Täydellinen kasvohoito luonnonkosmetiikalla Keidas by Lumossa

kauneus, luonnonkosmetiikka
7 kommenttia

Lähetin äidille viime viikolla viestin ja kuvan ”Mulla ei oo yhtään meikkiä, eikä mun iho oo koskaan näyttänyt näin hyvältä kasvohoidon jälkeen!

Olin juuri lähtenyt Keitaasta, jossa kävin testaamassa kasvohoitoa Miian luona. Keidas by Lumo, tuttavallisemmin Keidas, on Aleksanterinkadulla sijaitseva lumoava putiikki, josta löytyy kattavan luonnonkosmetiikkavalikoiman lisäksi myös ekokampaamopalvelut, meikkauspalvelut ja uusimpana kosmetologin palvelut, jotka toteutetaan täysin luonnonkosmetiikalla – tietysti. Täydellinen setti siis. Kirjoitin Keitaasta avajaisten aikaan, mutta hoitola ei ollut  silloin vielä auennut. Hoitolapalveluista vastaa rauhallinen ja taitava Miia.

Mulle valikoitui hoidoksi HETKI-kauneushoito, johon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kulmakarvojen muotoilu, kuorinta, naamio sekä kotihoito-ohjeet. Suurimmaksi osaksi käytettiin Absolutionin tuotteita, mutta esimerkiksi huolellinen kolmiosainen puhdistus tehtiin Patykan kulttimaineeseen nousseilla tuotteilla – tuntuivat taivaallisilta!

Olen testannut paljon luonnonkosmetiikkaa ja monia eritasoisia ja laatuisia sarjoja, mutta Absolution oli minulle entuudestaan tuntematon. Onneksi pääsin testaamaan, ihoni tykkäsi kovasti. Tuohon alun ihoanalyysiin sisältyykin se, että tuotteet valikoidaan ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Koko Keidas by Lumon hoitolatarjonta löytyy TÄÄLTÄ.

Ihoni oli oikeasti ihan älyttömän hyvännäköinen kasvohoidosta lähtiessäni. Olo oli kaikin puolin rentoutunut, mutta en olisi uskaltanutkaan toivoa niin heleää ihoa. Useimmiten lähden kasvohoidoista naama punoittaen, mutta nyt iho oli heleä ja tasapainoinen. Mulle ei tehty mekaanista puhdistusta omasta toiveestani, sillä viikonloppuna oli häät ja halusin ihoni olevan tasainen ja hehkeä – ja sitä se onneksi olikin. Varasin samantien ajan kuukauden päähän uuteen kasvohoitoon, jonka yhteydessä iho puhdistetaan mekaanisesti. Mulle ainakin käy niin, että iho alkaa puskea epäpuhtauksia pintaan pari päivää mekaanisen puhdistuksen jälkeen, joten oli varminta skipata se ennen juhlapäivää.

Ihoa kuorittiin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, Absolutionin kuorintavoiteella joka sisältää sekä mekaanisesti kuorivia rakeita että hedelmähappoja. Suhtauduin ehdotukseen varovasti, sillä ihoni meni kerran ihan karseaan kuntoon hedelmähappo-maskin jäljiltä. Tiedän, että pieni punoitus kuuluu asiaan, mutta silloin ihoni oli kolme päivää arka, punainen ja selkeästi ”palanut” pinnasta. Miia kuitenkin osasi kertoa, että tässä kuorinnassa hedelmähapot ovat sivuosassa, joten kuorinta saattaisi olla mulle täydellinen. Ja siltä vaikuttaa; iho kirkastui selkeästi, mutta ei jäänyt punoittamaan. Kuorinnan voi antaa vaikuttaa iholla 5-10minuuttia. Siinä on myös pieniä rakeita, joiden avulla voi kuoria mekaanisesti myös ne ihon röpelökohdat. Tykkäsin tuosta niin kovasti, että ostin sen itselleni Miian suositteluista ja hoidosta vakuuttuneena.

Minulle tehty HETKI-kauneushoito on syyskuun loppuun asti tutustumistarjouksessa hintaan 54€ (normaalisti 68€). Ajan voi varata soittamalla Keitaaseen numeroon 044 5140018. Olen käynyt kasvohoidoissa säännöllisen epäsäännöllisesti koko elämäni, mutta erityisesti syksyisin ja keväisin ihoni oikein huutaa päästä kosmetologin hellintään ja puhdistukseen. Talven jäljiltä iho on samea ja harmaa ja kesän jälkeen iho kaipaa ekstrakosteutusta auringon jäljiltä – ja minun tapauksessani kunnon puhdistuksen. En malta odottaa syyskuun loppuun varaamaani aikaa; nukahdankohan jälleen kesken hemmottelun? Se, että pystyn nukahtamaan minuutiksi tai pariksi ihan vieraassa ympäristössä kesken naamion vaikutusajan, kertoo jotain rentoutumiseni tasosta hoidon aikana. Suosittelen lämmöllä, etenkin tähän ryminällä alkavaan arkeen. :-)

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kuulostaapa ihanalta ! Täytyykin ehkä varailla aikaa syyskuulle, kai sitä saa itseään hemmotella vaikka synttäriviikolla hihii.

  1. No todellakin saa! Mä en koe tuhlailuksi ihoon panostamista kun mulla on niin ärsyttävä ja oikukas iho, joten kaikki ihoon liittyvä hoito ja hemmottelu on eritttttäin ok. Plus tietty nuorten yrittäjien tukeminen :-*

 2. Kuullostaa ihanalta! Mä en ole koskaan ollut kasvohoidossa ja oon yrittänyt varmaan puolen vuoden ajan varata aikaa jonnekin, mutta kun en osaa päättää millaiseen kasvohoitoon menisin. Ja juurikin pelkään hieman sitä punoitusta, kun se tulee mun kasvoille muutenkin tosi herkästi ilman mitään kummempia.

  1. No niinpä! :-) Suosittleen Keidasta sydämestäni, siinä tukee nuoria naisyrittäjiä :-) Olen käynyt monissa kasvohoidoissa ja tämä oli eka kerta, kun ihoni ei punoittanut ja näytti tosi hyvältä. Menen uudestaan kuukauden päästä; se ehkä kertoo jotain.

   Ja munkin iho on just tosi herkkä punoittamaan, joten i feel u!

 3. Aijemmin jo selailin tota Keitaan hoitovalikoimaa ja tuli heti hinku päästä johonkin, tai mahdollisimman moneen niistä. Kampaamo ja ihonhoitojen lisäksi ainakin intialainen päähieronta houkuttelisi kovasti.

  1. No mahdollisimman moneen, jep!! Ois unelma <3_<3 ja siis oon ollut Tiinan luona Lumossa joskus intialaisessa päähieronnassa ja jesssssus se oli taivaallista!

 4. Mä just täällä vertailen Helsingin eko-jalkahoitoja – ajattelin varata sellaisen itelleni synttärilahjaksi tässä kuussa :)