Jouluna

lifestyle
Jätä kommentti

Fiilisteltiin valkoista joulua, tehtiin Hunajaista-Riikan ohjeella piparkakkupavlova, kaivettiin vanhat filmikuvat esiin, käytiin kynttilänvalossa joulusaunassa, isi sai taas mantelin riisipuurosta, lähetettiin terkkuja Japaniin ja kaivauduttiin untuvatäkkien alle vasta myöhään yöllä. Vietettiin aikaa sukulaisten kanssa, tepasteltiin uusissa villasukissa, luettiin, pelattiin lautapelejä, tehtiin itse glögiä mustaherukkamehusta ja ulkoiltiin vähän. Vitsit miten ihana joulu. Rakkaita ihmisiä, paljon hyvää ruokaa ja levännyt fiilis. Toivottavasti teillä oli samanmoinen. xx 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.