Blogin soittolista

musiikki
2 kommenttia

kuvat: Riikka Kuusisto

Kyselin reilu viikko sitten teidän mietteitä siitä, miten haluaisitte musiikkisuositusten löytyvän blogista. Kaikki kommentoineet olivat Youtube-linkkailun sijaan Spotifyn kannalla, mikä osittain yllätti minut (positiivisesti)! Ihanaa että Spotifystä on tullut niin monelle vakkarisovellus, että harvalta menee suositukset ohi Spotifyhyn linkatessa. Onhan se nyt vaan ihan älyttömän kätevä. Kympin kuukausimaksu rajattomasta määrästä musiikkia on kyllä varsin kohtuullinen, kun ottaa huomioon miten paljon erilaisia toimintojakin Spotifystä löytyy.

No mutta, tämän viikon suosituksiin! Olen vahvasti luisumassa sunnuntain musakornereista johonkin epäsäännöllisempään… hups! Mutta tässä tulee. Biisit löytyvät blogin nimikko 365 days with Ida -listalta ja tästä alta. Ajattelin alkaa päivittää tuota listaa niin, että sinne ilmestyy aina kaikki blogiinkin tulevat suositukset; sitten niitä on helppo seurata tilaamalla lista.

Grimes – Easily 

Voihan Grimes!!! Tää levy ei välttämättä aukea ihan samantien, mutta sit kun alkaa päästä jyvälle niin huh. Grimes on ihan kreisi. Kreisihyvä. Tää on yks lemppareista, mutta tiiän että tän levyn suhteen lempparit tulee vaihteleen kunhan tätä kuuntelee enemmän.

Naughty Boy, Beyoncé, Arrow Benjamin – Runnin’ (Lose it all

No hei jos siinä on Beyoncé….. ja sit vielä Naughty Boy. Toimii.

Nao – Bad Blood

Tää  on aivan hullun kova, kuten Nao nyt muutenkin. Jos on uus tuttavuus, niin kuunnelkaapas vaikka So Good ja Zillionaire. Oon tainnut kyllä linkata nuo aiemminkin blogissa.

TĀLĀ & Banks – Wolfpack

Uu, tän koviksen löysin Maukun snäppisuosituksena, on kyllä kova. Iskee samalla tapaa mitä Nao, tämmöstä kovistelumuijamusaa.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Moi:)
  Ihana tuo spottarisoittolista idea! Mulla olisi muutama suositus, joita ainakin itse olen paljon kuunnellut viime aikoina:

  Beatrice Eli: Trust Issues. Ruotsalaisen laulajan ihana biisi.

  Ella Sanoo: Leave This Town. Maaginen biisi uudelta artistilta mun hoodeilta;)

  Halsey: New Americana. Ehkä jo hieman kulunut, mutta aivan upea.

  Ps. Ihana blogi sulla:)

  Miisu

  1. Moikka Miisu, kiitti vinkeistä! :-) Beatrice Eli on hyvä ja Halseyn Americana tuttu, tarvii siis kuunnella myös Ella Sanoo:ta, je.