Terkkuja Tukholmasta

matkailu
2 kommenttia

Siitä onkin aikaa kun viimeksi kävin Tukholmassa. Silloin menin lentäen moikkaamaan kesätöissä ollutta ystävää. Matka oli jännä, sillä se oli mun ihka ensimmäinen reissu yksin ulkomaille. (Eikun hups, olinhan mä viime vuonna pikavisiitillä! Päivä kului lähinnä messuilla, joten ei lasketa)

Nyt lähdin Tukholmaan laivalla Alisan kanssa. Oltiin reissussa miltei kolme päivää, vaikka maissa oltiinkin vain päivän verran. Yöt laivalla pidentävät reissua huomattavasti, mutta sain just sitä mitä kaipasin; täydellisen keskeytyksen hektiseen joulunalusaikaan (laivan wi-fi on surkea!) ja arvokasta aikaa ystävän kanssa. Oli ihan parasta. Laitan pari Tukholma-vinkkiä jakoon ens viikolla; nyt näihin kuviin ja sateisen illan fiiliksiin. Pus, kivaa lauantaita! x

Lisää luettavaa

Kokkola-vinkit

Museokierros Tallinnassa

ida365 tallinna kirppisvinkit

Tallinnan parhaat second hand -putiikit & kirpparit

Giungano – Amalfi – Salernon alue

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oih <3 Mulla on niin kova ikävä Tukholmaan, ettei tosikaan. Ja näitä kuvia katsoessa vielä enemmän. Ihanaa, että teillä oli ihanaa! <3

    1. Tukholma on ihana, mutta jotenkin niin tuttu, ettei oikein ees ollut sellaista ulkomaafiilistä! :-D Toivottavasti pääset pian reissuun <3