Niin noloa. Niin totta.

lifestyle
14 kommenttia

JES, mä oon päässyt vauhtiin lukemisen suhteen! David Nichollsin ”Kaikki peliin” oli niin helppoa ja soljuvaa tekstiä, että tämän luki parissa illassa ilman sen suurempia ponnisteluja. Voi luoja, miten valtavia myötähäpeän tunteita tämä kirja onnistui herättämään. Heitin sen spontaanisti pari kertaa käsistäni, kun tilanne tarinassa äityi käsinkosketeltavan noloksi ja hirveäksi. Ja sitäkin useammin teki mieli parkaista ääneen EIIIII. Loppua kohden jännitys tiivistyi niin, että oli pakko pitää taukoa, kun en kestänyt miten kamalan noloa kaikki oli. Huhhhuh. Suosittelen kevyeksi lukemiseksi, ihan mainio kirja, vaikkei mitenkään tajunnanräjäyttävä tai superoivaltava, mutta välillä kirjojen ei tarvitse sitä ollakaan. Melkein kuin olisi katsonut hulvattoman noloa tv-sarjaa aivojen nollaamiseksi. 

Leivoin yks ilta banaanikanelikookos-pikkuleipiä. Ohje on maailman helpoin; muussaa kypsä banaani mössöksi haarukalla, lisää sekaan reilu kourallinen kookoshiutaleita (niin että massasta tulee vähän kiinteämpää) ja lisää joukkoon reilusti kanelia. Ohje on kauniimpaakin kauniimmalta Vanelja-sivustolta. Koska mun massa ei meinannut olla tarpeeksi kiinteää (kurkkaa videolta koostumus), lisäsin joukkoon mantelilastuja. Ihan hyviä, banaanin koostumus paistettuna ilman jauhoja on jännän kiinteänpehmeä. Nämä on mulle hyvä resepti akuuttiin makeanhimoon, hohoo. Olen yksinkertaisten reseptien fani. 

Ostin sitten aika extempore itselleni jumppa- ja salikortin. Kävi aika hassu juttu; mun työkaveri laittoi mulle vahingossa fb:ssä linkin salikortti-tarjoukseen (entä jos se ei ollutkaan vahinko?! vaan joku vihje!? :-D) joka oli ihan älyttömän hyvä. Ostin sitten samantien jumppakortin itselleni. Ja uudet salitossut…… mut hei, ne olivat alessa, maksoivat 20€ ja ovat älyttömän söpöt. Niin ja mun edelliset on ostettu kasilla eli tyyliin 2006 ja ne on rumat ja aikansa eläneet. Melkoinen löytö – en todellakaan ole mikään hifistelijä mitä tulee jumppa- tai joogakuteisiin, joten parinkympin kengät on mulle just passelit. 

Erään illan iltapala. Mulla on välillä ihan käsittämättömiä mielitekoja jotka sit on pakko toteuttaa kerralla, sopivat yhteen tai eivät. Tällä kertaa kummallinen kombo oli salaatti briellä ja jalapeno-oliiveilla. Hahaha, gourmet. En mä voi olla ainoa, joka syö outoja komboja (raskaus-vitsit ja muut voitte jättää väliin, mutta taidan tietää mitä niillä himoilla tarkoitetaan)?? 

Tilasin itselleni hetki ennen joulua uuden kangaskassin. Kaikki mun hienot kangaskassit on sottasia tai muuten pilalla, joten en voinut vastustaa kiusausta kun spottasin Katjan nätit printtikassit hänen blogistaan.  Just sopivan yksinkertainen, mutta silti kiinnostava kuosi. Näitä on kuulemma vielä muutamia jäljellä, joten jos tahdotte tilata samanlaisen itsellenne hintaan 15€+postarit, niin pistäkää Katjalle mailia osoitteeseen katjakultainen (at) hotmail.com ^__^

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ei vitsit, mun mielestä on parasta lukea kirjaa, joka herättää noin voimakkaita tunteita. Ja joita lukee kuin huomaamattaan…

  Mulla on välillä niin outoja ruokahimoja, että oon joskus vitsaillut, että jos tuun raskaaksi, niin en enää keksi mitä outoa voisin himoita. Ja voin hyvin himoita samaa ruokaa vaikka viikon, ja se helpottaa vasta kun saan sen mitä haluan haha voi ei. Suolakurkut ja vihreät oliivit ovat sellasia kestohimotuksen kohteita itselläni. En osaa ajatella, että olisi päivä, jolloin ne eivät uppoaisi. (Yhdessä vaiheessa mulla oli himotus pitsaan, jossa on suolakurkkua.)

  1. NO niin on!! :-D Siks just toi oli niin mahtava, vaikka juonellisesti tms. se ei ollut mitenkään erikoinen. Tommonen myötähäpeän herättäminen on muutenkin taitolaji; helposti menis niin överiks että vaan pyörittelis silmiä.

   Hahahah MULLA ON SAMA! Jos johonkin juttuun keksii itelleen himon, se ei tasan lähde ennen kuin sitä saa. Mulla kans suolakurkut ja oliivit on usein semmosia himonkohteita, samaten etikkasipsit joita en oo löytänyt Suomesta kauheen mahtavina vielä. Ja sushi on kans usein. HAhaa toi suolakurkkupizza on jo aika kovis… :–D

 2. No vahinko jo sattui eli lähdit leikkiin mukaan. Suosittelen lämpimästi :D Terveisin, hankin salikortin marraskuun lopulla ja tällä viikolla ensimmäistä kertaa sitä käytti, hups eiku.

  1. Hahah kuule, mä oon jo alottanu ;–) En kestäis sitä ajatusta että maksan jostain mitä en hyödynnä lainkaan.

 3. Hyvän kuuloista toi makea juttu:) Pitää testatä. Millaisella salilla käyt? Onko niinku painojen nostoa vai käytkö jossain aerobisissa?:)

  1. Joo, testaa, hyviä ja helppoja. Koostumus vähän hassu:-)

   Käyn sellaisella jossa on ihan normit kuntosalilaitteet, vähän aerobisia (lähinnä alkulämmittelyyn) ja sit painoja ynnä muuta vapaasti hyödynnettävissä. Kävin ystävän kanssa ekan kerran, se veti mulle kunnon salitourneen ja nyt osaan kattoo itelleni sopivia painoja ja tehdä fiksun määrän harjotuksia. Tuolla salilla on myös jumppia, jee!

  1. AAAAA <3___<3 näin nuo tutun ig:ssä MUTTA en oo nähny niitä vielä missään kaupassa!!!!!!ÄÄh. Pitää ettiä, kiitos! :-D

 4. Oho miulla meni tämä aivan ohi! Kiitos maininnasta ihana :–* Tsemppiä treenailuun, täällä yritetään kans jatkaa joululomalla katkon saanutta, jo mukavaan tahtiin päässyttä liikuntaintoilua. Vähän huonoin tuloksin, kiitos flunssan :-(

  1. Hihii ei mitään! :-* Ja kiitos! Oon kyllä päässyt hyvin vauhtiin ja oon innoissani (ja pakarat kipeenä). VOi ei, kyllä se siitä kohta!!