Luonnonkosmetiikkaa teille, beibit!

kauneus, luonnonkosmetiikka
338 kommenttia

Heippa tyypit! Sain idean: tiedän että siellä on monia luonnonkosmetiikasta kiinnostuneita ja tiedän, että uusien sarjojen testaaminen on aina pieni riski lompakolle, kun ei koskaan voi etukäteen tietää miten joku tuote sopii omiin tarpeisiin. Mulle on kertynyt muutamia testituotteita itselle tuplana ja triplana, joten ajattelin että kokoan teille kaksi kevätpiristyspakettia arvottavaksi. Kaksi melkoisen samantyylistä pakettia, mutta pääsette valkkaamaan niistä lempparinne. Jokainen tuote omia suosikkejani, sellaisia, joita voin suositella kenelle tahansa sydämestäni. Nämä toimivat! 

1. luonnonkosmetiikkasetti sisältää:
x Nafha Soft Facial Scrub. Maailman pehmein kuorinta. Ghassoul-savi puhdistaa hellävaraisesti ja tammenkuoresta jauhettu hienoinen rae kuorii todella varovaisesti. Sopii herkällekin iholle, sekaiholle ja rasvoittuvalle tätä voi käyttää useammin. Lisää Nafhasta aiemmassa postauksessani. 
x The Natural Goods Companyn 100% luomu sheavoi. Täydellinen kuivalle ja vaurioituneelle iholle, sekä herkälle iholle joka reagoi kaikkeen; tässä ei ole mitään ylimääräistä, vain sheavoita. Sopii myös käsille, kuten aiemmin vinkkasin.
x Hurraw-huulivoide, Sun. Sun-huulivoide kuuluu Hurraw:n ”erikoisvalikoimaan” sillä siinä on ekstarana SPF 15.  Täydellinen kevääseen ja kesään, tuoksuu mandariinille. Yksi uusimmista ihastuksistani Hurraw:n tuoteperheestä. 
x Florascent aromaspray Pure Emotion & Headache Master. Headache master on oma suosikkini näistä eteerisistä öljyistä tehdyistä suihkeista, joita voi käyttää huoneilman raikastamiseen ja itsehoitona esim. päänsäryn estämiseen tai virkistäytymiseen. Lisää aiemmassa postauksessani. 

2. luonnonkosmetiikkapaketti sisältää:
x Nafha Face Mask. Kosteuttaa tehokkaasti etenkin yön yli jätettynä. Tuoksuu miedosti hunajalle ja jollekin eksoottiselle ja auttaa tasapainottamaan ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Näpyt ja kuivat kohdat tasoittuvat yön aikana, kun tämän jättää koko yöksi. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle, oma ykkössuosikkini. 
x  The Natural Goods Companyn 100% luomu sheavoi. Täydellinen kuivalle ja vaurioituneelle iholle, sekä herkälle iholle joka reagoi kaikkeen; tässä ei ole mitään ylimääräistä, vain sheavoita. Sopii myös käsille, kuten aiemmin vinkkasin.
Hurraw-huulivoide Moon Balm. Tehokosteuttaja, sisältää muihin Hurraw-huulivoiteisiin verrattuna eniten kosteuttavia ainesosia, mm. arganöljyä! Tämä on tarkoitettu yökäyttöön, jotta se voi yön yli hoitaa huulia. Ihana kamomillan ja vaniljan tuoksu. 

Florascent aromaspray Lucky Scent & Little Energizer. Näitä voi käyttää huoneilman raikastamiseen ja itsehoitona esim. päänsäryn estämiseen tai virkistäytymiseen. Lisää aiemmassa postauksessani. 

Osallistu arvontaan kommentoimalla kumman paketin haluat voittaa. Ilahdun kaikista terkuista kovasti, mutta voit vain hihkaista suosikkisi ja olet mukana. Laita tietoihin toimiva sähköpostiosoite, jotta tavoitan sut. :-* Osallistumisaikaa 2.4.2015 klo 23.59 asti. 

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi ykköspaketti vienosti vinkkaa minua puoleensa! Olen hyvin kiinnostunut erilaisista eteerisistä öljyistä, mutta kuten itsekin sanoit – uusien merkkien yms. kokeilu on aina hieman painavaa lompakolle. Muuuutta jospa onni olisi myötä :-) ps. IHANIA kuvia.

 2. Ykköspaketti :)
  Sori aivot on nyt niin jumissa, että en keksi mitään tekstiä haha! Mutta loistava blogi, ihania musiikki/ruoka/sisustus/kosmetiikka ym vinkkejä joita ei tulis ehkä ite testattuu, kiitos niistä :)

 3. voi vitsit hyvä idea tää! Ite oon alkanu vasta kokeilee luonnollisuuskosmeettisuuksia shampoon ja kasvopesujen madara tuotteilla ja oon tykänny. Lisää aion testailla, hinnat on vaan ollut kovia. Paketti ykkönen olisi minulle mieluisin :)

 4. voi, molemmat paketit on aivan ihania <3____<3 Toi jälkimmäinen olisi ehkä kumminkin vielä piirun verran ihanampi, sitä siis toivon omalle kohdalleni!

 5. Tosi ihana arvonta! Niin totta, että uuden testaaminen on aina vähän oma riskinsä, etenkin jos kukaan tuttukaan ei osaa mielipidettä antaa :D Osallistun ton ykkösen (1) arvontaan. Mukavaa sunnuntaita! :)

 6. Ihana arvonta! kumpi vain paketeista olisi kiva saada, mutta valitsen kuitenkin 1.! Mukavaa kevättä ja paljon auringonpaistetta :>

 7. Tykkään kyllä molemmista paketeista, mutta sanotaanko nyt vaikka, että paketti 1. Kevätterkkuja, oot yks mun lempparibloggaajista!

 8. Aaaah, liian ihania juttuja! Harvoin osallistun arvontoihin, mutta nyt om kyllä kaikki tuotteet niin kiinnostavia, että huh! Oaallistun siis paketin 1 arvontaan (eilen juuri ostin tuon Moon-huulirasvan). :)
  Aurinkoista kevättä sulle! :)

 9. Ihana arvonta, molemmat paketit kuulostavat upeilta, mutta ehkä 2. olisi mieluisampi :)

 10. Toi 2. paketti kuulostaa ja näyttää upeelta, se oisi mahtava voittaa. :-)

 11. Tuo kakkospaketti kuulostais ihanalta! Oon pitkään koittanut etsiä kosteuttavaa naamiota luonnonkosmetiikasta, mutta tosi moni tuntuu olevan liian kallis tän hetkiseen budjettiin tai sitten muuten vaan tehoton/herkälle iholleni sopimaton. Noita aromaspraytakin olis kiva testata!

  Sun blogissa on jotenkin ihanan rauhallinen tunnelma, en osaa selittää!:–D Mutta joka tapauksessa tykkään kovasti!

 12. Apua, jee! Haluan osallistua tuon kakkospaketin arvontaan :)
  Yritän parhaillaan siirtyä kosmetiikassa ja kodinpuhdistusaineissa jne. kokonaan vegaanisiin ja luonnonmukaisiin tuotteisiin ja vielä jotain toimivia uusia lemppareita kaipailen. :)

 13. 2! Luonnonkosmetiikkaan onkin mulle aika uusi juttu, mutta näillä pääsisi varmasti hyvin alkuun. :-)

 14. 1. :) osaksi sinun inspiroimana olen siirynyt jo lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaa, ja iho ja hiukset kiittävät.

 15. Ihana arvonta! Ei vitsit, kumpikin paketti tulis niin tarpeeseen, sheavoita on pitänyt testata rutikuiviin käsii ja Hurraw-huulivoide on ollut myös ostoslistalla :) Mut siis ehkä ykkönen, toi Nafhan hellävarainen kuorinta olis aika jees :) Piti vielä kiittää mahtis blogista, sun takia oon siirtynyt käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa ja meikkejä! Keep up the good work girl! ;)

 16. Ei vitsit miten ihana arvonta, varsinkin kun itsellä ei juurikaan oo varaa sijoittaa testausmielessä luonnonkosmetiikkaan, vaikkakin kiinnostus on iso! Mä kallistun enemmän paketti 2! :–))

  Oon seurannut sua pitkään, tää tais olla ekoja blogeja mitä aikanaan aloin lukemaan ja pitää kyl sanoa että teet niin mahtavaa työtä! Aina tännne palaa yhtä innoissaan lukemaan uutta postausta, sun ajatuksia ja fiilistelemään sun ihania kuvia. Plus sunnuntain musakornerit on mun lemppareita, löydän aina jotain mahtavaa kuunneltavaa sieltä! Erinomainen musiikkimaku sulla ;–) Heh tässä nää mun terkut!

 17. Moikka ida :) 1-paketti kuulosti kivalta! (kiitos muuten näin jälkikäteen joulukalenterivoittohuulirasvasta, hurrawista tuli ihan suosikki!!)

 18. Uuu, mitkä paketit! Molemmat passais mutta kakkoseen kallistun!
  Terkkui ;-)

 19. Molemmat kuulostaa (ja näyttäää, tosi nättejä kuvia!!) kyllä hyviltä mutta osallistutaan nyt vaikkapas kakkosen arvontaan :-)

 20. Itseä mielyttäisi ssuperkuivahipiäisenä kakkospaketti kovasti!

  Opiskelijabudjetilla juurikin uusien tuotteiden testaaminen on melkoisen riskiä: pysyykin usein niissä vanhoissa lemppareissa, joista osa on niitä synteettisiä. Parasta on, kun esim. kaveri lahjoittaa jonkun tuotteen lopun, joka ei ole kaverille sopinut. Tuollaista tehdään kavereiden kesken paljonkin, vastavuoroisesti toki. :-)

 21. 1. paketti kuulostaa hyvältä ja olisi mielenkiintoista kokeilla luonnonkosmetiikkaa, kun aiemmin en tosiaan ole uskaltanut kokeilla.. Mukana arvonnassa siis !

 22. Toka paketti kiinnostaa! Jos se sopisi herkälle iholleni, joka joskus ärtyy myös luonnonkosmetiikasta. :)

 23. Sattuipa sopivasti! Dr. Hauschkan kasvoöljy ja puhdistusaine vetelevät juuri viimeisiään, joten tästähän saisi näppärästi täydennystä tyhjeneviin varastoihin ja entuudestaan täysin tuntemattomia tuotteita kokeiluun :) Olen viimeisen vuoden ajan käynyt ahkerasti läpi mm. iHerb.comin kosmetiikkavalikoimaa ja etsinyt uusia suosikkeja (lopetin pillerit jonkin aikaa sitten ja yritän nyt löytää tuotteita, jotka sopisivat tälle teini-ikän uudestaan elävälle iholleni), joten ehdottomasti mukana tässä arvonnassa. 1. paketti kiinnostaa enemmän, vaikka kyllä tuo toinenkin vaikuttaa erittäin hyvältä.

 24. Oo, aika täydellisen näköiset paketit! Noista valitsisin ykkösen – luonnollinen kuorinta kiinnostaa! Oon sun blogin innostamana ruvennut viimein kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja tollanen setti tulis just hyvään saumaan ^^

 25. Ykköspaketille olis tilausta, peukut pystyssä onnettaren suuntaan!

  kiva arvonta ja kiva blogi Ida :)

 26. Voi miten olet kiva kun näin ilahdutat lukijoita :3 Tuo ykköspaketti kiinnostaa itseäni enemmän. Ihanaa kevättä!

 27. Ihana arvonta! Tuo 2. paketti olisi mieluisa! Sun ansiosta oon itse asiassa vasta kiinnostunutkin luonnonkosmetiikasta, vaikka nyt tuntuukin hullulta että joskus ei olisi sitä käyttänyt! Oon tosin vasta tutustunut Urtekramiin ja Madaraan, mutta mielelläni pääsisin testaamaan uusia tuoteryhmiä <3

 28. Paketti 1 kiinnostaa! Oon kyllä niin noviisi mitä tulee kaikkeen kosmetiikkaan, saati sitten luonnonkosmetiikkaan – mutta kiinnostaisi kokeilla. Mullakin on kyllä juuri tuo kynnys testata uutta on aika iso.

 29. Itse ottaisin tuon 2 paketin! Tosi kiva arvonta, olisi varmasti käyttöä noille:)

 30. Moikka! Tämä postaus sattui sopivaan saumaan, kun olen viime aikoina kiinnostunut luonnonkosmetiikasta mutta en ole vielä päätynyt testailemaan kun ei oikein tiedä mistä aloittaisi. Olisi mahtavaa voittaa tämmöinen ”testipaketti” :) Olisin kiinnostunut enemmän paketista numero 2.

  Ps. Päädyin vasta jokin aika sitten lukemaan sun blogia ja oikein hyvältä vaikuttaa!

 31. No kakone kuulostaa hyvistä vaihtoehdoista hiukkasen vielä kiintoisammalta! Oma atooppine iho kaipaa oikein superhyperkosteutusta eikä apteekin kemikaalimonsterit ku vaa ärsytä entisestään. Sulta on saanu paljon pelastavia vinkkejä luonnonkosmetiikkaan (konjac-sieni, arganöljy ja Zuiin meikkivoide & huulipunat) kiitos näistä.

 32. Ooh, ihanat palkinnot! Itse valitsisin tuon 1.
  Tilasinkin sun alennuskoodilla jo (kaksi kertaa) tuolta Biodellystä tuotteita, ja yritän tässä muuttaa tuotteitani luonnonkosmetiikkaan yks kerrallaan, kun vanhat on loppu. Ja toi 100 % shea butter on ollutkin listalla, mutta pienetkin purkit on sen verran kalliita, ettei oo vielä tullu ostettua kun ei yhtään tiiä kuinka nopeesti kuluu.

  Hyvää vauhtia siis vaihettu tuotteita, seuraavana sitten meikit, muut melkein on jo vaihettu :–)

 33. Tuo kakkospaketti olisi mieluinen! Oikeasti on pitänyt jo kauan aikaa kokeilla luonnonkosmetiikkaa… Jospa nyt ryhdistäytyisin!

 34. Paketti 2. olis huippu <3 En oo vieläkään päässyt testaamaan Hurraweja, olis ehkä jo aika! :D

 35. UIJUI mikä arvonta! Nyt on pakko sanoa, ettet paljon houkuttelevampia paketteja olisi voinut kootakaan! Molemmat tekisivät mut onnelliseksi, mutta jos on pakko valita niin sanon 1.

  Oot tehnyt Ida viime aikoina ihan huipputyötä siellä, harvemmin tulee kommentoitua, mutta halusin vaan kertoa että joka ikinen postaus piristää mun mieltä ja tekee päivästä himpun verran paremman. Kiitos! :-*

 36. Ei vitsit nää sun luonnonkosmetiikka vinkkaukset on ihan super hyödyllisi. Oon testaillu paria suositustas, Toimii!!

  Näistä paketeista haluaisin nro kakkosen, tuo nafhan face mask kuulostaa täydelliseltä ^^

 37. Oih ihana arvonta, monta näistä tuotteista on ollu ostoslistalla jo pitkään! Ekan paketin toivoisin voittavani :)

 38. Molempi kivempi mutta ehkä valkkaisin tuon kakkosvaihtoehdon kuiteski! :–)

 39. Voi vitsi, olen monesti miettinyt lukiessani tekstejäsi, että tuota ja tuota pitäisi kokeilla, enkä koskaan ole saanut aikaiseksi. Kakkospaketti kuullostaa kuivalle iholleni ihanalta! Uskomattoman kauniisti olet myös onnistunut kuvaammaan setit! Ihanaa kevättä Sinulle, niin kauan kuin taivas on harmaa ja sateinen, katsellaan noita kukkasin koristeltuja kuviasi. ;)

 40. oon kyllä niin inspiroitunut näistä sun luonnonkosmetiikka-höpinöistä että en enää muuta halua käyttääkään! jos onni suosii, niin kakkos-paketti kuulostais hyvältä!

 41. Sun innoittamana vihdoin uskaltauduin kokeilemaan noita mineraalimeikkejä. Tilailin ensin muutamat testerit eri pohjista ja nyt tänään Biodellylle lähti tilaus, johon kuului mm. Lily Lolon mineraalipohja ja Zuiin ripsiväri (tietysti sitä mainiota tarjouskoodia hyödyntäen!).

  Pakettien tuotteet onkin ihan uusia tuttavuuksia, mutta jos nyt vain toinen pitäisi valita niin valitaan paketti nro 2 :)

 42. Oiii, ihana arvonta! Opiskelijakukkarolle tuntuu luonnonkosmetiikka usein aika hintavalta, joten tulis tarpeeseen. Paketti 2 ois mun valinta :)

 43. Voi miten ihana arvonta! Mulla ois tarkoitus pikkuhiljaa vaihtaa myös kosmetiikka luonnonmukaisiin vaihtoehtoihin. Sulta oonki saanu ihan hurjasta hyviä vinkkejä, kiitos niistä! Paketeista valitsisin vaihtoehdon 1, koska tuo Headache master -öljy kuulostaa ihan täydelliseltä mulle. Pakko ehkä testata jos ei arpaonni suosi :)

 44. Ihana arvonta ! Hurraw-huulirasvat on kiinnostanut jo pidempään mutta vielä en ole testannut. Shea butter rasia on tosi nätti ! Haluaisin voittaa ekan paketin :-)

 45. Olipa hankala valinta, mutta päädyin nyt sitten pakettiin nro. 1! Voi, kylläpä kelpaisi tuollainen paketti voittaa synttärilahjaksi, hihhii! c–:

 46. Olen blogisi vasta tovi sitten bongannut, ja kovasti on tullut aikaa täällä vietettyä :)

  Nyt pamahti arvonta parhaaseen aikaan, koska kuorinta-aineeni loppui juuri. Uusi huulirasvakaan ei olisi pahitteeksi ja jos noita kuivia kohtia voisi hoitaa shealla…
  Mukana ollaan siis ykkövaihtoehtoa toivoen :)

 47. Iho reagoi aiempiin (selektiivisiin) vakkarituotteisiin ikävästi ja nyt haussa onkin uudet, luonnollisemmat lempparit. Kakkospaketista voisi sellaiset löytyä, joten ilmottaudun mukaan arvontaan!

 48. Kakkospaketti sopisi minun tarpeisiini parhaiten! Ihanaa alkukevättä Ida! :)

 49. oi miten ihana arvonta!! voitto saisi opiskelijabudjetilla elelevän hirmuisen onnelliseksi. valitsen paketin nro 1!

 50. Voii että miten ihanan kiva arvonta! :) Jos voittaisin niin haluaisin tuon paketin numero 1!

 51. Nro 1 sopis omiin tarpeisiin ja iholle varmaan parhaiten, jos ois sopiakseen. :) Luonnonkosmetiikkaa löytyy omasta kaapista jo jonkin verran, mutta uusia merkkejä en ole uskaltanut kustannussyistä kokeilla todella pitkiin aikoihin. Tosi kiva arvonta siis!

 52. oo ihana ida, ihana idea väsynyttä sunnuntaiaamua piristämään! minua viehättäisi tuo ykköspaketti!

 53. Ui jui, onpas ihania paketteja! Erityisesti toi ykköspaketti kuulostaa ihan superilta! On aina ilo lukee sun juttuja kun kirjoitat niin kivasti! :–)Ihanaa kevättä sulle!

 54. olipa hankala valinta mutta 2 on mun valinta! Voiton vei tuo Nafta face mask ylivoimasesti,kuulostaa ihanalta♡ Ja ompa kiva ajatus tämä tälläinen arvonta kyllä ! :)

 55. Paketti 2 voisi sopia itselle paremmin :) Erityisesti Nafhan naamio ja huulivoide yöksi tulisivat tarpeeseen!

 56. uuu tosi kiva idea! itseäkin kinnostaa kovin kokeilla luonnonkosmetiikkaa, mutta tosiaan se hinta kirpaisee usein tälläistä abia. :D kakkos arvontaan osallistuisin! :)

 57. Mukana, oma suosikkini on paketti 1! Tykkään tosi paljon näistä luonnonkosmetiikkapostauksista, itsekin olen vaihtanut kasvotuotteet jo ja nyt koitan niihin ihoani totutella.

 58. Ihana arvonta! Nafhan kuorinta&kasvonaamio ovatkin jo tuttuja, samoin hurraw-huulirasvat. Voisin kuitenkin tutustua tuohon sheavoihin tarkemmin joten jos onnetar suosii niin setti no:1, kiitos!:)

 59. Ihana arvonta! Tää tuli passelisti kun oon tosi kiinnostunut ostamaan luonnonkosmetiikkaa :) jos voittaisin niin kyllä mä tohon 2 vaihtoehtoon kallistuisin. Kiitos ihanasta blogista.

 60. Voi miten ihania juttuja oot valkkaillut! Mua kiinnostais tuo 2 paketti ja etenkin toi Nafhan kasvonaamio :) Nää sun luonnonkosmetiikkaa käsittelevät postaukset on aina tosi hyödyllisiä, koska mulla taitaa olla vähän samankaltainen iho kuin sulla ja on kiva tietää hyvistä tuotteista vähän enemmänkin ennen ostopäätöksen tekemistä :)

 61. Voi vitsi, ihan mahtavaa että haluat tälleen jakaa ylimääräisiä tuotteita lukijoille! :) Molemmat paketit kuulostaa todella mielenkiintoisilta, mutta lemppariksi nousi kuitenkin toi kakkospaketti :)

 62. Kerrassaan ilahduttava arvonta!
  Omaksi lemppariksini valikoitui paketti 2, erityisesti maskin vuoksi :)
  Herkkä ihoni on tänä keväänä reagoinut erityisen rankasti ilmaan, luoden kuivia läikkiä ja halkeilleita nenän- ja suunpieliä. Saa olla kokoaika läiskimässä naamaansa öljyjä ja hoitoja :D

 63. oih vaikea valinta! mutta valitaan numero 2, lähinnä tuon kosteuttavan naamion vuoksi (:

 64. 1. paketissa olisi sellaisia tuotteita joita haluaisin päästä testailemaan.

 65. Oii, kiva arvonta! Jälkimmäinen tuotepaketti kiinnostaisi:)

 66. Hei, nuo tulisi kyllä tarpeeseen! Olen itsekin siirtymässä käyttämään pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Noista valitsisin 2. paketin.

 67. Mahtavaa! Arvonnassa mukana, itseä miellyttäisi enemmän tuo paketti nro 1! Sulla on aivan loistava blogi! Vaikutat mukavat arvot omaavalta otukselta. :) Tilasin muuten blogistasi inspiroituneena Biodellyltä Lily Lolon mineraalipohjan ja peitevärin. Ne osoittautuivat muutaman päivän testailujen jälkeen aivan loistotuotteiksi. Melkein harmittaa, etten löytänyt niitä aiemmin. Kiitos siis vinkistä!

 68. Mukana arvonnassa ja enemmän kiinnostaisi tuo paketti 2. Kiitos mukavasta blogista! :-)

 69. Ylempi paketti tulisi tarpeeseen, kun tämän hetkinen kuorintavoide alkaa loppua, eikä sitä saa tietääkseni Suomesta. Pitäisi siis löytää vaihtoehto, jota löytäisi Suomestakin. Eli paketti 1! :)

  Oot ihana, kun järjestät tällasiä juttuja!

 70. oioi miten kivaa!! etenkin opiskelijalompakolle on vähän riskiä ruveta kikkailemaan kosmetiikkajutuilla vaikka kiinnostusta oiskin. kivoja juttuja ja hurraw-huulijuttuja on useesti käynytki tuoksuttelemassa, ihana kun niitä myydään nykyään niin monessa paikassa! jee joo hmm valkkaisin ehkä ykköspaketin mieluiten :-)

 71. Hei, sinun innoittama olen vaihtanut luonnonkosmetiikkaan! Löysin myös Lumon sinun avullasi ja kesällä siellä tehdään minun häämeikkini.. Kiitos kaikista vinkeistä! Monet suosittelemasi tuotteet ovat sopineet myös omalle iholleni. Moon balm on itselläni jo käytössä, joten 1. paketti olisi valintani :)

 72. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä kovasti ja Hulluilta päiviltä ostinkin Madaran puhdistusvaahdon! Näistä paketeista ottaisin kumman vain, mutta vaikka toka (koska musta Hurraw! :-D)

 73. Voi vitsit! Toi luonnonkosmetiikkasetti kuulostaa ihanalta ja oon justiinsa siinä mainitsemassasi tilanteessa, jossa kukkaron nyörit valitettavasti on turhan kireällä tämmösien uutukaisten testailuun. Harmittaa! Tätä kautta tulisi varmasti ponnahdettua suurempaan tietoisuuteen näiden kanssa ja pääkin antaisi ehkä myöten satsata näihin jatkossa, jos nämä toimivat kohdallani kuten odotan:—) Oot kyllä supernainen Ida, niin inspiroiva! Kiitos että olet!

 74. Vitsit kun kiva huomata, että luonnonkosmetiikasta aletaan pikku hiljaa innostua enemmän ja enemmän. Ei siis ihmekään, jos sun blogiin pyydetään jatkuvasti enemmän vinkkejä hyvistä tuotteista. Itsekin oon saanu sulta tosi monta hyvää vinkkiä, kiitos! :-)

  Mun suosikkipaketti ois nro 1.

  Aurinkoa kevääseesi!

 75. Haluaisin voittaa 1. paketin. Muutenkin mahtia että jaat luonnonkosmetiikkavinkkejä, paljon hyötyä myös omiin ostoshetkiin! Sähköpostini [email protected]

 76. Ihana ajatus lahjoittaa ylimääräistä kosmetiikkaa, Ida! Kovasti kiinnostaa aina kirjoittelusi luonnonkosmetiikkatuotteista, mutta harvemmin raaskii sokkona ostaa kokeilematta mitään. Kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni paketin 1!:j

  Ihanaa kevättä

 77. Hih! Eli mukana ollaan ja ykköspaketti kelpaisi oikein mainiosti! :)

 78. Ei tarvii edes virpoa, näillä tulee muutenkin tuoreeks terveeks :) Ekalle paketille olisi ehkä suurempi tarve.

 79. 1. paketti olisi mieluisampi

  Pakko kommentoida myös, että sulla on tosi ihana blogi; kaunis ulkoasu ja ihania kuvia. Kivoja postauksia on erityisesti kaikki luonnonkosmetiikkatuotteiden arvostelut. Ne on ollu tosi hyödyllisiä, ei tarvii ostaa aivan sikaa säkissä ja oon löytäny paljon ihania juttuja niiden avulla! Kiitos! :)

 80. Ootpa ihana kun järkkäät tällasia arvontoja! Molemmat paketit kuulostaa hyviltä, mut ykkönen ois ehkä mieluisampi.

 81. Paketti #2 olis kiva, jos voitto osuu kohdalle!

  Tykkään kovasti sun luonnonkosmetiikkavinkeistä, joten niitä kiitos lisää jatkossakin :)

 82. moikka ida! superkivaa että päätit järkätä arvonnan,oon aina lukenu innoissani sun postauksia luonnonkosmetiikasta mutta harvoin just lompakon tiukkuuden vuoksi uskallan niitä ostaa kokeiluun:D näistä paketeista mieluusti ottaisin numeron 2 :)

 83. Jee miten ihanat arvottavat! Ite valitsisin ton 2. paketin, Moon balmin ja face maskin takia. Oon liian laiska varsinaisesti kuorimaan ihoa, joten face mask yöksi jätettynä olisi siksi ihana. Hurraweja mulla on jo itellä pari (ihan mahtavia!!!) mutta eivät tunnu kosteuttavan ihan tarpeeksi, siksi moon balm olisikin ihana saada!

  Ihanaa kevättä :-*

 84. Mä voisin kokeilla onneani vaikka tuon 2. paketin kanssa! Mua kiinnostais kovasti kokeilla luonnonkosmetiikkaa, mutta näin vielä opiskelija verottaa sen verran kukkaroa ettei tosiaan oikein uskalla isoihin tuubeihin hirveesti tuhlata, jos ei sit sovikaan just itelle :( mut toivotaan et nyt onni suosis!

 85. hihhei, kelpo arvonta! :) mieluiten kotiuttaisin ykköspaketin.

 86. Ottaisin enemmän kuin mielelläni 1. luonnonkosmetiikkapaketin testaukseen. Terveisin ikuinen luonnonkosmetiikan ja kauniiden purkkien ja purnukoiden ystävä. Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle!

 87. Onpas upeat paketit jaossa. Vaikea päättää, hmmmm, mutta kallistun pakettiin nro 2. Älä kysy miksi, molemmat kelpaisivat! :) Mukavaa kevättä!

 88. Molemmissa on kiinnostavia tuotteita, mutta ykköspaketti varsinkin ois huippu!

 89. Oi ihana arvonta! Vaikea valinta, mutta kallistun kakkosen puoleen. Mulla on nyt varsinkin talven jälkeen kasvojen iho aivan älyttömän kuiva, joten tuotteet tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Nuo tuoksutkin kuullostaa niin ihanilta. :) [email protected]

 90. Eka setti olisi valintani. Tuossa on niin monta sellaista tuotetta, mitä olen miettinyt juurikin noilla sanoillasi; sopiikohan ne minulle, olisi kiva kokeilla. Esim. Sheavoi kiehtoo kovasti, mutta mutta…
  Jospa nyt toiveet toteutuisivat.
  Hyvät pääsiäiset sinnepäin!

 91. Ihania tuotteita! Paketti 1 olisi tervetullut. Hyvää ja kaunista kevättä! ❤️

 92. Huiii ihania! Eihän noista voi valita! Pitkän pohdinnan jälkeen kallistun pikkusen enemmän ton kakkospaketin (2) puoleen kuitenkin ehkä

 93. Setti nro 1! Löysin vasta äsken tän blogin, kivoja ravintola- ja luonnonkosmetiikkavinkkejä sulla!

 94. Oi,mukana ollaan – toi 1 setti olis omaan mieleen! Omia (luonnon)kosmetiikka suosikkeja on Cattierin puhdistustuotteet, Lushin Big suolashampoo (vaikkei se ookkaan kait sertifioitu mut ihan superhyvää!) ja Hurraaw huulirasvat mitä on kyllä täälläkin nähny, oma lemppari vanilija. Niin ja Kiehls’in Midnight recovery öljy on myös ihan huippu, kannattaa hakee näyte Stockalta. :-)

 95. Ykköspaketti olis kuin mulle räätälöity <3 harvoin tulee juuri noiden hutien pelossa kokeiltua uutta mutta nää vois olla tosi kivoja, tykkään myös purnukoiden ulkonäöstä.

 96. Tosi kiva arvonta! Oon oikeastaan sun innostamana miettinyt luonnonkosmetiikkaan siirtymistä, mutta pienellä budjetilla täytyy miettiä tosi tarkasti, mitä uskaltaa ostaa, jos ne ei sitten sovikaan itselle. Osallistun paketin 1. arvontaan. :)

 97. Uuuui, minkälainen arvonta! Luonnonkosmetiikasta olen alkanut kyllä vähierin kiinnostumaan, mutta toistaakseni sua, ei sen ostaminen meinaa oikein innostaa, jos ei ole minkäänlaista kosketuspintaa aiemmasta. Mutta näistä kiinnostais enemmän toi paketti nro2! Mun huulet on ollu koko kevään aivan liian kuivaa sorttia, joten toi yöksi jätettävä huulirasva kyllä kutkuttelee muuten niin samankaltaisista paketeista :) Mut huikeen aurinkoista ja rentoa kevättä Tampereelle! :))

 98. Edellisen luonnonkosmetiikkapostauksesi ansiosta uskalsin ostaa ruohonjuuresta arganöljyä testiin, enkä enään vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta. Kiitos siis vinkeistä!
  Vielä olisi luonnollinen shampoo hakusessa..
  Jos tuuri käy niin mielelläni kelpuuttaisin ensimmäisen setin.

 99. Ykkösen haluisin.

  Sun blogi on tosi kiva ja oot tyyppinä jotenki tosi symppis. Oli hauskaa lukee sitä blogivaatehistoriikkipostausta. Monta tunnistettavaa juttuu oli. Ja sul o monesti kivoja asuja (Ja laukkui!).

 100. Oi, tahtoisinpa kovasti päästä testailemaan! Luulen, että ykköspaketti olisi enemmän mieleen. :)

 101. Voi vitsi, miten ihana arvonta! :) Rakastan luonnonkosmetiikkaa yli kaiken, ja molemmat paketit olivat tooosi ihania.<3
  Sanoisin, että ottaisin numero 1. (vartin pähkäilyn jälkeen tulin tähän tulokseen.:D) Onnea kaikille arvontaan! :)

 102. Mä voisin osallistua 2. Paketin arvontaan :) tulis kyllä kovaan tarpeeseen, kaikki tuotteet loppumassa samaan aikaan eikä nyt olisi varaa ostaa mitään :) erityisesti shea-voita haluan kokeilla mun atooppiseen ihottumaan :)

 103. Juuri blogisi kautta olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta hinnan ja sen, etten oikein tiedä mikä toimisi omalle iholleni takia en ole vielä raaskinut satsata. Ykkösvaihtoehto olisi mieluisampi!

 104. Oiii, oon juuri uudistamassa ihonhoito- ja meikkaustapojani ja tuotteitani ja kakkospaketti sopis mun iholle täydellisesti :). Osallistun siis paketti numero 2 arvontaan!

 105. Ompa kiva arvonta! Luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntä ja pyrin tutustumaan koko ajan lisää eri tuotesarjoihin, joista seuraavana olen miettinyt Nafhaa. Olisi hienoa voittaa paketti 2! Mukavaa kevättä :-)

 106. Paketti 1 olisi ihana kevään piristys!

  Kiitos kivasta blogista – tykkään sun maanläheisestä meiningistä. Jatkossakin lisää juttua luonnonkosmetiikasta ja ekologisemmasta elämästä. Olisi kiva myös lukea ekologisemmasta pukeutumisesta halvalla, esim. kirppareista ja kierrätyksestä. Suomalaisten ekomerkkien esittely on myös mielenkiintoista, mutta ei aina palvele opiskelijan kukkaroa :)

 107. Oii ykköspaketti vaikuttaa kivalta! Ja sellaiset terveiset, että ihana lukea sun blogia erityisesti siitä syystä, että kirjotat niin positiiviseen sävyyn kaikesta :-)jatka samaan malliin!

 108. Ykköspaketti kuulostaa tuotteineen enemmän sellaiselta mitä tulisi itse käytettyä, mutta täytyy sanoa että tuo kakkosen kuva kukkineen on jotenkin niin hirvittävän söpö & keväinen kukkineen tekisi mieli enemmän hypätä sen matkaan. No, en ehkä hyppää mutta ihailen!

  Aurinkoista alkuviikkoa. ;)

 109. Tänne kelpaisi tuo paketti 2. Olen tykästynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta aika vähän tulee kokeiltua nykyään mitään uutta, ehkä näissä olisi ainesta uusiksi suosikeiksi?

 110. Molemmat paketit aikas ihania, mutta kakkosen puoleen voisin kallistua :)

 111. Oiih ihana kisa! Valkkaisin tokan :) vitsi löysin sun blogin ihan uudestaan pari päivää sitte. Blogien lukeminen on yleisesti jääny mut nyt lisäsin tän kirjanmerkkeihin niin ei unohu :) aurinkoista kevättä!!

 112. Moi, mie oon vasta hetken lukenu siun blogia, mutta lyhyessä ajassa sie oot saanu miut vakuuttuneeksi luonnonkosmetiikasta! Oisinkin ikionnellinen jos saisin näistä tuon ykköspaketin :)

 113. Oih! Ensimmäinen paketti kuuloamstaa aivan ihanalta! Mukana siis ♡

 114. Jeijei, mikä ihana arvonta! kakkospaketti kutkuttelis :) Kivaa kevättä Ida!

 115. Moi! Voi miten ihana arvonta! Juuri sinun blogisi kautta alkuvuodesta kiinnostuin luonnonkosmetiikasta, ja juuri tällainen on varmasti ihana lahja jollekin lukijalle, kun tuo luonnonkosmetiikka on usein aika kallista. Osallistun 2. paketin arvontaan :)

 116. Ykköspakettia tavoittelen, vaikkei kakkonenkaan yhtää huono ole :)

 117. Ihana arvonta! Itse tilaan Ecco Verdestä luonnonkormetiikkaa, tosin näitä merkkejä ei sieltä löydy. Itselleni mieluisin olisi paketti 2! Nafhan naamio vaikuttaa kyllä tosi lupaavalta!
  Hyvää pääsiäistä :)

 118. Voiii miten kiva juttu tää !! Oonkin kauan halunnu testata luonnonkosmetiikkaa mut opiskelijabudjetilla ei oo oikein varaa :–( toivottavasti nyt nappais, 1. paketti kiinnostais!

 119. Ykköspaketti ois ihana, koska hakusessa ois just hyvä kasvojen kuorintavoide ja luonnonkosmetiikkaa ois kiva päästä testailee :)

 120. Ääks ihana arvonta!! Toi kakkospaketti kuulostaa paremmalta ku hyvältä:)

 121. Oioi 2! Koska nimenomaan tuo Hurraw olis huippu! Mulla on huonoja kokemuksia luonnonkosmetiikasta (allergiareaktiot), mutten haluais vielä luovuttaa, plus että ainahan itselle ei-sopivat voi lahjoittaa ystäville! :D hyvää alkanutta viikkoa! <3

 122. Kivoja molemmat, mutts kakkospaketti houkuttelee vielä enemmän :)

 123. Setti numero 1. kiinnostelee ja kovasti :-) Nyt vaan sormet ristiin!

 124. Ykkönen sopisi varmaan minunkin herkälle ja vaikeasti atooppiselle iholleni :) Sun blogin puoleen voi aina kääntyä jos on luonnonkosmetiikka-asioilla, aina löytyy tietoa ja vinkkejä! Kiitos siitä!

 125. Oi kun ihana juttu!
  Kakkospaketin sisältö kiehtoisi minua!
  Ihanaa kevättä Ida!

 126. Toinen paketti kuulostaa todella hyvältä, kiva mahdollisuus <3___<3

 127. Oi ihanaa mikä arvonta! Onneksi vinkkasit instagramissa, koska en oo muutamaan päivään käynyt koneella ja muuten ois jäänyt tää välistä. :-D
  Tykkäsin ehkä vähän enemmän kakkos vaihtoehdosta, iiii voi kun olisi ihana voittaa! :–D

 128. Ihana blogi, mutta kommentoin aivan liian harvoin.. Yritän parantaa tapani!
  Ja noista valkkaisin vaihtoehdon kaksi :)

 129. Oijoi, tuo ykköspaketti kuulostaa täydelliseltä! Blogistasi olen monta luonnonkosmetiikkajuttua lukenut ja yritän nyt itsekin tsempata uudenlaisen kosmetiikan käyttäjäksi siirtymisessä :) mutta opiskelijabudjetti, opiskelijabudjetti… Kiitos kivasta blogista!

 130. Ykköspaketti kiinnostaisi kovasti!

  Kiitos mielenkiintoisesta ja kauniista blogista, erityisesti luonnonkosmetiikkajutut ovat olleet hyödyllisiä! Juttujasi on kiva seurailla :-)

 131. Oiii minä kans! En koskaan voita arpajaisista paitsi lapsena ison pehmokoiran, joten toivon oikein kovasti että voitan paketin numero 1 :)! Ihanaa, aurinkoista ja festarientäyteistä hykerryttävää mahanpohjassa tuntuvaa kesää Ida :)!

 132. Oih, ihania paketteja molemmat! Kakkosen voisin voittaa mielummin :)

 133. Mukana! Ottaisin kakkosen, ykköspaketin tuotteita jo löytyy. Törmäsin suhun Stockalla yks päivä ja yritin hymyillä iloisesti, mutta katsoit puhelinta ja tilaisuuteni meni ohi. :D

 134. Wou ihanaa! Molemmat tietty ;D Mutta ensimmäisen paketin haluaisin. Sä olet ihanan pirteä ja fiksu tyyppi, ja sun blogia on tosi kiva lukea:)

 135. ooooh ykkönen on valintani! Oot Ida huippumuju, parasta internetissäni.

 136. Jos jompikumpi pitää valita, niin tuo ykköspaketti olis ihana! :) Samoin kun sun blogi, nää luonnonkosmetiikkapostaukset on ihan lemppareita! Mukavaa kevättä :)

 137. Voi mikä arvonta! Molemmat paketit olis ihania, mutta ehkä tuo toka paketti olis mun tarpeisiin parempi :) Valintani olisi siis paketti nro. 2!
  Etenkin nuo aromasprayt kiinnostaa, oon jo pitkään haaveillut jostain luonnollisesta tuoksusta.

 138. Molemmat paketit kiinnostas kovasti, mutta 2 paketti vie kuitenki voiton :-)

 139. 2! Uusi yön yli jätettävää kosteusnaamio pitäisi jostain löytää :)

 140. Ihanat paketit!:)
  Itseäni kiinnostaa tuo nro1, ja erityisesti siitä tuo eteerinen öljy.
  Kärsin turhan usein päänsärystä ja tunnen myös sen iltaisin että aamulla ”kostautuu”.
  Ehdottomasti haluaisin kokeilla toimisiko se rauhoittavasti.

 141. Moikka Ida! Kiitos kaikista kosmetiikkavinkeistäsi ja kivoista postauksista :) Tuo toka paketti olisi ihana!

 142. 1. paketti tuntuu mulle mieluisimmalta. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Tykkään sun blogista! Kiitti erityisesti jakamistasi Tampere-vinkeistä! :))

 143. Ykkönen: päänsärkysuihke kuulostaa hyvältä ja toimivaa uutta ekologista kuorinta-ainetta olen etsiskellyt!

 144. Paketti 1, koska kesä ja mandariini! Ps. Atooppista ihoani ja rikkinäisiä käsiäni kiinnostaa kovasti tuo aiemmassakin postauksessa mainitsemasi sheavoi – jäin jo sen jutun yhteydessä miettimään sen hankkimista! :)

 145. Onpa ihanat palkinnot! Molemmat paketit kuulostivat tosi hyviltä, mutta erityisesti tuo paketti nro 1 miellyttäisi täällä! :)

 146. Iik ompa vaikee valinta!! Molemmat setit kuulostaa ihan mahtavilta, mutta ehkäpä kasvonaamion vuoksi setti numero 2 :—))

 147. Oi että! Oon ihan hurahtanut nyt viimein luonnonkosmetiikkaan, kun luin Shinglerin Marjoja ja maskaraa. Ykköspaketti vetää kovasti puoleensa :-)

 148. Luonnonkosmetiikka -jutut on huippuja :) Olisi kiva päästä kokeilemaan paketin 2 tuotteita.

 149. Paketti nro.2!
  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa:) vaikea vaan juurikin löytää ne itselle sopivimmat tuotteet.

 150. oh mikä arvonta! kakkospaketti kelpais hyvin mulle :-)
  mä niin tykkään sun blogista, selkeä ja ihania kuvia sekä hyvää tekstiä täynnä! plussaa tamperelaisuudesta ;-3

 151. Oi että, toi 1. paketti olis kyllä ihana!
  Hyvää kevättä sulle, Ida! :)

 152. Ää mikä ihana kilpailu! Ykkönen on mieluisampi, olisikin just tarvetta hellälle naamakuorinnalle! :-*

 153. Ykköspaketti ois ihana kevään piristys!
  Kiitos söpöstä ja positiivisesta blogista, piristysruiske! <3

 154. Heippa Ida ja kiitos söpöstä blogista,
  ujosti hieman haaveilen paketista numero kaksi!

  Pusuja Helsingistä!

 155. Nämä on mulle kaikki uusia merkkejä, olisipa ihana päästä kokeilemaan! Mulle sopisi luultavasti paremmin paketti numero 1.

 156. Ykkönen olisi itselle mieluisa.
  Eniten tässä blogissa tykkään jutuista, mitkä liittyy luonnonkosmetiikkaan, tampereeseen, valokuvaukseen/kameroihin.

 157. Mua kiinnostaa toi eka paketti! Etenkin se päänsärkysuihke! Pienestä asti ollu migreenejä, niin kaikki tällanen kokeilu kiinnostaa aina :)

 158. Löysin tänään blogisi kun etsin tietoa luonnonkosmetiikasta. Ja tokihan osallistun heti tähän arvontaan. Paketti 1 olisi varmasti kokeilemisen arvoinen. Ennestään minulta löytyy ainoastaan shampoo ja vartalovoide luonnonkosmetiikkana ja nyt olisi pikkuhiljaa tarkoitus päivittää kaikki kosmetiikka luonnonkosmetiikkaan.

 159. Paketti 2 ois mulle just hyvä! Joku tuollainen naamio tulis todella tarpeeseen. Lopetin vuosi sitten e-pillerit ja mun iho muuttui samalla superkuivasta superrasvaiseksi, joten päätin vaihtaa kaikki ihonhoitotuotteet ja meikit luonnollisiin, kun jouduin ostamaan melkein kaiken uusiksi. Nyt taas tuntuu, että iho on palaamassa samaan kuivisteluun mikä se ennenkin oli, läträän illoin ja aamuin Madaran öljyä ja päälle vielä kosteusgeelit ja silti posket kuivuu (ja ohimot rasvoittuu…) Ihan mahdotonta :-D Hormonaalisen aknenkin ehdin kokea tossa viime vuonna, siihen verrattuna tää ei oo yhtään paha. Ehkä tää tästä kesällä vaikka tasottuis!

 160. Ykköspaketti ois mun mieleen! Toimiva luonnonkosmetiikan kuorinta-aine on mulla hakusessa ja tää Nafhan kuulostais lupaavalta. :)

 161. Tää sun blogi on aivan ihana! Kunnon piristys päiviin, kiitoksia siis. =) Haluaisin osallistuu ton 2 arvontaan. =)

 162. Paketti 2. kutsuu mua ihanuuksillaan! :) Monta uutta tuotetta, mitä kiinnostaisi kokeilla. Noin puoli vuotta sitten vaihdoin kerralla luonnonkosmetiikkaan, enkä ole katunut hetkeäkään! :)

 163. Haluaisin päästä testaamaan 2. kosmetiikkapakkausta. Erityisesti tuo Nafhan kosteuttava naamio houkuttelee tällaista hiekkapaperinaaman omaavaa. Ja kiinnostuin myös noista tuoksuista, kun kerroit niistä aiemmassa postauksessa, mutta en löytänyt niitä netin syövereistä. Saan niin helposti päänsäryn tavallisista haju- ja tuoksuvesistä (ja jopa Kielh’sin kosteusvoiteesta!).

 164. 2 :-)
  Tää arvontahan on ihan mainio sillä samaistun just tohon, että uusien tuotteiden testauksessa voikin päätyä menettämään rahansa turhaan.

 165. no pakko osallistua kans hihi :D eka paketti ois ku tehty mulle, ois hauska kokeilla Headache Masteria liian usein vierailevaan migreeniin !

 166. Onpas ihana arvonta! Nää luonnonkosmetiikkaa käsittelevät jutut onkin sun muutenkin tasokkaan blogin parhainta antia :-) kaikki tuotteet kiinnostaa, mut paketti 2. kuulostaa sopivammalta mulle.

 167. Paketti 1 kuulosti loistavalta! Ei toki kakkonenkaan ollut huono. :-)
  Tosi kiva arvonta, opiskelijana luonnonkosmetiikka tuntuu ainakin itselle oikein arjen hemmottelulta.

  (Se on muuten jotenkin kivan jännittävää osallistua arvontoihin! :-D Toisaalta todennäköisyys tulla valituksi jää melko pieneksi, mutta aina on pieni toivo, että mitä jos… :-D)

 168. Vaikee valinta pakettien välillä mut lopulta päädyin ykköseen. Se olis just eikä melkein täydellinen meikkiksen iholle.:)

 169. hip! setti #1 kiinnostaa sillä oon kaipaillu ja etsiny kuorintaa, joka kävisi myös herkälle iholle.. sun blogi on uusi tuttavuus, ensifiilis vau! pitääpä tutustua kunnolla :) keväänvaloa sulle!

 170. Ihanan raikas blogi sulla! Sitä on ilo lukea :)
  Paketti 2 on ehkä hieman houkuttelevampi, vaikkakin kumpi vaan kelpaisi. Itse olen siirtynyt viimeisen vuoden aikana luonnonkosmetiikkaan vähitellen ja päätöstä ei ole tarvinnut katua. Hurraw huulivoiteet on loistavia, tällä hetkellä itselläni käytössä kirsikan ihana maku :)
  Kivaa kevään jatkoa sinulle!

 171. Osallistun 1. paketin arvontaan!

  Ihanaan kesän odotusta sinulle Ida ja kiitos inspiroivasta ja kauniista blogista!

 172. Paketti 2 :) Olen pikkuhiljaa siirtymässä pääasiassa luonnonkosmetiikkaan. Olo on NIIN paljon parempi, kaikin puolin!

 173. Ida oot ihana ja sun blogis on ihana! Itse käytän hyvin vähän mitään kosmetiikkaa, koska luonnonkosmetiikka vaan tuppaa olemaan niin kallista ja muut tuotteet tuntuu pistävän vaan ihon tukkoon :( Siksikin tää arvonta on loistava! Mulle tarpeellisempi vois olla toi 1. :) Aurinkoista kevättä sulle, ja iso kiitos tästä blogista!

 174. Valkkaisin tuon kokoelman 2 :) Helsingin tuulet saa ihon kovasti kaipaamaan kosteuttavia naamioita ja rauhoittavia rasvoja :)

 175. Toi 1. paketti kuulosti hyvältä! Luonnonkosmetiikka on vielä aika uusi tuttavuus, mutta olen pikku hiljaa ostellut luonnonkosmetiikkaa kun vanhat purkit on päässyt loppumaan tämän blogin innoittamana :)

 176. Moikka Ida!

  Sulla on tosi kiva blogi, jonka kuvat on aina tehty huolella ja ihaniksi! Luen erityisen tarkkaan kaikki luonnonkosmetiikkapostauksesi, sillä olen siihen aivan hurahtanut – siksi ilahduin taas tästä skabastakin ihan sikana! Jos onni suosii, niin testaisin mieluiten ykköspaketin tuotteita. Kivaa kevättä sulle! :)

 177. 1.paketin valitsisin jos voittaisin:) sulla on todella ihana ja inspiroiva blogi ja tykkään hulluna sun tyylistä!!:)

 178. Tykkään niin superisti kun kirjoittelet luonnonkosmetiikkapostauksia! Täältä saa aina hyviä vinkkejä tuotteista, joita kantsis kokeilla. Ite oon aika uusi luonnonkosmetiikan käyttäjä, mutta täysin rakastunut ja tavotteena oiskin jossain vaiheessa siirtyä kaikissa tuotteissa kosmetiikasta pyykinpesuun luonnollisiin vaihtoehtoihin. Pikku hiljaa pikku hiljaa! :D Anyways, ykköspaketti vei mulla voiton! :)

 179. Iik, mikä arvonta! <3 valkkaisin tuon ykkös (1) setin, jos arpaonni osuisi kohdalleni. Aurinkoa ja kaikkien haaveittesi toteutumista toivon kevääsesi Ida! <3

 180. sun blogi on kiinnostava ja sä oot suloinen! mun valinta on paketti nro 2 :)

 181. Itselle olisi 2.paketti mieluisampi!
  Kiitos mahtavasta blogista, jota olen jo monta vuotta seurannut!:) erityiskiitos persoonallisuudesta! Käsittelet blogissasi ”persoonallisempia” aiheita, kuten juuri luonnonkosmetiikkaa!

 182. Molemmat vaikuttaa loistavilta, mutta ykköspaketti saattaisi olla mieluisampi :)

 183. Molemmat vaikuttaa aivan ihanilta, valinta keikahtaa ehkäpä 1. Aroma Sprayn vuoksi. Ja kuiva ja oireileva iho huutaa uutta apua. Todella mielenkiintoisia tuotteita

 184. Molemmat kelpuuttaisin kyllä kaappiini, mutta juuri nyt valikoimastani puuttuu kasvojenkuorinta, jolleboisi aivan huuutava tarve, joten ihan vaan sen puolesta valitsisin paketin nro 1 :) Ei taida löytyä vielä ollenkaan luonnonkosmetiikkaa meikäläisen varastoista, ja näillä olisi hyvä aloittaa!

 185. Voi, kummatkin paketit kuulostaa kyllä ihanilta, mutta kallistun silti ensimmäiseen pakettiin.

 186. En oo varmaan ikinä voittanut mitään, mutta kokeillaan nyt :- ) 2 paketti kiinnostaisi !

  Kiva kun sun blogin kautta saa aina tietoa luonnonkosmetiikasta, kun voisi olla aika kallista lähteä ihan sokkona testaileen !

 187. Nafhan kuorinta tulis todella tarpeeseen, joten 1. paketti tekisi mut onnelliseksi! ^.^

 188. Vaikean valinnan jälkeen, osallistun 1 paketin arvontaan. Luonnonkosmetiikka on alkanut todella viime aikoina kiinnostaa ja olisi ihanaa päästä testailemaan :)

 189. Kakkospaketti olisi mieluinen! Oon samaa mieltä monen muun lukijan kanssa siitä, että sun luonnonkosmetiikkajutut on todella mielenkiintoisia ja informatiivisiä. Postaukset on antanut myös itselle kipinän siirtyä pikkuhiljaa käyttämään luonnollisempaa kosmetiikkaa, kiitos siitä!

 190. Ooh onpa kiva arvonta :-) Oon innostunut luonnonkosmetiikasta superpaljon ja olis huippua saada tuotteita testiin. Vaikea valita paketeista kun molemmat niin ihania, mutta sanotaan nyt vaikka 2!

  Kiitos mahtavasta blogista, josta löytyy aina mielenkiintoisia juttuja!

 191. Molemmat ois hyviä paketteja, mut kakkonen natsais paremmin :)

 192. Oi, molemmat paketit vaikuttavat kivoille, mutta käännyn paketin kaksi puoleen. :)
  Kivaa kevättä sinne ! Täällä on vielä lunta, mutta kaippa kohta saa kaivaa kumpparitkin esille. :)

 193. Uijuijui! Paketti 2! :)
  Just mietin, että mitä ihmetä teen tän mun rutikuivan nassun kanssa, mitä ei tunnu pehmittävän mikään. Aaah noi kuulostaa niin hyviltä!

 194. Onpa ihana arvonta! Olen itse pikkuhiljaa siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja erittäin tyytyväinen valintaani. Näistä paketeista valitsisin paketin numero 1.

 195. Hävyttömän vaikeaa valita, mutta tuo paketti nro. 2 se olisi valintani! *.⋆( ˘̴͈́ ॢ꒵ॢ ˘̴͈̀ )⋆.*

 196. Ihana arvonta! :) Vaikean valinnan jälkeen päädyin settiin nro. 2.

 197. Haluaisin voittaa ensimmäisen paketin, sillä etenkin tuo headache master houkuttelisi kovasti, kun tuntuu ettei mikään auta itsepintaisiin päänsärkyihini..

 198. Ihan huikeet tuotepaketit arvonnassa tällä kertaa!! :) Ensimmäinen satsi ois mun mieleen <3

 199. Sun blogissa parhautta hyvin kirjoitettu teksti ja kauniit kuvat! :)Ps.Ykköspaketti!

 200. Paketti 2 olis ihana! :) kiitos kivasta blogista, kiinnostaa erityisesti nämä luonnonkosmetiikkajutut.

 201. Oi että!! Aivan ihana arvonta :3 jos mua onni suosii 2 paketin kanssa niin toivottavasti sieltä löytyy joku uus suosikki :)

 202. Kakkospaketti ihan selkeästi! Mun iho on käyttäytynyt tosi oudosti jo pidemmän aikaa ja epäilen, että se on vaan niin kuiva että pukkaa näppyä ja ryppyä. :(