Vuoden 2016 kauneimmat kalenterit

lifestyle
12 kommenttia

Kalenterivinkkejä pukkaa! Nyt vuorossa nämä mukana kannettavat kalenterit. Seinäkalenteri-suositus vuodelle 2016 löytyy täältä.

Intohimo 2016 on Lahden muotoiluinstituutin valokuvausopiskelijoiden tekemä kalenteri. Sitä on valmistettu 1500 kappaletta. Kalenteri on tosi kaunis ja siinä on kivasti tilaa omille muistiinpanoille ja merkinnöille. Osa aukeamista on keskenään erilaisia, mutta silti kokonaisuus on yhtenäinen. Tykkään kovasti myös siitä, että kalenteri on neliön mallinen. Tämän kalenterin kooliutta lisää se, että se on nuorten suomalaisten tekemä ja Suomessa valmistettu. Kalenterin voi tilata TÄÄLTÄ. Hinta 25€. (Saatu blogin kautta)

Rifle Paperin romanttinen kukkakalenteri löytyy Paper Shopilta hintaan 37,90€. Tämä kalenteri on alkanut vuoden 2015 elokuusta mutta päättyy vasta vuoden kuluttua joulukuussa 2016. Rifle Paperilta löytyy myös toinen tosi romanttinen kalenterivaihtoehto.

Ban.do:n kalenterit ovat supersuloisia tarroineen ja hauskoinen kuvituksineen. Vuoden 2016 -kalenterit ovat alkaneet jo tämän vuoden elokuusta ja monesta paikkaa nämä kalenterit onkin jo myyty loppuun. Jos kuitenkin löydät tämän vielä jostain, kestää kalenteri koko 2016 vuoden loppuun saakka.

Dozin suloiset kalenterit löytyy Etsystä hintaan 26,15€. Näissä ei ole mitään ylimääräistä sisäsivuilla! Etsystä löytyy paljon kalentereita esim. hakusanoilla ”weekly planner 2016” ja ”agenda 2016”.

 

Kotimaisella Nunuco Designilla on ihanien puhelimenkuorien lisäksi myös kaksi kaunista kalenteria valikoimissaan. Kalenterissa vaikuttaa olevan kivasti tilaa muistiinpanoille ja merkinnöille ja yksi viikko löytyy aina yhdeltä aukeamalta. Löydät kalenterin täältä. Hinta 34€.

Supersimppeli marmoripintainen Daily Journal Urban Outfittersiltä hintaan 15 puntaa.

Nämä Etsystä Mary Keem:ltä bongaamani kalenterit ovat supersuloisia, kultafolioituja kalentereita löytää tänä vuonna kyllä helposti! Tämän sisäsivut ovat erilaiset, mistä itse tykkään, joten kantsii kurkata miellyttääkö erilainen jaottelu itseä. Hinta 22,41€. Kalenterin tuotetiedoissa oli myös nostettu esiin, että kalenteri on tehty FSC-sertifioidusta paperista ja painettu ekologisella musteella hyvissä ja laillisissa työoloissa Koreassa.

Bongasin nämä ihanan yksinkertaiset Mi Goals:n 2016- ja ”This is my year” -kalenterit Saaran Visual Diary -blogista. Siinä on muuten sellainen blogi, jota kantsii ehdottomasti seurata. Ihania löytöjä, terveisiä Lissabonista ja kauniita kuvia. Saaran blogista alunperin bongasin I’M VERY BUSY -kalenterinkin. Hintaa kalentereilla on 24,95 Australian dollaria täällä.

A Beautifull Mess -blogin kirjoittajien suunnittelemat kalenterit ovat samanhenkisiä mitä ban.do:n, joten jos jäit ilman ”I’M VERY BUSY”-kalenteria, vois näistä löytyä korvaaja. Hinta 37 dollaria TÄÄLLÄ.

Two thousand sixteen puhuttelee yksinkertaisuudellaan. Sekä vaaleanpunaisena että mustana. Hitsi miten nätti! Löytyy Voostorelta hintaan 40€.


Onko ensi vuodelle jo ostettu uusi kalenteri? Jos teillä on mielessä lisää samantyylisiä vinkkejä, niin saa jakaa kommenteissa muita kalentereita metsästäviä varten. x

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. voi, mulla on taas perus frankien daily journal, niin kuin monena muunakin vuonna aiemmin, vaikka toisaalta ois tehny mieli vaihtaa niin en vaan raaski…:D

  2. JASS ihanaa, olenkin toivonut että postaisit kalenterivinkkejä, lähti heti Mary Keemin kalenteri tilaukseen :*
    Ihanaa joulunodotusta <3

  3. Moikka!

    Osaatkohan sanoa, että minkälaista materiaalia noi ban.do kalenterin sivut oikein on? :) Muuten olisin valmis maksaa maltaita, mutta pelkään että ne on sellasia inhottavia ja liukkaita niinku joissakin ulkomaisissa plannereissa… Jos kuitenkin on sellasta normaalia ’pehmeää’ paperia johon voi lyijykynälläkin kirjata asioita (ja tietty myös kumittaa siististi), eli siis samaa kuin peruskirjakaupoissa myytävissä kalentereissakin (Ajasto, Burde yms.), niin laitan oitis kaikki rahat pöytään!

    Kiitos kauheasti jos osaat auttaa! <3