Once in Rome

lifestyle, matkailu
2 kommenttia

Pajun Rooma-reissusta inspiroituneena reissukuvia samaisesta kaupungista vuodelta 2009! Tässä on taas annos junnu-idan tyyliä, sekoitus bilemuijaa ja trikoomuijaa. Huh huh. Wayfarerit oli tollon kovin juttu ja koska niitä ei vielä myyty laajalti Suomessa, hamstratiin tyttöjen kanssa useat matkalta. Rooman reissu on mulle myös ikuisesti mielessä sellaisena hurushoppailun kulminoitumisena. Tiedättekö, kun reissussa joskus hurahtaa johonkin kreisin ihanaan joka tuntuu kotona ihan tyhmältä idealta? No, Rooman reissulla tein useammankin tuollaisen ostoksen… joten nykyisin reissussa ollessani mietin ostoksia Rooma takaraivossa jyskyttäen, hahaa. 

053

kuvissa otsis näyttää aina niin kivalta… 

462

418

uuuu, boheemimpi vivahde!! bamboo-korvikset oli tolloin kans siisteimmät ikinä.
on ne tavallaan vieläkin. 

104

ja tolloin kaikilla oli canon (enkä meinaa vaan kuvan tyyppejä, vaan kaikkia) .
nyt kaikilla on olympus. hihii.

210

tällä piknikillä tavattiin pervo patu ja syötiin kaupan halpissalaatteja omilla tuunauksilla. 

533

MÄÄ TAHON REISSUUN. Toi talvi alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää ja vaikka säästä valittaminen onkin tosi turhaa, lähtisin kyllä mielelläni hetkeksi pidempäänkin reissuun ja tuota naamalle satavaa jäävettä pakoon. Onneksi huhtikuussa pääsee seikkailemaan Köpikseen, jes! Huhtikuu tulee takuulla ihan varkain; nythän on jo melkein helmikuu. Kyselen matkavinkkejä myöhemmin ja huomenna vinkkaan teille mun kuiva-ainekaapin uudesta vakkarista. Kuulostaa tylsältä, mutta aion yllättää teidät iloisesti lyödölläni! :-*

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hihiii pikku-ida<3 vaikka just manasin ettei vatsaan mahdu enää mitään italiasafkaa niin kummasti sitä rupesi tekemään mieli gelatoa/sorbettia… ;–)

    1. Junnu mikä junnu! :–DD hahaa ja voi kuule, gelatolle on pakko olla oma masunsa, se kelpaa koska vaan. Ai että.