R/H OLGA TURBAN

muoti
10 kommenttia

Ai vitsit mulla kävi hyvä tuuri. Uutta vastaava R/H:n villaturbaani löytyi Facebook-kirppikseltä miltei puoleen hintaan, mitä uusi vastaava. Kerrankin olin valppana ja eka, vaikka saattaakin tulla vähän hassu olo jos ystävä kommentoi heti oman kommentin perään olevansa myöskin kiinnostunut samasta turbaanista.

Mulla on ollut tänä talvena käytössä vain Muka van pilkullinen pipo, joka on ollut pahimmilla pakkasilla turhan ohut. Ensi vuonna mun päätä lämmittää tämä villaturbaani ja voi olla että saan käyttää tätä hetken aikaa tänä keväänäkin, näyttää pipokelien puolesta lupaavalta….


*translation: love this turban from R/H (which is my favourite finnish fashion brand). 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Onpa kiva pipo! Mistä fb-kirppikseltä löysit? :) Tai mitä yleensä käytät? Hyviä on vaikea löytää… :/

    1. No eikö! :–) Ainoo fiksu ja toimiva on COS & Filippa K-kirppis josta tonkin löysin!

  2. pakko sanoa, että olen vähän vihakade, koska olen pitkään metsästänyt käytettynä juuri tuota turbaania ja näin tuonkin ilmoituksen, kun kaupat oli jo sovittu. ehkä mun pitää ostaa myssy ihan suoraan R/H:lta ensi syksynä. :D

    1. Ai eiiii, mä niin tiedän mitä tarkoitat, voi eii! :-D Vihakateus on pahinta, mutta hei; tää on onneksi vain pipo – ja näitä saa yhä. Jos kyseessä ois joku superkool vintage-löytö niin ois pahempi!!