I SCREAM FOR ICE CREAM

/// ruokaTags: ,

Kesän kaunein ja maukkain e-kirja julkaistiin kesäkuun alussa. VANELJA– ja Uusia Tuulia -blogien takaa tutut Virpi Mikkonen ja Tuulia Talvio julkaisivat ihanan Kind Ice Cream for you-kirjansa. Kaikki kirjan reseptit ovat gluteenittomia, maidottomia ja valmistettu ilman valkoista sokeria. Useimmat reseptit sopivat myös vegaaneille pähkinäallergikoille – kuulostaa täydelliseltä, eikö? 

Lisäksi ohjeiden tekoon riittää esim. tehokas blenderi, vaikka jäätelökoneella saakin tietysti kermaisimman lopputuloksen. Kind Ice Cream sisältää myös supernopeita jäätelöreseptejä, sorbettiohjeita ja kekseliäitä koristuksia jätskiannoksiin. Ja älyttömän kauniita kuvia. 


Voih, miten kauniita kuvia tämä 130-sivuinen reseptikirja pitääkään sisällään, resepteistä nyt puhumattakaan. Eikä hinta, 11,90€, ole mielestäni lainkaan paha näin kauniista ja inspiroivasta oppaasta, sellaisen voi ostaa täältä. Sen lisäksi että mun oli pakko käydä hakemassa jätskijämät pakkasesta, mulle tuli tässä kirjoittaessa ja ihania kuvia katsellessa myös ruokastailausinspiraatio ja halu kokeilla useaa kymmentä reseptiä! Ilmoitin jo äidillekin, että laitas jätskikone käyttövalmiiksi. Sain e-kirjan kesätervehdyksenä Virpiltä ja Tuulialta pari viikkoa sitten, mutta pääsin tutustumaan siihen kunnolla vasta nyt. Ajattelin kokeilla ainakin Dreamy Chocolate Sundaeta (ylläolevassa kuvassa), Kiwi-lime-sorbettia, mansikkaraparperi-jäätelöä ja avokadopojaista minttujätskiä… ai että. (●♡∀♡) 

kuvat: www.kindicecream.com

Kiitos Tuulia ja Virpi ihanasta kesäylläristä! xx


*translation: get yours here

7 kommenttia

 1. Avatar anniina /// 28/06/2015 / 11:16:25

  mitä kuvia! <3__<3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/06/2015 / 19:55:47

   NO ÄLÄÄÄ <3 !!

   Vastaa
 2. Avatar HANNA /// 28/06/2015 / 13:58:20

  Voi luoja miten hyvältä näyttää ja kuulostaa!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/06/2015 / 19:56:20

   Älä muuta sano!! Ihan hullu inspis alkaa kokkailla omia jätskejä taas. Äiti olikin viikonloppuna tehnyt ite nougatia, ai ettäääää.

   Vastaa
 3. Avatar Tuulia /// 29/06/2015 / 11:34:14

  Hei ihan mahtavaa, että tykästyit meidän kirjaan! Ja kiitos sen jakamisesta! <3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 05/07/2015 / 15:00:48

   Tuulia, kiitos itsellenne <3 Aivan ihana kirja! En malta odottaa että pääsen ens viikolla testaileen ohjeita äidin kanssa :-)

   Vastaa
 4. Avatar Juuli /// 04/07/2015 / 14:49:46

  Kaukajärveltä löytyy lounaskahvila Rice, joka tarjoaa lounasta alle kympillä (aina suomalainen ja thai vaihtoehdot), sekä iltaisin listoilta thairuokaa. Hinta-laatu-suhde kohdallaan ja erittäin maistuvaa thairuokaa! Saa mietona ja tulisempana :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.