Vaikeena

muoti
14 kommenttia

Näitä kuvia ottaessa oli niiiiin vaikee olo. Liikaa ja samalla liian vähän vaatetta, hiukset naamalla ja mutkalla huivin alla, huivi huonosti ja laukku tippumassa olalta, kengissä liikaa tilaa kun en tajunnut laittaa paksumpia sukkia. Hohhhoi. Joskus vaan tietää ettei kuvat onnistu ja ettei näytä niissä hyvältä ja tämä niin oli yksi sellaisista tilanteista. Talvella vaan ei hirveän kauaa huvita poseerata tai kuvata, joten jos blogiin haluaa päivitellä asukuvia, on oltava aika tehokas ja samalla tyydyttävä ei-niin-mainioisiin ilmeisiin. Ystäväni mies on myös ehdottanut, että voishan sitä mennä vaikka mallikurssille niin oppisi sitten poseeraamaan sen kameran edessä….. :—D Se on ihan hyvä pointti, vika ei useinkaan ole kuvaajassa. 

 coat – Lindex, scarf – Maison Scotch / Inch”, leather bag – Asos,
 pullover – Denham / Inch”, leggings – Only / 2nd hand, boots – River Island 

Vähän vaikeena, mutta asusta tykkään. Tein Inchistä ihan mielettömän hyvän löydön; tuo villahuivi oli alennuksessa puoleen hintaan ja maksoi vain kolmekymppiä! Ilahduttaa, että huivi on tehty Italiassa ja on ihan megalämmin; pinta on huovutettu, joten se suojaa tavalliseen tapaan neulottua huivia paremmin kylmältä viimalta. Ja kaiken lisäksi huivi on niin muhkea ja iso, että pahimmalla myräkällä sen saa vedettyä pään yli hupuksikin. Rakastan tuollaisia isoja huiveja, niitä ei turhan usein osu kohdalle. Ja jos osuu, niin harvemmin luonnonmateriaaleista valmistettuna. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ääääh!! Toi huivi näyttää ihan yhdeltä COS:in villahuivilta minkä kadotin toissa talvena ;–(( Ihan samanlaiset värit. Vitsit se (ja tuo!!) oli ihana… PS. Mun mielestä nää oli ihastuttavia kuvia <3

  1. Voi eiiii, miten kurjaa!!! :—(( jos en tietäis että toi oli vika kappale niin oisin hakenu sulle samanlaisen. Ärsyttävää hukata lemppareitaan, mäkin hukkasin viime kesänä yhden lempparikesähuivin…

   Pööh kiitos<3! En tajua miten fiilis ei välity toiselle puolelle :-D oon mä toki aiemminkin julkaissut kuvia joissa olo on vaikee mut ... .

 2. mun mielestä nää kuvat oli jotenkin tosi söpöjä !! oot tommoi pieni ja sulo.
  mutta tiedän ton tunteen, kun kaikki on vaan ihan ynghhhhhh. koska itselläni on se melkein aina :’— )

  1. Hih voi ei, kiitos!:-D Kauhee häslinki päällä jotenki. Höh, ymmärrän, kamerakammo on ärsyttävä. Sun kuvista ei kyllä huomaa että sulla on sama fiilis usein, näytät aina söpöltä! <3

 3. Näytät ihan superhyvältä! Erityisesti tossa tokassa kuvassa. :) Ja huivi näyttää ihanalta! Mukavaa viikonloppua sulle. :)

  1. Hitsit, kiitos!! Mulla on tokassa kuvassa vähän varautunut katse :-D

   Huivi on kyl lemppari. Ihanaa viikonloppua sulle! :-*

 4. hih vitsi miten ihania kuvia ja ihana asu!! tykkään hurjana! ja haha sit myös, tuota kuvaepäonnifiilistä ei todella ole ikävä nyt kun bloggaaminen on jäänyt, niistä ei seurannut kuin paha mieli ja parisuhdekriisi :—D kimmon vikahan se aina tietenkin oli, että oli olemassa kertoja, kun kuvissa vaan _mikään_ ei osunut kohdalle, kohde kun oli niin täydellinen, että ne ilmeetkin tuli todennäköisesti aina kameran takaa eikä edestä. :’)

  1. KIIIITOS beibi! <3 :'--)

   ja voi että, uskon! just juttelin ystävän kanssa, että talvella ei kyllä huvittais ottaa ensimmäisiäkään asukuvia kun naama ja sormet jäätyy sekunneissa ja ilmeet on kamalia ja kaiken sen operaation jälkeen ärsyttää kun ei yhdessäkään kuvassa näytä itseltään tai vaatteet on miten sattuu :-D

   Hahhaa voi että, Kimmo on mahtanut huokaista helpotuksesta? :'--D

 5. I feel you noiden kuvaus vaikeuksien kanssa.. Mie oikeen ootan että säät lämpenee ja vaatteen määrää voi vähentää, ettei tarvi pakkasessa henkihieverissä takki auki posettaa :D Missä ootte kuvannu nää? Tosi makee toi laattaseinä!

  1. No jep, mutta arvaas mitä, sun kuvista ei IKINÄ nää etä ois ollu kuvausvaikeuksia, hehkut aina!!!! :-D t. kade.

   Nää on otettu siinä jack the roosterin vieressä alikulun kohdalla :-) siinä ihan kosken vieressä! toi seinä on kyllä aika hauska ja siinä on muitakin kivoja kohtia samalla alueella.