Antoisa I love me -viikonloppu

/// kauneus, lifestyle, luonnonkosmetiikka, matkailuTags: , , , ,

HUH mikä viikonloppu! Ihan älyttömän antoisa ja hauska – ja silti yhtä aikaa ihan sairaan puuduttava ja väsyttävä. Messuduunit on musta aina kivoja; saa olla tekemisissä ihmisten kanssa, vaihtaa kokemuksia ja auttaa parhaansa mukaan. Pitkät päivät ja lyhyiksi jäävät tauot työpäivän aikana tekevät messuviikonlopuista auttamatta väsyttäviä ja siksi tänään onkin tuntunut joinain hetkinä siltä perinteiseltä maanantailta. Jos olisi fiksu, ei ehkä buukkaisi messujen jälkeiselle päivälle yhtään mitään, ainakaan mitään väsyneenä ylimääräiseltä tuntuvia kirppispöytähommia. Onneksi päivän uurastus kompensoitui sillä, että pääsin illalla puolivalmiiseen pöytään kotikotona. ♥

Suomen Luonnonkosmetiikan tukun osastolta löytyi Everyday Mineralsin lisäksi Nafha, Skin Blossom, Dabba ja Hurraw. Mun ja Maj:n vastuulla oli Everyday Mineralsin osasto. Esillä oli suurin osa sarjaan kuuluvista tuotteista ja päivät kuluivat sukkelaan oikeiden meikkisävyjen valinnassa asiakkaiden kanssa. On ihan älyttömän kivaa löytää asiakaalle just se oikea meikkipohjasävy tai saada asiakas oivaltamaan jokin ihan uusi juttu ihonhoidosta tai meikkaamisesta. Reilun viiden vuoden kokemuksella Everyday Mineralsista oli myöskin helppo kertoa omia kokemuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiireisten päivien jälkeen oli luksusta viettää ilta yhdessä ystävän ja kolleegan kanssa – päästiin tutustumaan Maj:n kanssa Hotel Indigo Helsinki – Boulevardiin, joka on yksi viihtyisimmistä hotelleista, joissa olen Helsingissä yöpynyt. Keskeisellä sijainnilla (Helsinki Design Districtin ytimessä, hotelli on jäsen!) sijaitseva hotelli oli kaunis, pirteä ja raikas. Ihastuin eritiysen paljon kauniiseen kylppäriin ja aamupalaan, sekä miljööseen, jossa aamupala nautittiin. Alla parhaita paloja sisustuksesta:

Hotellin tyylikkäitä sisustusyksityiskohtia on ollut suunnittelemassa suomalaisen designin ja tyylin kärkinimet Linda Linko, Pietari Posti ja Satu Maaranen. Sistuksen ja miellyttävän miljöön lisäksi pienet jutut tuntuivat luksukselta; se, että huoneen varusteluun kuuluu aamutakki ja aamutossut sekä ihanat egyptiläistä puuvillaa olevat laadukkaat valkoiset lakanat. Tiedättehän, hotellin valkoiset lakanat… ah.

Indigon hotelliaamupala ♥ Yleensä hotelliaamupalat on tosi tavallisia eivätkä ansaiste erikoishehkutusta, mutta tämä oli täyskymppi! Aamukahvi oli laadukasta, sen kaveriksi sai soijamaitoa ja puuron päälle löytyi ties mitä siemeniä ja pähkinöitä. Kaikki tarjolla oleva tuore ruoka oli oikeasti tuoretta, ei tarvinnut yrittää noukkia tuoreimpia siivuja nahistuneiden joukosta, kuten perushotelleissa usein. Pisteet myös superkivoista astioista sekä huoneissa että aamupalalla.

Uupunut, mutta superonnellinen tyyppi painuu nyt nukkumaan, jotta huomenna olisi energisempi olo. Oli ihan sairaan kiva nähdä muutamia teistä, kiva kun moikkasitte :-) Oli myös ihan mahtavaa huomata millainen suosio Everyday Mineralseilla jo on Suomessa – olin toki tiennyt tämän aiemminkin, mutta nyt sen vasta tajusi ja näki konkreettisesti itsekin. Jos ette päässeet messuille, niin käykäähän kurkkaamassa Everyday Mineralsin verkkokauppa*.

15 kommenttia

 1. Avatar Jaana /// 20/10/2015 / 07:30:02

  Oli kiva nähdä! <3 Ja teillä oli tosi hieno messuosasto. Raikas ja selkeä :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 20/10/2015 / 10:03:48

   NIIN oli!! Harmittaa että en ehtinyt osastolta kuin hakemaan ruokaa, oli niin hektistä ettei pystynyt irtautumaan. Kiitos kehuista <3 :'-)

   Vastaa
 2. Avatar iitu /// 20/10/2015 / 08:51:17

  Tuo sun kimono on kyllä tosi kiva! Ja heei, onko sulla siis kirppispöytä nyt jossain?

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 20/10/2015 / 10:04:18

   Kiitos iitu! :-) On, se on Bonuksella ollut eilisestä, pöytä nr 64.

   Vastaa
   • Avatar Kaina /// 20/10/2015 / 11:17:06

    Eikä, mä just tässä mietin, että tekis kamalasti mieli lähteä kirppikselle. Ja arvaa vaan mikä on mun lähikirppu? No Bonus! :D

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 20/10/2015 / 11:22:29

     Hahaa, parasta! :D se on myös mun lähikirppis. Sinne niin sitten! ;-)

     Vastaa
 3. Avatar Teea /// 20/10/2015 / 17:17:41

  Hei postaustoive! Miten ekologisuus ja eettinen ajattelu näkyy muuten kuin luomun ja luonnonkosmetiikan käyttämisenä arjessa.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 20/10/2015 / 18:00:06

   Moi Tepa! Kiva toive :-) mä laitan tän jäsentymään, tää on vaan niiiiin laaja aihe että vaikea edes aloittaa!

   Vastaa
 4. Avatar Mulan /// 20/10/2015 / 18:01:32

  Kiitos vielä oikean sävyn valitsemisesta! Kotona kokeilessa se vaikutti oikein passelilta. ^^ Kun ehdotit tummemman sävyn kokeilua, olin aavistuksen epäileväinen (koska liian tumma meikki ei koskaan imartele), mutta onneksi tehtiin niin, se oli tosi hyvä ja vaaleampi olisi jäänyt jo liian kalpean näköiseksi mun kasvoilla. :)

  Enkä olisi itse älynnyt ostaa Jojoba basea, vaikka nyt näin jäljestä päin ajatellen sen varmasti paras valinta kylmenevien ilmojen takia mun sekaiholle! Seka tosiaan, en tiedä, mitä se yrittää olla. Rasvoittuu, mutta kuivuu silti joistakin kohdin ihoa. Huoh.

  Voin vaan kuvitella, miten messujen jälkeen väsyttää, mulle jo yksi päivä oli melko uuvuttava kokemus ja sain sentään syödä milloin vain halusin. :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2015 / 09:57:03

   Jeee, kiitos ihanasta palautteesta! Hyvä että sävy tosiaan tuntuu hyvältä iholla; mineraalimeikki aina mukautuu paremmin hetki levittämisen jälkeen ja vaalea sävy olisi voinut tehdä susta kalpean tai ihosta ”tylsemmän”. Ja jojoba takuulla hoitaa sekaihoa parhaiten. :-) Olen huomannut, että silloin kun mulla on ihossa vaikka näppyjen jäjiltä kuivia läiskiä, jää semi-matte niihin kohtiin niin, että ne kuivat kohdat loistaa. Otan ens tilauksesta itsellenikin jojoban käyttöön talveksi.

   HUH, joo, nyt alkaa helpottaa!! :-D on kyllä ollut melkoisen väsynyt fiilis, noi ihmismassat väsyttää. Mutta samalla on tosi onnellinen olo koska viikonloppu oli niin kiva. Oli tosi kiva tavata sut! :-)

   Vastaa
 5. Avatar sisa /// 20/10/2015 / 23:05:01

  Kate Mossko siinä kolmanneksi viimeisessä kuvassa!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2015 / 09:58:38

   No hui kauhistus, HUHH HHUH. Kiiiitos. :-*

   Vastaa
 6. Avatar Sofia /// 22/10/2015 / 14:43:05

  Hih, tulipas nostalginen fiilis näistä parista EDM-jutusta. Muistelisin taannoin (voiko siitä oikeasti olla jo viisi vuotta?) suositelleeni Mint-correctoria täällä kommenteissa. Nuorempana EDM:n tuotteita tuli hankittua paljon edullisuuden ja pitkän kestoisuuden vuoksi. Iso kasa myös heidän luomivärejä ja poskipunia löytyy itseltä vielä. Pitääkin varmaan tehdä uudestaan tuttavuutta merkin meikkipohjien kanssa, nyt kun ovat helpommin saatavilla :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 22/10/2015 / 14:50:57

   Hihii, se on hyvin mahdollista ja luultavasti siitä on just toi viis vuotta, koska silloin olen alkanut edm:ää käyttää, kuus vuotta sitten ylipäätään siirryin mineraalimeikkipohjiin :-) Ai itku miten hauskaa.

   Joo, mulla on testereitä itellä lähinnä jemmassa, meikkipohjat oon aina käyttänyt viimeistä hippusta myöten. Luomivärejä on ehkä kaks, toinen roll-onissa joita ei oo aikoihin näkynyt :—DD

   Vastaa
 7. […] Indigo Helsinki-Boulevard – postaus täällä Bulevardi […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.