Ravintolalaivasuositus: LITTLE JOE

/// Ravintolat Tampere, ruokaTags: , ,

Ihanaa, että Tampereellakin pääsee nauttimaan kesäpäivästä hyvän ruuan parissa veden äärelle; Laukontorilta ja sitä vastapäätä Ratinan puolelta löytyy useampikin kiva ravintolalaiva. Little Joesta on muodostunut suosikki, koska se on viihtyisä ja laivasta saa myös syömistä nälän yllättäessä. Gastrolaiva täytyisi ehdottomasti päästä testaamaan, mutta se oli viimeksi kiinni, kun alkuviikosta mietimme minne menisimme syömään.

Kasvispizza vuohenjuustolla, paprikalla, cashew-pähkinöillä ja rucolalla. Näyttää pieneltä, mutta onkin sopivan täyttävä ja yllättävän hyvä. Ketjuihinhan tämä ja Gastrolaivakin kuuluvat, eli ainakaan Little Joessa ei kannata odottaa mitään supererikoista ruokaa, mutta pizzat ainakin ovat hyviä. :-) Ensisijaisesti suosittelen kummiskin istuskeluun ja nautiskeluun kuin herkutteluun, ruuat ovat hyvä lisä.

2 kommenttia

 1. Avatar Riikka /// 28/07/2015 / 10:24:06

  Mä tykkään myös Little Joesta! Tosin mun lemppari syötävää siellä on foccaciat :-) Harmi vaan, että ei oikein ole ollut ilmoja/fiilistä lähteä istuskelemaan buu!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/07/2015 / 10:38:39

   No älää, parina päivänä kirmannu ulos kun aurinko on vähän paistanu. Hei ne foccaciat näytti aika hyvältä kans, tarvii pitää mielessä! :-*

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.