Huijaa vielä hetkeksi kesäiho

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

Mun kaksi salaista asetta aavistuksen päivettyneeltä näyttäviin koipiin olis tässä yllä.

Madaran Flower Dust Lotion* ja Ekovistan Monoi-öljy*. Monoi-öljyllä kosteutan jalat ja toisinaan myös kädet. Se imeytyy suhteellisen nopeasti ja tekee ihosta terveenä hehkuvan, mutta ehdottomasti paras ominaisuus on tuo huumaava trooppinen tuoksu. Monoi-öljyllä ei ole mitään erityisiä hoito-ominaisuuksia, kuten vaikka runsaasti E-vitamiinia ja antioksidantteja sisältävällä Argan-öljyllä tai antiseptisella Moringa-öljyllä* (jota muuten ajattelin tilata testiin jahka aiemmat kasvoöljyt alkavat loppua). Siksi se onkin oiva kesäkäyttöön ja täydellisen tuoksuinen vartaloöljy, jonka ei tarvitse kuin kosteuttaa.

Madaran kimalteita sisältävää vartalovoidetta levitän jaloille ja käsivarsille, kun haluan ihon näyttävän erityisen kauniilta. Kimalletta on hillitysti, joten et näytä siltä että sulla olisi glitterpöksyt jalassa tätä käyttäessä (joka vois itseasiassa olla erittäin kool).

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.