Arjen sulostuttajat

sisustus
4 kommenttia

Kauniit käyttöesineet on ihan paras juttu; jos vaan suinkin voin, valkkaan aina valikoiman näteimmän hammasharjan ja ruokapakkauksen. Olen monesti jättänyt jotain tarpeellista ostamatta, koska tarjolla ei ole ollut visuaalisesti miellyttävää vaihtoehtoa. Tosi kätevää kun hammastahna on loppu tai kun tarvitsisi palohälyttimen… Ja kun kyse on päivittäin käytössä olevista tavaroista, olen aivan erityisen tarkka ja valmis panostamaan, jotta löydän mieleiset. Esimerkiksi kalenteri kulkee mukanani 365 päivää vuodessa, joten mielestäni ei ole liiottelua panostaa siihen. Siksipä mulla onkin tänä vuonna koolein kalenteri ikinä.

Nunuco Design Companylla oli noteerattu mun vihko- ja paperitarvikeinnostus, sillä sain heiltä lahjaksi syksyn uutuusvihkon ja passinsuojakotelon, jes! Olenkin etsiskellyt passille kivaa suojakuorta, mutta en ole törmännyt kovin kivoihin eikä yksiväriset nahkaiset ole jotenkin innostaneet. Nunucon raidallinen kotelo on kiva ja erottuu laukun pohjalta.

Rifle Paper -kirjepaperit – Paper Shop / kalenteri – Ban.do / Dreams-muistikirja – Nunuco Design Company (gifted)

Tuo muistikirja on kauniin syksyinen ja näille on aina tarvetta, sillä olen se tyyppi joka tekee muistiinpanoja vaikkei tarvitsisikaan, heh.Opin parhaiten kirjoittamalla asioita ylös ja teen to do -listoja aina silloin, kun tekemisen määrä alkaa ahdistaa. Hahmotan tekemisen määrän paljon paremmin, kun oon kirjoittanut asiat ylös ja on niiiiin palkitsevaa viivailla tehtyjä asioita yli. Mulla on kalenterin lisäksi laukussa aina myös muistikirja uusille ideoille ja ajatuksille, jotka haluan muistaa. Vielä kun löytäisi jostain muitaki nättejä kirjepapereita, nuo Rifle Paperin ova toistaiseksi ainoat kivat löytämäni.

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. APUA IHANIA!!! ♡ Noi on kyl niin nättejä ettei niitä halua säilyttää ees missään pöytälaatikossa tai muussa. :)

  2. onpa ihania ja tuolla nunucon sivuilla on vaikka mitä <3 mä oon kans se muistiinpanotyyppi! ärsyttää kun kaikki on aina vaikka luennolla sillee "hei ei näitä tarvii kirjottaa, etkö tienny et nää tulee nettiin?!" joooh tiesin :D pysyn paljon paremmin hereillä luennoilla kun kirjotan

    1. Hahaa, i feel you!! Mulla oli aina sama homma ja on edelleenkin jossain paliksissa jne, tykkään kirjoittaa ylös, muistan ja opin siten paljon paremmin. :-) Nunucolla on joo söpöjä juttuja ja kun kyseessä on suomalainen yritys niiiiiin ai että!