Hunajaiset kemut

lifestyle, ruoka
8 kommenttia

Hunajaista-blogin ihana Riikka järkkäsi lauantaina illanistujaiset kotonaan Hämeenlinnassa. Paikalla oli uusia ja vanhoja tuttuja bloggaajanaisia, herkkutarjoilut ja yllätysesiintyjä! Lähdettiin Majn kanssa lauantai-iltana yhdessä junailemaan kohti Hämeenlinnaa – tapamme mukaan melkoisen tiukalla aikataululla… :-D Maj kävi ennen lähtöä ekaa kertaa mun luona, kippisteltiin ja laittauduttiin yhdessä ja sitten kiidettiin asemalle. 

Enpä ollut tainnut hoksata ennen tämän kuvan ottamista, että olin unohtanut oman kamerani akun kotiin! ÄRSYTTÄVÄÄ. Mulle ei oo vielä koskaan aiemmin käynyt näin, mutta pitihän tänkin sitten tapahtua. Ei ollut kovin vakava moka kummiskaan kun ottaa huomioon että talo oli täynnä bloggaajia (=kameroita). Siksipä nämä kuvat onkin Maj:n kameralla otettuja, osa mun ja osa Maj:n ottamia.

HUI HAI -blogin Piia, Mami Go Go -blogin Minttu ja Raw Design Blog -blogin Peeta.

Minttu on ihana! Ja vitsit miten makea asu sillä oli, superkool. Olen itsekin haaveillut jostain tuommoisesta printtiasusta, jonka yläosa ja alaosa olisivat samaa kuosia. Hame + yläosa olisi mulle luonnollisempi yhdistelmä, mutta vitsit olivatpa makeat nuo housutkin.

Mahtavista tarjoiluista vastasi Hannan soppa -blogin Hanna. Kasvissyöjät oli huomioitu ihan älyttömän hyvin ja ruokapuoli oli muutenkin tosi monipuolinen ja runsas. Lehtikaali toimi salaatissa tosi hyvin ja nuo tofupalaset olivat supermaukkaita. Ja juustot nyt vaan toimii aina… Lehtikaalisalaattia pitää kyllä kokeilla tehdä itsekin, nam. 

Illan livevedosta vastasi Aivovuoto. En ookaan kyllä ennen ollut kenenkään olkkarissa yksityiskeikalla, aika siisti juttu :-D Piti laittaa räppiasiantuntija Lindulle viestii ja tiedustella että mitäs sitä täällä kuunnellaankaan ja vastauksena tuli varmistus siitä, että mistään hururäpistä ei ollut kyse. Hohohoo, siinä missä mä oon Lindan tekstarihelppi, niin Linda on mun räppihelppi. 

Tampereen edustus, hohoo! Mulla oli päälläni nahkahameen ja luottopitsitopin lisäksi tuo Kate Mossin Topshopille suunnittelema paljettineuletakki, jonka löysin joskus kirpparilta. Tuota ei tule kesäisin käytettyä mutta syksyisin olen aina ihan innoissani kun saan taas kaivaa tuon käyttöön. Se on täydellinen pikkujouluneuletakki.

Kiitos vielä Riikalle ja Villelle sekä kaikille kanssajuhlijoille; oli kiva tavata ja ihana ilta! Ja kiitos Melina kyydistä juna-asemalle! Ja Maj-murulle kameralainasta…. :’-D


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Olipa meillä kiva ilta – kuvat puhuvat puolestaan :) Oli hauska tavata, lehtikaalisalaatin reseptiä puskee blogiin kunhan tässä ehdin!

  1. No oli!:-) JA OI JES, ihanaa! Tuun valkkaileen sen siis sun tontiltas.

 2. Hei, oli kiva tavata :)

  (totuttelemista vaatii nähdä itsensä tuossa lyhyessä tukassa tuolla, kun se on ollut sitä vasta pari päivää :) )

  1. Oli! :–)

   Ja voi että, hassua! Mun silmiin näyttää tosi luontevalta tuo uusi tukka, ei tullut mieleenkään ettei se olis ollut sulla aina :-)