Indiskan kanta-asiakasilta Tampereella

lifestyle, muoti
10 kommenttia

* Yhteistyössä Indiska Tampere

Tamperelaiset ja lähialueella asuvat hoi; merkatkaa kalenteriin Tampereen Indiskan kanta-asiakaspäivä: to 9.4. klo 10 – 20. Kanta-asiakkaille (jos et vielä ole, voit rekisteröityä myymälässä tai täällä) on luvassa vaikka mitä herkkua; kaikki tuotteet -20%, Kampaamo Koreus tekee ilmaisia pikakampauksia ja -meikkejä klo 16-20 ja Instagram-kilpailu, josta voit voittaa 50€ lahjakortin Tampereen myymälään. Ai aii! 

Varmaan muistattekin, että olen aina silloin tällöin tehnyt Indiskan Tampereen myymälän kanssa pienimuotoista yhteistyötä? Yhteistyö on todella mukavaa ja sujuvaa, sillä Tampereen Indiskassa on ihan älyttömän palvelualtis myymälähenkilökunta. He osaavat vastata kinkkisiinkin kysymyksiin ja ovat aidosti innoissaan kaikesta kehityksestä kestävämpään suuntaan. Indiska ei lähtökohtaisestikaan ole niitä yrityksiä, joilla on eniten korjattavaa, mutta korjattavaa löytyy takuulla ihan jokaiselta.

Yksi iso steppi puhtaamman ympäristön eteen on se, ettei Indiskoissa enää jaella muovikasseja. Ota siis ensi kerralla mukaasi oma kangaskassi, niin luonto säästyy (näin kantsis tietty toimia joka paikassa; omat kangaskassit ostoksille mukaan). Jos kassi unohtuu kotiin, voi Indiskasta jatkossa ostaa muovipussin. Tuolla maksulla katetaan muovipussin valmistus ja loput lahjoitetaan luonnonsuojelutyöhön. Indiskan uudet kierrätetyt muovipussit on valmistettu 70% kierrätetystä muovista ja 25% osterin kuorista (!!! melkoista hyötykäyttöä) ja näillä lukemilla ne ovat markkinoiden pienihiilijalanjälkisin muovipussi. Myynnissä on pian myös ekopuuvillasta tehty kangaskassi. Lisätietoja Indiskan arvoista täällä: http://www.wefightforchange.com/

Indiskan oliivisaippua on 80% oliiviöljyä, loput raaka-aineet ovat sooda ja suola. Täyttäisi siis luonnonkosmetiikan kriteerit. 

Bambuinen höyrytyskori! Hitsit, en ole saanut vielä aikaiseksi testata tätä; haluaisin kokeilla jotain nyyttejä tms, onko teillä mielessä mitään ohjetta mahdollisesti? Vihannesten höyrytys on tietty perusjuttu. 

Olen saanut kevään aikana pieniä ilahduttavia ylläreitä Indiskasta ja kesän aikana meidän on tarkoitus tehdä yhteistyötä parveke-sisustamisen suhteen, jännää! Koska rakastan Indiskan kynttilöitä, tyynyjä, astioita ja kahveja, ajattelin vinkata teille vielä tarkemmin tuosta aiemmin mainitsemastani Instagram-kilpailusta:

Kuvaa ostoksesi ja voita 50€ lahjakortti Tampereen myymälään! Käytä hashtageja #myindiska ja #indiskatampere. Kilpailuaika 9. – 16.4. Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 20.4.

(klikkaa tekstitykset päälle) 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mun mutsi on pitkän aikaa vannonut ton oliivipalasaippuan nimeen ja on kiikuttanut niitä allekirjoittaneellkkin aikalailla! Ihan huippu, pesän tällä esim. helläpesua tarvitsevat neuleet/paidat käsin, puhdistan kasvot, pesen kädet ja siis ihan huippu! :-D

  1. Oho!! Iholle en ehkä itse lähtis käyttämään, mutta paidan ja tuollaista voisin kyllä pesasta käsien lisäksi! Hihii hauskaa että tämä on näin monikäyttöinen!!

 2. Miten tuo siis toimii, kun liittyy tuolta netistä kanta-asiakkaaksi? En oikein nyt ymmärtänyt, vaikka sieltä liityinkin :D

  1. Hei Veera, mahtavaa että liityit kanta-asiakkaaksi! Jatkossa saat kaikki kanta-asiakasalennukset ja -etuudet automaattisesti käyttöösi. Myymälöissä tietosi löytyvät kassalta sähköpostiosoitteellasi, et tarvitse erillistä jäsenkorttia. Tervetuloa Indiskaan!

 3. Ihanaa toi muovipussittomuus. Omalla työpaikalla ollaan kans pikkuhiljaa siirtymässä maksullisiin kasseihin, ja pelottaa vaan se reaktio mitä ihan varmana kuitenkin monelta asiakkaalta kuuluu, että ”älytöntä rahastusta”. Onneksi muutkin kuitenkin tajuu tän plussan tässä, ja että muutkin liikkeet alkaa siirtyä samaan suuntaan niin ehkä useampi ihminen alkaa miettiä asiaa oikealta kantilta :) Omat pussit mukaan niin ei rahasteta :)

  Musta muutenkin Suomessa ruokakaupoissa maksulliset muovipussit on niin hyvä keksintö, sais ulkomaillakin tulla yleisemmäksi käytännöksi! Varsinkin Amerikassa se turha muovipusseilla läträys… Yksi kassi ei kestä yhtä maitotölkkiä, vaan siihenkin tarvitaan ainkin tuplakerros, ja tyyliin jokanen tavara erikseen omaan pussiin kun kaupasta lähtee… :/

  1. Ooh hei, onpa mainiota!

   Veikkaan että alkuun tuo saattaa ihmetyttää ja ärsyttääkin mutta mitäs sitten; ajatus on joka tapauksessa ekologinen(kin), vaikka maksullisiin muovipusseihin siirtyminen olisi myös puhdas säästötoimenpide tms yritykselle. Onhan meillä just kaikissa ruokakaupoissakin maksulliset pussit ja useammassa kaupassakin. Eli hyvä juttu! :-)

 4. Musta toi osterin kuoren käyttö muovipusseissa kuulostaa kamalalta ja en halua tukea sellaista millään tavalla. :( Ymmärrän kyllä eettisen ja ekologisen pointin siinä mielessä, että tapetaan niitä ruuaksi kuitenkin ja kuoret jää hukkaan, mutta tuntuu vähän samalta kuin kasvissyöjänä käyttäisin nahkaa ja turkista.

  1. Nojoo, tuon asian voi varmaan ajatella useammalla eri tavalla. Minusta tällainen hyötykäyttö on fiksumpaa kuin esim. kokonaan uuden valmistaminen, etenkin kun ottaa huomioon että noilla mikseillä (70% kierrätettyä, 25% osterinkuorta) syntyy hiilijalanjäljeltään pienin muovipussi.

 5. Itse ostin kokeilumielessä tuon saippuapalan kasvojen pesuun! Vähän turhan kuivattava on (tai jättää sellaisen nahkean pinnan), mutta suihkusaippuana toimii ja pesuteho ja tietysti hinta-laatusuhde on timanttinen! :)

  1. Ooh no hyvä että toimii suihkusaippuana! :-) Mä en kasvoille käyttäisi itse, mutta varmaan jollekin ihotyypille toimii kasvoillakin; käsisaippuana ihan paras.