Se ois loma nyt

Ravintolat Tampere, ruoka
6 kommenttia

Mulla alkoi tänään loma! 

Tein viikonloppuna kirjanpitojuttuja ja laskuja ja tajusin, miksi joskus loka-marraskuussa olin niin puhki; tein miltei tuplamäärän tunteja tavalliseen verrattuna toimistolla ja siihen päälle vielä blogi- ja muut yhteistyökuviot, huh! On siis kaikin puolin sellainen fiilis, että olen lomani ansainnut.

Mietin kyllä sitäkin, että vaikka mulle itselleni onkin palkitsevaa nimenomaan ansaita loma, niin kyllä jokaisen pitäisi joskus pitää lomaa, oli sitten huhkinut tai tehnyt duuneja tai opintoja ihan perustehoilla. Loma tekee välillä tosi hyvää. Vaikka oma arki olisikin ihanaa ja nauttisi töistä tai opinnoista, tarvitaan lomaa silti silloin tällöin. Tiedättekö sellaisen mietelauseen, että oman elämän pitäisi olla sellaista, että siitä ei tarvitse pitää lomaa? Olen tavallaan samaa mieltä, mutta mun mielestä hyvään elämään kuuluu oleellisesti myös loma. Loma rutiineista ja arkisista jutuista.

Loman kunniaksi nappasin take away -sushit Maka Sushista, ai että mitä herkkua jälleen kerran. En tiedä muistaako kukaan teistä enää sitä aikaa, kun Tampereen Skålista sai sushia? :-D No, sieltä tuttu Diego tekee sushia nykyisin Makassa, jee!

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mun täytyy myöntää, että näin silpputyöläisenä ja opiskelijana olen vähän huono pitämään lomaa. Aina olis jotain, mitä voisi tehdä! Oon nyt yrittänyt pitää viikossa yhden vapaapäivän ihan kaikista duuneista, ja tasapainottaa myös arkipäivän hommia paremmin. Mutta täytyy myöntää että loma olisi tarpeen.

  1. No jep, i feel u! Munkin on arjessa tosi vaikea irrottautua kokonaan kaikista hommista, kun aina ois tosiaan tekemistä. Pitää lähteä reissuun että en tee töitä :-D Tai sitten pitää olla joulu, jolloin kukaan mukaan ei tee töitä. Loma tekee hyvää, myös parin päivän. <3

 2. Hyvää lomaa! Mä oon jo niin lomamoodeissa, että jouduin tänään vapaapäivänä soittamaan töihin mihin aikaan huomenna vuoroni alkaa :D Huominen vielä, niin sitten se joululoma alkaa itsellänikin. Tosin, joulun jälkeen heti töihin mutta pieni hengähdystauko kyllä tekee terää.

  1. Hahaa, ihana! :-D Ihanaa lomaa sinnekin<3 kyllä pienikin loma on loma. Jouluna se tuntuu aina siltä, vaikkei ihan täysin oiskaan joulufiiliksissä edes.

 3. Moi! Ootko kirjottanut juttua ekologisemmasta konetiskiaineesta? Jos et, niin minkä oot todennu hyväksi? Tarviiko lisäksi jotain muuta, esim. Kirkstukseen. Mä niiin tykkään sun blogissa kaikista ekologisempien vaihtoehtojen esittelystä, kiitos siitä! Kivaa ja rentouttavaa joululomaa!!

  1. Heippa Alma! Enpä oo tainnut kirjoittaa, mutta mulla on hyvä suosikki sulle: ecoverin ”all-in-one dishwasher tablets citrus”. Noi olen todennut toimiviksi ja yleensä käytän vain puolikkaan tabletin – eli tosta paketista riittää 140 pesuun (70tablettia)! Kertaostoksena oli kalliihko, mutta kestää kauan, puoli vuotta. Jos astiat on tosi likaisia laitan vaan pidemmän pesun ja puolikas tabletti riittää silloinkin, normisti pikapesu.

   Toi paketti löyty Ruohonjuuresta! :-) parempi kuin muut mitä oon testannu. Jee, kiitos, ihana kuulla että niistä on iloa. Ihanaa lomaa sullekin :-*