Behind the scenes: Muotikirppis 2015

lifestyle
Jätä kommentti

Iiks, kesäkuu lähestyy hurjaa vauhtia ja sitä myötä järjestyksessään kolmas Tampereen Muotikirppis! Tänä vuonna Muotikirppis saa uudet ja raikkaat puitteet yhteistyössä Tampereen Työväen Teatterin Puistotornin kanssa. Osoitteessa Hämeenpuisto 28 on ihanat juhlatilat, joissa pääsemme kirppistelemään.

Aiempien vuosien sijaan meitä on tänä vuonna vain kolme järjestäjää; opintojen loputtua aika moni alkuperäisestä jengistä on vaihtanut paikkakuntaa tai aloittanut sellaiset työt, joiden takia Muotikirppiksen järjestäminen ei enää ole mahdollista. Onneksi saadaan kolmas Muotikirppis kasaan pienemmälläkin porukalla! :-) Joten siis toivotan kaikki tyylikkäistä second hand -vaatteista kiinnostuneet lauantaina 6.6. Tampereen Työväen Teatterin Puistotornin juhlasaliin kirppistelemään! Muotikirppistellään klo 11-15 ja paikalla on n. 55 myyjää, bloggaajia ja mainioita yhteistyökumppaneita. 

Tänä vuonna Muotikirppis-julisteen kuvasta vastaa lahjakas valokuvaaja Pasi Tiitola. Pasi on tuttu parin mutkan kautta ja olin superiloinen, kun hän lupasi auttaa ja ottaa meille julistekuvan. Ammattilaisen kanssa työskentely on mainiota; täydellinen kuva syntyi supernopsaa ja oli juuri sellainen, mitä olin ajatellutkin. Oltiin aiemmin ideoitu Muotikirppis-tyttöjen kanssa julistekuvaa ja heidän toiveiden mukaisesti saatiin julisteeseen poseeraamaan Linda keltaisessa hameessaan. Ihanan keväinen kuva tiedossa, mutta sitä ennen parit behind the scenes -kuvat:

Pasi on lahjakas valokuvaaja, sen voi todeta nopeasti silmäilemällä hänen ottamiaan kuvia. Omia suosikkejani ovat Pasin muotikuvat ja potretit ja esimerkiksi videot näyttävät tosi hyvältä. Tiedän kenen puoleen käännyn kun seuraavan kerran tuskailen, ettei musta oo yhtäkään edustuskuvaa. Se on hämmentävää kun ottaa huomioon, miten paljon sitä tulee oltua kuvattavana. 

Ja hei kuulkaas, Facebookista löytyy pian lisäinfoa Muotikirppiksen pöytämyynnin ajankohdasta! Se on viikon päästä 15.5. perjantaina klo 10. Kannattaa laittaa puhelimeen muistutus jo nyt – pöydät on myyty loppuun parissa tunnissa kumpanakin vuonna! :-D Iiks, en malta odottaa. Mulla on vaatehuone yhtä Ikea-kassia Muotikirppistä odottaen…. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.