Vuoden 2015 soitetuimmat

musiikki
2 kommenttia

Jihuu, Spotifyn Year in Music -analytiikka on saatavilla vuoden 2015 osalta!

Tän vuoden eniten kuunnelluin artisti oli Purity Ring ja eniten kuunneltu biisi Purity Ringin bodyache. Tokana Say Lou Lou täysin oikeutetusti, Made in Heights ehkä vähän yllättää, vaikka kuuntelinkin sitä paljon. Neljäntenä Iisa joka ois voinut olla jopa korkeammalla, mutta ehkä oon kuunnellut sitä paljon vasta loppuvuodesta ja viides, Florence + The Machine yllättää vähän myöskin, koska en muista kuunnelleeni sitä kovinkaan paljoa? Ehkä ennen Flow:ta tuli kuitenkin fiilisteltyä niin paljon, että se on tuossa viidentenä.

Kuunnelluin albumi Say Lou Loun Lucid Dreaming ja loogisesti Say Lou Lou oli myös toisiksi kuunnelluin bändi. Nojoo, en ihmettele näitä laisinkaan! Kaksi tän vuoden ehdottomasti tärkeintä artistia ja levyä ovat kyllä olleet Say Lou Lou ja Purity Ring. Kumpikin lemppareita jo pidemmältä ajalta, mutta nousivat tänä vuonna uusien albumien myötä ihan ykkösiksi. Kolmosena Made in Heightsin Without My Enemy What Would I Do, nelosena Paperi T:n Malarian pelko (Iisan albumin ohella kyllä eniten kiinnostanut kotimainen albumi tänä vuonna) ja vitosena Young Karinin n1. Vika on ainoa joka yllättää, mutta toisaalta, oon kyllä kuunnellut Rolling Stonesia, Stop Signsia ja Heartsia aika paljon.

Mun koko vuoden suosituimmat biisit löytyvät TÄÄLTÄ. Aika mahtava lista, vaikka itse sanonkin heheh.

Spotify on takuulla mun käytetyin sovellus ikinä. Maksan siitä niiiin mielelläni sen kympin kuussa ja musta on ihan parasta että ohjelma kerää talteen kaikkea analytiikkaa, kuten nyt vaikka että mitä on kuunnellut minäkin vuodenaikana eniten:

Vuosi sitten listat, artistit ja biisit näyttivät TÄLTÄ. Musta tuntuu että viime vuodesta on vasta niin vähän aikaa, että jotenkin hauskaa huomata että oon silti kuunnellut ihan eri biisejä ja artisteja tänä vuonna. Mitä sä kuuntelit tänä vuonna? Kurkkaa TÄÄLTÄ ja kerro ihmeessä jos listoilta löytyy jotain, mitä et olettanut sieltä löytyvän. Entä mikä oli sun soitetuin biisi?

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mulla löytyy M.I.A. melkeen joka listan kärjestä :D Taitaa se kyllä olla all time favourite!

    1. M.I.A. <3 ikuísuuslemppari, mut ei oo kyl ollu tehosoitossa pariin vuoteen mulla.