Marmorinen korurasia

/// sisustusTags: ,

Moni lähipiiristäni on sitä mieltä, että mulle on älyttömän vaikea ostaa lahjoja. Itse en haluaisi allekirjoittaa väitettä ollenkaan, sillä onhan blogi ja Pinterest-tilini pullollaan vihjeitä! Mutta totta, olen minä kyllä hankala. Mulla on niin paljon kaikkea, etten oikeastaan koskaan tarvitse mitään; mitä nyt jotain tylsiä käytössä kuluvia asioita joita on tylsä antaa lahjaksi. Toisaalta, oisko aika hauskaa jos joku joskus lupaisi maksaa sun seuraavan sähkölaskun, mätkyt, keväthuoltaa polkupyörän taikka ladata bussikortin? 

Ja sitten on niitä ovelia ja tarkkaavaisia tyyppejä, jotka tietävät älyttömän hyvin mun maun. Niin hyvin että ihan aidosti hämmästyttää. Ihanat Arppa, Maiju ja Mandi olivat hommanneet mulle tuparilahjaksi ihan älyttömän kauniin marmorisen korurasian. Se on kirpparilöytö, mikä tekee siitä vielä spessumman; jotenkin ihan täydellinen lahja mulle. Sisällä oli yllärinä bambutiskirätti ja parasta suomalaista raakasuklaata. Ai että!! Oon saanut lähiaikoina myös pari muuta niin mainiota lahjaa, että niiden perusteella voisi kumota väitteet hankaluudesta, haha. Tai sit mulla vaan on tarkkaavaisia ja ihania ystäviä. :’-) 

Mutta nyt näytän teille sen korurasian. Se on kaunis! 

 

 

4 kommenttia

 1. Avatar Lalla /// 26/02/2015 / 16:06:38

  on kyllä tosi kaunis! :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 26/02/2015 / 16:51:05

   No eikö! :–)

   Vastaa
 2. Avatar Noora /// 26/02/2015 / 17:44:22

  Heips! Kaunis rasia, pariin otteeseen sitä ko. kirppiksellä tutkailin, päätin kuitenkin olla kotiuttamatta. Kiva että se löysi tiensä arvostavaan kotiin :>

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 26/02/2015 / 18:06:46

   Hihii, eikä! :-D Kuinka hauskaa että oot törmännyt tuohon kirpparilla!! Pieni maailma, hihii.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.