Kevyttä joulufiilistelyä

ruoka
2 kommenttia

Pikkuhiljaa alkaa tuntua joululta. Omassa kodissakin on aavistuksen jouluinen fiilis kaikkien kynttilöiden ja jouluvalojen ansiosta, vaikka vietänkin joulua vanhempieni luona siskon ja tämän poikaystävän kanssa. Ostin myös hyasintin jossain jouluhurmoksessa, vaikka en erityisemmin edes välitä niiden tuoksusta. Se ehti kukkiakin jo, mutta kyllä kauniista valkoisista kukista riitti iloa harmaina aamuina. 

Olen myös ihastunut jouluisiin Loov-merkin raakahunajiin, joita sain testiin Sugarilta. Raakahunaja on siis ilmeisesti mahdollisimman vähän käsiteltyä hunajaa jota ei ole kuumennettu yli 40 asteeseen. Raakahunaja oli mulle ihan uus termi, joten selvittelin sitä mm. Kemikaalicocktailin puolelta. Tähän kyseiseen purkkiin on lisätty aavistus mustikkaa, ihana yhdistelmä! Ja miten söpö pieni purnukka. 

Kaukana ovat ne aamut kun nautin puuron pelkällä hillolla… :-D Enemmän on enemmän, mitä tulee aamupuuron tuunaamiseen. Pakastevadelmat, kaakaonibsit ja hunaja ovat esimerkiksi mainio kombo. Usein ripottelen joukkoon myös jotain siemeniä tai pähkinöitä tai kookoshippua. 

Tänään kipaisen kotiin auttamaan äitiä viimeisissä leipomuksissa ja taidan jo päästä koristelemaan kuustakin. Toivotan teille kaikille ihanan rentouttavaa joulunaikaa, palaillaan kun ehtii ja jaksaa kaikelta herkuttelulta ja lautapelien pelailulta! :-* 

Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.