Löytämisen riemu

lifestyle
18 kommenttia

Muistatteko, kun sain pari vuotta sitten äidiltäni aika hauskan ja todella yllättävän tuliaisen Japanista? Jep, äiti toi mulle Japanista asti kotimaista Marimekkoa. Marimekon vihkiruusut ovat jostain syystä ihastuttaneet mua kovasti juurikin näissä pienissä kipoissa enkä ollut löytänyt sellaisia kotimaasta kovasta etsinnästä huolimatta, joten äiti päätti ilahduttaa tytärtään tuliaisilla. En tiedä miksi vihkiruusu miellyttää mua niin kovasti. En edes välitä niistä kankaissa tai muuten, mutta noissa kipoissa ne ovat mielestäni aivan ihanat.

Varmaan kiljaisin ääneen, kun tänään spottasin Ideaparkin Marimekosta keltaisia vihkiruusukippoja. En ole IKINÄ nähnyt noita Suomessa. Selvisi että ne ovat B-laatua ja jokin hassu jämäerä vain, sillä näitä kippoja ei ole ollut myynnissä useampaan vuoteen. Olen niiiiin iloinen! Oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Nappasin mukaani kaksi, nyt multa löytyy siis neljä nättiä vihkiruusukippoa vaaleanpunaisena ja keltaisena. Jos joku muukin on näihin yhtä ihastunut, niin jätin kyllä vielä useamman kipposen Ideaparkin myymälän hyllylle odottamaan löytäjäänsä ;-)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hitsi kun Ideapark on niin kaukana! Mun yhdellä kaverilla on tollanen vihkiruusu kangaskassi, ja se on jotenki maailman sulosin. :)

 2. mä kans tykkäilen tosta vihkiruususta jostain syystä, ihan kaikissa tuotteissa :D en kyllä omista yhtään. meillä on ollut puhetta lähteä kesällä käymään tampereella päiväretkellä ja ideaparkissa, joten näytin poikaystävälle tätä perusteluksi että nyt pitää lähteä. keskariahan sieltä vaan tuli >:D joo astioita on ihan tarpeeks jo, mutta oishan noi ihania!

  1. NO SIIS JOS TÄMÄ EI OLE PÄTEVÄ SYY NIIN MIKÄ ON, KYSYN VAAN :—D hahaa, toivottavasti pääset reissuun, noi kipot <3

 3. Onpas ne söpöjä! Mun oli itseasiassa muutenkin tarkoitus mennä tänään ideaparkiim vähän marimekko-ostoksille (jos siellä olisi mitä haen) niin voi olla että tuommoset lähtee mukaan :’–) sopisi kyllä söpösti meidän keittiöön mhihih.

  1. Heeeei noniin! Kaks yhdellä iskulla! ;-) Ois varmasti söpöt teilläkin, hihii!

 4. mä löysin samoja kuppeja erään abc:n marimekko outletista! Melkein ostin kaksi vaaleanpunaista itselleni, mutta sitten en kuitenkaan ja nyt hiukan kaduttaa, sen verran söpöjä ovat!

  1. UU, kiva! :–D hitsit sentään, noi vaaleenpunaset on niin söpöjä. Ideaparkissa oli yks sininen myös, tumma. Haluisin pari vaaleensinistä myös…

 5. Noi ovt kyllä hurjan nättejä, hihkaisin onnesta ku itsekin bongasin Marimekon outletista <3_<3 Noita on siis myös Tammiston outletissa, hohoi pääkaupunkiseudulla asuvat, tänne tai lentokentälle tulevat! ;-)

 6. siis apua niin kaunis tuo kuvio!! sopis super hyvin mun keltasten teemojen seuraks, harvemmin valitettavasti tulee astioita vastaan missä olis keltasta kuviointia ja astioiden mätsäys on ihan must

  1. No eikö ookin!! Hahaa, mä en taida olla yhtään mätsäri missään asiassa, mutta ymmärrän, keltanen voi olla kyl haastavampi, etenkin jos ei halua et koko astia on sit keltanen! Marimekko teki stockalle joskus sen ihanan malliston jossa oli kans jotain kauniita keltasia kukkia, löytyyköhän sitä enää mistään?!

 7. Mulla on hirvee dilemma noiden kanssa, ne on nimittäin supersöjä mutta en tiiä tuleeko niille käyttöä meidän huushollissa! Noihan on ”kahvattomia kahvikuppeja”, mutta kahvikuppeja meillä riittää ja ite en ees juo kahvia. Muutenki tykkään juoda teeni mahd isoista mukeista. Miten sä käytät noita? Voihan niitä ehkä pieninä jälkkärikippoina käyttää esim jäätelön kanssa? Ehkä? Ei ihan maailman käytännöllisimpiä mutta oon käyny jo monena päivänä hiplailee ku noita myydään mun työpaikkaa vastapäätä…harmi kun noita ei oo missään muussa asstiamuodossa ainakaan täällä päin :-/

  1. Oi ei, mä keksin noille paljon käyttöö!! En juurikaan jälkkärikippoina, mut kun tarjoon salaattia niin sit mulla on tossa siemeniä/siemensekotusta, dippejä, hummusta ja tommosia mitä voi lisätä ite salaattiin tai ruokaan. Sit oon pitäny esim. inkamarjoja, pähkinöitä ja mulpereita kun oon napostellu niitä tms. Kahville ja teelle noi on musta ihan liian pienet. Mut just kaikille lisukkeille jne!

   Voi että, toivottavasti saat dilemmaan ratkaisun :-D veikkaan että noi saa kyllä myytyä eteenpäin jos ei tuu käyttöä, kun noita ei enää myyntiin valmisteta ymmärtääkseni.

   1. Hmm joo, mietin itekki tämmösiä dippi- ja lisukehommia mutta mulla harvemmin on tullu tarvetta millekään astioille niitä varten. Ehkä rupeen syömään pähkinöitä yms ihan vaan noiden kuppien takia!! Onneks noita oli vielä paljon jäljellä niin kerkeen vielä harkita tätä asiaa hehe

    1. WHahhaah, hyvä syy alottaa pähkinöiden syönti :’–DD ihana!