Pikkuisen tuulee

muoti
8 kommenttia

HRRR miten hullun kylmä nykyisin tulee asukuvia ottaessa! Sain kuningasidean ottaa kuvia rannassa, arvelin että miljöö  olisi hauskan erilainen ja valo kaunis veden äärellä – jep, niin on, mutta tuuli oli hyytävän kylmä. Lempparikuvaajani sai otettu niin kivat kuvat, että tämä oli kaiken palelemisen arvoista. Tuo valo on ihan mielettömän siisti!

coat – Minimum / Inch, turtle neck pullover – H&M,
leather skirt – 2nd hand, boots – Vagabond, silver hoops – Mom made them 


Mulla oli päälläni ystävältä saatu nahkahame, merinovillainen poolo ja talven käytetyin ja kaunein takki. Jalassa on Vagabondin bootsit, joiden kiiltonahkapinta on alkanut halkeilla oikeasta huollosta huolimatta muutaman käyttökerran jälkeen. Tarvii varmaan reklamoida, sillä nuo kengäthän ovat ihan hirveässä kunnossa kohta, jos halkeilu alkaa jo nyt. Mitkään muut mun Vagabondin kiiltonahkaisista kengistä eivät ole menneet tällaiseen kuntoon. Muiden merkkien kiiltonahasta puhumattakaan. Esim. mun kiiltonahkaiset Dr. Martensenit ovat usean vuoden käytön jälkeen vieläkin ihan täydelliset kiiltonahan osalta.

Olen tähän mennessä ollut tosi tyytyväinen Vagabondien laatuun. Koska tämä on niitä harvoja merkkejä, joiden lesti on mulle hyvä ja jolta löytyy kokoa 35 myös tyylikkäistä ja ajattomista kengistä, olen ostanut useimmat kenkäni Vagabondilta. Ekologisuudesta ja työoloista en kyllä tiedä mitään, sillä Vagabondilta ei koskaan vastattu mun kyselyihin Vaatevallankumoukseen liittyen. Ekologinen valinta nämä ovat olleet ainakin siinä mielessä, että kengät kestävät kovaakin käyttöä monta vuotta – ja koska mallit ovat ajattomia ja mulle oikean kokoisia, tulee kenkiä käytettyä paljon, eikä tarvitse ostaa montaa paria kun yhdet menevät moneen eri tilaisuuteen ja monen asun kanssa. Hmmh, harmittaa, että nämä bootsit eivät laadullisesti ole parhaimmistoa.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kannattaa ottaa Vagabondin asiakaspalveluun yhteyttä! Mun kaveri osti Tukholmasta Vagabondin kengät ja muutaman kuukauden käytön jälkeen paksu traktoripohja oli haljennut. Hän reklamoi kengät Hollannista käsin, ja vaikka kuittikaan ei ollut tallella, Vagabond lähetti uudet kengät postissa. Pari kuukautta sitten ’uusille’ versioille tapahtui sama juttu, nyt Vagabond pyysi lähettämään kengät takaisin jatkotutkintaa varteen, mutta taas ystäväni sai uudet ehjät kengät postissa. Tällä kertaa valinta osui eri malliin mutta mielestäni erittäin hyvää asiakaspalvelua Vagabondilta!

  Höh, typerää ettei he ole vastanneet sun kyselyihin ekologisuudesta, minuakin kiinnoista kovasti! Kuulun myös kapeajalkaisiin kolmevitosiin, Vagabond on ollut ’life saviour’ monen monta kertaa ja kenkiä tosiaan tulee käytettyä vuosia koska kengät on olleet tähän asti hyvälaatuisia (koputtaa puuta). Toivottavasti reklamointi tuottaa tulosta :)

  1. Nojoo, mä kyllä taidan ottaa! :-( Koska tää on tosiaan eka kerta kun mulle käy Vagabondien kohdalla näin huono tuuri. Toivotaan että vika ois kengässä eikä matskussa itsessään…

   Mutta hei, olipa lohdullinen stoori! :-) Mulla sentään on kuititkin tallella :-)

 2. Toi hame ja nää kuvat!! <3

  Harmi noi kengät! Mulla on ollu yleisesti ottaen positiivisia kokemuksia Vagabondista, mutta kaikki mun kengät on sitä "normi" nahkaa. Voi olla että toi erikoisempi matsku on se syy heikkoon laatuun :( Reklamaatiota vaan!

  1. KIITTI Milla! <3

   Mullakin on pelkkiä positiivisia kokemuksia KAIKISTA muista Vagbondeista, myös kahdista muista kiiltonahkaisista. Toivotaan että saan reklamoitua nää!