Cafe Halon raakaherkut

/// ravintolat Helsinki, ruokaTags: ,

Yksi osa mun ja Henriikan pikkujouluja oli tietysti hyvä ruoka; hyvin pienen putiikkikierroksen päätteeksi piipahdimme Cafe Haloon kahville. Halo on Sara Ellie Isabellan ikioma kahvila Urbanstoryn tiloissa. Mulla oli väliin jääneen lounaan takia huutava nälkä, joten söin täyttävän tuorepuuron vaikka tiesin, että pääsen vielä illalla syömään hyvin. Se oli oikea valinta nälkään, kun ei tehnyt mieli makeampaa raakakakkua. Henriikka söi sellaisen ja oli kuulemma herkullista. Valittavana oli tuona päivänä myös erilaisia brownieita.

Kahvit on Johan&Nyströmin, mmmh!

Meillä kävi tuuri, sillä perjantai-iltana Halossa ja Urbanstoryssa vietettiin after workeja, joten meille tuotiin viinilasit kouraan. Kyllä kelpasi. Muikeat pikkujouluilijat tässä näin:

Halo on suloinen kahvila, josta saa kahvin tai teen kanssa terveellisiä raakaherkkuja mausta tinkimättä. Lauantaisin Halossa järjestetään Saran ja Ellin kasvisbrunssi. Halo on suloinen ja intiimi. Miljöö on kaunis ja musta on kiva idea, että kahvinsa ja herkkunsa voi nauttia tuollaisessa ympäristössä, jossa pääsee samalla vaeltelemaan kauniiden asioiden keskellä. Bongasin samoissa tiloissa olevan Urbanstoryn valikoimista mm. luonnonkosmetiikka ja kauniita vaatteita. Jos asuisin Helsingissä, kävisin täällä useamminkin.

4 kommenttia

 1. Avatar Aino /// 03/12/2015 / 09:36:45

  Helsingin paras! Ihana Halo ja maailman ihanin Sara <3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/12/2015 / 13:07:23

   Hihii, niinpä! <3

   Vastaa
 2. Avatar Krista /// 03/12/2015 / 17:14:02

  Hihi ihana!! Vitsi ku itekin pääsis käymään kurkkimassa ja maistelemassa ihan paikanpäällä että miltä näyttää :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/12/2015 / 18:08:23

   Vitsit, jollain Suomen-visiitillä sitten! Supersöpö paikka :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.