MY ELLE / Laukontori

Ravintolat Tampere, ruoka
2 kommenttia

Nyt on pakko vinkata herkullisesta lounassalaatista! Laukontorin MY ELLE -nimisestä kahvilasta saa päivällä lounassalaatin edulliseen 8,90€ hintaan. Salaattiin valitaan yksi lihatäyte (savulohi), yksi juusto (vuohenjuusto) ja kastike (caesar). Salaattipohjassa oli paria eri salaattia (vuonankaali ja jääsalaatti), tomaattia, kurkkua, punasipulia ja hyviä oliiveja. Valkoiset leivät olivat mun mielestä turhat, mutta harvoinpa saa noin täyttävää ja laadukasta salaattia alle kympillä mistään ravintolasta – täytteet ja raaka-aineet ovat laadukkaita eikä esim. juuston määrän kanssa ole säästelty. Palvelu oli ystävällistä, menen ehdottomasti uudestaan. Ja vitsit mikä fiilis onkaan syödä lounasta torilla, joka on täynnä ihmisiä ja vilinää. Laukontori ja Tammelantori on kyllä ihan lemppareita molemmat.

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos vinkistä! Laukontorilla on myös ihastuttava Jörn`s Döner, josta saa laadukkaita ja edullisia kana ja kasviskebabeja, vinkkivinkkinen ;)