Maukkain flunssankarkottaja

ruoka
6 kommenttia

Jos punahattu-uute ja tee alkaa tökkiä, testaa inkivääriananasmehu! Tämän helpompaa ja maukkaampaa ei flunssalta suojautuminen voi olla. Tässä vihdoin resepti, sain eilen tehtyä reilun litran erän ja huomaan juoneeni jo yli puolet… Mutta vain terveyssyistä, tietysti!!

inkivääriananasmehu

kämmenen kokoinen pala inkivääriä (tämä on semmoinen oman maun mukaan -juttu)
litra ananasmehua 

Kuori inkivääri ja raasta se. Laita raaste kulhoon ja kaada päälle n. 1 – 1,5 dl kiehuvaa vettä. Sekoita tasaiseksi ja anna hautua 15-25 minuuttia (makuasia tämäkin, kokeilemalla oppii ja ananasmehu on niin makeaa, että se kestää kitkerämmänkin maun). Siivilöi inkiväärivesi mehun sekaan. Viilennä jääkaapissa ja nauti. 

Huhhuh. Ei voi helpommaksi mennä. Flunssakauden pelastus, varsinkin jos ainainen inkivääritee tympii. Gallup: miltä merkiltä saa parasta ananasmehua? 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. AAAH tuo vie kyllä varmasti pöpöt mennessäään! ite vaan en oo täysin syttyny inkiväärin maulle :<

    1. Se on varmaan pientä totuttelua vaativa kyllä, en mäkään tainnut heti syttyä :-D voihan tuota inkiväärin määrää myös vähentää reippaasti jos tahtoo silti kokeilla nuhajuomana! :– )

    1. JEE, hyvä!!! :—) Tää toimii! Ja propolis. Ja kehäkukkauute :D