Terkkuja Helsingistä

muoti
6 kommenttia

Heippa tyypit! Tulin just takaisin Tampereelle, takana on kolme päivää Helsingissä ja niin kuin aina, Helsinki kohteli taas niin hyvin. Palaan Helsinki-juttuihin kuvien kera myöhemmin, nyt lähden ystävän luokse rentoutumaan. 

coat – Minimum • jeans – Tiger of Sweden • boots – Vagabond
doctor bag – Vintage Store Yesterday • earrings – Poola Kataryna 

Joojoo, uhosin just niistä vaaleammista sävyistä, mutta reissuun on vaan niin helppo pakata mukaan ne suosikkivaatteet. Mun kohdalla ne on just nyt nämä. Tykkään noista alelöytö-kengistäni kovasti, vaikka olenkin huomannut etteivät ne sovi kovin hyvin hameiden kaveriksi – jalka katkeaa jotenkin kummasti ohuiden sukkisten parina. Farkkujen kanssa ne sen sijaan toimivat mun mielestä hyvin. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.