I SCREAM FOR ICE CREAM

ruoka
7 kommenttia

Kesän kaunein ja maukkain e-kirja julkaistiin kesäkuun alussa. VANELJA– ja Uusia Tuulia -blogien takaa tutut Virpi Mikkonen ja Tuulia Talvio julkaisivat ihanan Kind Ice Cream for you-kirjansa. Kaikki kirjan reseptit ovat gluteenittomia, maidottomia ja valmistettu ilman valkoista sokeria. Useimmat reseptit sopivat myös vegaaneille pähkinäallergikoille – kuulostaa täydelliseltä, eikö? 

Lisäksi ohjeiden tekoon riittää esim. tehokas blenderi, vaikka jäätelökoneella saakin tietysti kermaisimman lopputuloksen. Kind Ice Cream sisältää myös supernopeita jäätelöreseptejä, sorbettiohjeita ja kekseliäitä koristuksia jätskiannoksiin. Ja älyttömän kauniita kuvia. 


Voih, miten kauniita kuvia tämä 130-sivuinen reseptikirja pitääkään sisällään, resepteistä nyt puhumattakaan. Eikä hinta, 11,90€, ole mielestäni lainkaan paha näin kauniista ja inspiroivasta oppaasta, sellaisen voi ostaa täältä. Sen lisäksi että mun oli pakko käydä hakemassa jätskijämät pakkasesta, mulle tuli tässä kirjoittaessa ja ihania kuvia katsellessa myös ruokastailausinspiraatio ja halu kokeilla useaa kymmentä reseptiä! Ilmoitin jo äidillekin, että laitas jätskikone käyttövalmiiksi. Sain e-kirjan kesätervehdyksenä Virpiltä ja Tuulialta pari viikkoa sitten, mutta pääsin tutustumaan siihen kunnolla vasta nyt. Ajattelin kokeilla ainakin Dreamy Chocolate Sundaeta (ylläolevassa kuvassa), Kiwi-lime-sorbettia, mansikkaraparperi-jäätelöä ja avokadopojaista minttujätskiä… ai että. (●♡∀♡) 

kuvat: www.kindicecream.com

Kiitos Tuulia ja Virpi ihanasta kesäylläristä! xx


*translation: get yours here

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Älä muuta sano!! Ihan hullu inspis alkaa kokkailla omia jätskejä taas. Äiti olikin viikonloppuna tehnyt ite nougatia, ai ettäääää.

    1. Tuulia, kiitos itsellenne <3 Aivan ihana kirja! En malta odottaa että pääsen ens viikolla testaileen ohjeita äidin kanssa :-)

  1. Kaukajärveltä löytyy lounaskahvila Rice, joka tarjoaa lounasta alle kympillä (aina suomalainen ja thai vaihtoehdot), sekä iltaisin listoilta thairuokaa. Hinta-laatu-suhde kohdallaan ja erittäin maistuvaa thairuokaa! Saa mietona ja tulisempana :)