Maaginen h2ö

lifestyle, musiikki
13 kommenttia

Oon niin onnellinen! Voiii Turku ja H2Ö. Voi Milja ja Alisa. Voi kaikki ystävät, uudet ja vanhat, joihin törmäämisestä tuli niin kiva olo. Väittäisin, että tässä oli yksi kesän mainioimmista viikonlopuista. Pystyi taas viipottaan paljain säärin ja tanssia jalkansa kipeiksi  ja nukahtaa hymy huulilla. Ehkä nämä harvat lämpöiset kesäviikonloput jää ihan eri tavalla mieleen tänä vuonna, kun lämpö ei ole ollut itsestäänselvyys? Nautin niin paljon olostani viikonloppuna.

H2ö:ssä on ihan mielettömän kiva tunnelma. Ihmiset on jotenkin tosi ystävällisiä ja välittömiä (ja kauniita!), ei mitään turhaa pönötystä tai hienostelua. Puitteet ja somisteet olivat taas kauniita ja ruokatarjonta oli parantunut viime vuoden puolijäisistä falafeleista ihan älyttömästi! Soul Mama’sin herkut maistui koko seurueelle, myös nolosti nimetty hippiburgeri oli jees illan hämärtyessä. Yks juttu vaan: missä oli keinut?!?!

Mulla oli pyörä matkassa ja Alisa sai Turusta lainapyörän, niin oli helppo liikkua omien aikataulujen mukaan Telakkarantaan ja takas. Kesäyöt ja pyöräily on aina aika ihana yhdistelmä, mutta varsinkin leutona kesäyönä se on ihan parasta. Pyörän kanssa matkustaminen oli helppoa sekä junassa että bussissa, mitä nyt antaisin VR:lle palautetta siitä, että yhteen junaan mahtuu vain kolme pyörää ja ne pyörätelineet on ihan kelvottomat. Ja suosittelen soittamaan linja-autoyhtiölle etukäteen ja tiedustelemaan, mahtuuko pyörä kyytiin.

 Tiedän, että osa teistäkin oli h2ö:ssä. Mitä piditte?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jaa että pidinkö? No kyllä!!! Oli mun eka H2Ö ja tunnelma oli kyllä ihan omaa luokkaansa, ei oo ruissit ja provinssit mun mielestä tunnelmaltaan mitään tähän verrattuna <3
  oli aivan huippua, jäi niin hyvä fiilis koko viikonlopusta. tosiaan harmi vaan ettei törmätty :-(

  1. AAAA ihanaa!! :–D Mä oon ihan samaa mieltä, h2ö:ssä on ihan omanlaisensa tunnelma. Ihmiset on niin hyvällä tuulella myös!!

   Ehkä vielä jossain, jopa täällä Tampereella hahaa! :D Mä en törmännyt kaikkiin kavereihinikaan vaikka ollaan oltu samoilla keikoilla….

   1. Siis joo haha, se ois toki kaikkein loogisinta kun samassa kaupungissa asutaan :-D

 2. Kyllä kesäyöt ja pyöräily sopii niin hyvin yhteen!! Ton tajusin ruisrockissa ollessani :-D Toi H2Ö festarit kyl kiinnostaa, ehkä saan raahattua itteni sinne jonakin vuonna! Ja aivan ihana tunnelma näissä kuvissa <3__<3

  1. aiaii, kyllä!! kesäyöpyöräily on ihan parasta. <3 __ <3 JA JOO, tykkäisit takuulla!! Pidä mielessä ;--)

 3. Tulipa tästä mieleen, että Turun pääkirjastosta saa lainata polkupyöriä (ja kirjastokortin saa jokainen, jolla on Suomessa osoite), jos joskus on tarve. Ei ihan sovi kesäöihin tosin, sillä pyörää ei saa pitää yön yli, mutta vaikka päiväretkeä ajatellen ihan passeli :) Ei tarvitse raahata omaa pyörää mukaan.

  Itse en ollut tänäkään vuonna H2Ö:ssä, mutta ehkä vielä joskus.

  1. Voi eiikä, miten ihanaa! Ihan huikeen hyvä idea, vaikkakin nyt tarvittiin just sitä yöpyörää, ha. Mulla on jotenkin sellainen fiilis että Tampereella pyöränlainaus ei ois noin helppoa? Mutta toisaalta eipä Tampere oo koskaan ollut kovin pyöräily-ystävällinen kaupunki muutenkaan….

   Ens vuonna, ens vuonna! H2ö on ihana. Toivottavasti se pysyy jatkossakin yhtä intiiminä.

 4. voiiii niin kivoja kuvia, ihana tunnelma näissä! alkaa vähän tuntua siltä, että pitäis itekin kyseisille festareille vaikka jo ens vuonna eksyä… hih!

 5. H2Ö oli tosi maaginen festari, niin hyvät fiilikset! Luulen että näin sut pari kolme kertaa :– )

  1. No eikö! Niin hyvä fiilis kaikilla, ystävällistä ja iloista jengiä. Ja voi eiii miten kauniita valokuvia sulla sun blogissa, ootpa taitava. Ja luulen että oon nähnyt sut myös h2ö:ssä koska näytät kovin tutulta kuvissa :-)