Joulukortti

lifestyle
5 kommenttia

Veikkaanpa, että teidän joukossa on monia, jotka tykkäävät korteista, mutta joiden mielessä perinteiset joulukortit eivät herätä kovastikaan tunteita? Musta on ihanaa lähettää ja saada kirjeitä ja kortteja, mutta huomaan usein tuskailevani kauppojen korttitarjontaa, sillä se on aivan onnetonta!

Onneksi on pari kivaa paikkaa, mistä löytää nättejä kortteja sekä juhlaan että arkeen – ja jouluun! Nämä Hanna-Riikka Heikkilän ihanat pilkulliset kortit bongasin ekan kerran Design Boulevardilta. Ostin yhden ystävälle synttärikortiksi ja nyt sain kalenteri-yhteistyön tiimoilta muutamat kortit. Ajattelin kirjoitella nämä vielä tämän päivän aikana valmiiksi ja lähettää parille kivalle tyypille joulutervehdyksenä.

Oon kyllä vähän pohdiskellut joulukonseptia, että miksi ihmeessä just silloin lähetetään kortteja, joiden idis on kaikissa aivan sama, toivottaa kivaa joulua? Miksei kivaa talvea, vuotta tai elämää ylipäätään? Hahaa, en tiedä, jotenkin alkoi naurattaa koko touhu kun mietin tarkemmin. Mietiskelyistäni huolimatta aion lähettää parit joulukortit, sillä jos muuten ei tule kortteja kirjoiteltua, niin edes jouluna ja tervehdyksenä reissuilta. Aika suloista. Käsinkirjoitettuja tervehdyksiä saa niin harvoin nykyisin, että arvostan sellaisia kyllä kovasti, oli ajankohta mikä tahansa.

Ostin itselleni Helsingistä DOTS… -nimisestä liikkeestä ihanan soijavahakynttilän, joka tuoksuu aivan kuuselta! Niin ihana, täydellinen joulujuttu. Kynttilä on kauniin yksinkertainen ja valkoinen, aivan ihana – ainoa jouluinen asia on tuoksu. Just sellainen joulujuttu, jollaisia kaipaan; ei mitään liikaa. Hintakin oli alle kympin. Kynttilöitä voi ostaa Dotsin verkkokaupastakin, mutta tätä samaa tuoksua ei näyttänyt olevan tarjolla.

Muista lähettää kortti 14.12. mennessä, niin jouluinen tervehdys ehtii perille. ♥

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mäkin hankin Dotsista haisukynttilän eilisiin bileisiin :) Aivan ihania ne kaikki mut Gardenian valkkasin :)

    1. Ooooh ihanaa! Mä tuoksuttelin niitä niin etten osannut päättää, mut sit myyjä kertoi hauskan tarinan noista kuusi-kynttilöistä ja nappasin sen :D

  2. Oon kans tympiintynyt kauppojen joulukortteihin. Moni nätti kortti on jäänyt ostamatta, kun kääntöpuolella on valmis ”Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!” -teksti. Minua ärsyttää naurettavan paljon joulukorttien Isoilla Alkukirjaimilla Kirjottaminen, ja sitäpaitsi haluan itse kirjoittaa korttiin tervehdykset ja toivotukset! :) Siksipä tänä jouluna askartelin itse kaikki joulukortit, ja ainakin sairaalassa oleva 92v.mummi ilahtui hänelle räätälöidystä hengellisestä enkelikortista. ♥

  3. Tuli muuten postikorteista mieleen, ootko kokeillut Postcrossingia? Voisit tykätä siitä! Mä hurahdin siihen pari vuotta sitten, on ihanaa saada postikortteja eri puolilta maailmaa erilaisine tarinoineen. :–)

    1. Hahaa, Isot Alkukirjaimet Väärissä Kohdissa ärsyttää kyllä joo! :-D Huoh!!!

      Itsetehdyt kortit on parhaita <3 Postcrossing kuulostaa samantyyliseltä mitä swappailu, tykkäisin takuulla :-)