltä yleensä? Meikkipohja tehtiin Barefaced Beautyn mineraalimeikeillä ja se pysyi koko päivän ja illan hyvänä. Sain testiin Barefacedin tuotteita jotka olivat mulle entuudestaan tuntemattomia ja olen nyt testaillut niitä pari viikkoa – tykkään! Raportoin aiheesta tarkemmin lisää, sillä musta tuntuu että tämä sarja on mainio kilpailija esim. Everyday Mineralseille ja Lily Loloille joita oon käyttänyt myös.

Hei löytyykös ruudun toiselta puolelta turkulaisia? Ootteko käyneet tutustumassa Greenlipsiin? 

 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kaunokainen olet. Joo, Tampereelle kanssa! Ja muutenkin luonnonkosmetiikkaa enempi kivijalkakauppoihin. Olisi kiva kun aina ei tarvitsisi ennakoida tuotteen loppumista/ olla viikko ilman kun ei ennakoinut ja odottelee nettipakettia postiin…

    1. Oih, kiitos kaunis! :-*

      Ja oon ihan samaa mieltä. On niin parasta päästä testaamaan ja saada henkilökohtaiset suositukset. Voiskos joku perustaa tänne Tampereelle kivan putiikin hÄH?

  2. Täältä löytyy yksi turkulainen, mutten koskaan aiemmin ole edes liikkeestä kuullut. Pitää käydä joskus tsekkaamassa :)

    P.S Todellakin nätti meikki ja ihanat hiukset <3

  3. Täällä ilmoittautuu yks Turkulainen! Greenlips on mulle entuudestaan tuttu paikka, tykkään paljon putiikin sisustuksesta ja tunnelmasta. Ja ihanan pirteä, avustava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Oon tosi iloinen että tommonen paikka täältä löytyy ja suosittelen kaikille ketkä täällä oleilee.