Graafinen printtimekko

muoti
7 kommenttia

kuvat: http://www.tuomasmikkonen.com

dress – Nouki / Weecos, earrings – Vuoriortta / Weecos, boots – Dr. Martens

Vieeelä yksi asu Weecosin kuvauksista! Mitäs pidätte? Ehkä ainakin hippasen eri tyyliä, mihin on mulla totuttu? 

Mulla oli kuvauksissa edellisen stailauksen jäljiltä hiukset lettikruunulla (aika tiukalla sellaisella) ja kun vedin tämän Noukin mekon päälle, tuli mulle ihan hoitsu-fiilis. Tuntui, ettei jämäkkä ja graafinen kauluspaitamekko sopinut sitten yhtään mulle; mutta sitten hiukset avaamalla koko ilme muuttui ihan täysin ja tykästyin tähän lookiin kovastikin. Käytän harvoin kuosillisia vaatteita (ja jos käytän, ne on yleensä pieniä pilkkuja tai raitoja), mutta tämä kokonaisuus oli mun mielestä kiva kuvauskokonaisuus. Hassua, miten paljon sillä oli väliä, miten hiukset tämän asun kanssa olivat. En kyllä ikinä taida arkena miettiä, sopiiko johonkin asuun hiukset paremmin kiinni vai auki… hahaa, ehkä joskus pitäisi. 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mekko on todella kaunis, t. printtien ystävä. :) Mun mielestä tämä tamperelainen Nouki on myös ehkäpä vuoden mielenkiintoisin tulokas suomalaisen vaatetuotannon ja designin parissa..!

  1. Kiitos ihana! :-* Mäkin tykkään mekosta, vaikkei se mun ominta tyyliä olekaan. En tiedä olisiko tällä mulle käyttöä, mutta se on tosi kaunis. Ja joo, Nouki on ihana tulokas, innolla odotan mitä luvassa ens vuodelle!

 2. Hei, aivan ohi aiheen tämä kysymys, mutta kun tuo uusi vuosi jo kolkuttelee ovelle pikkuhiljaa. Olen muuttanut Tampereelle nyt syksyllä, joten kaupunki on vielä melko tuntematon. Blogistasi olen saanut loistavia vinkkejä, varsinkin hyviä ravintola-ehdotuksia, mitä olemme testanneet ahkerasti mieheni kanssa! Nyt kysyisinkin olisiko vinkkejä uuden vuoden aatoksi, mitä täällä kannattaisi tehdä/käydä katsomassa? Ratinan ilotulitukset tietenkin ja ajateltiin illastaa Nomussa.

  Kiitos jo paljon etukäteen, jos ehdit vastata!!

  1. Heippa Hele!

   Ihana kun kommentoit, mahtavaa että rafla-suosituksista on ollut iloa! :-) jes.

   Vitsit, tässä olen huono neuvomaan – olen aina viettänyt vuodenvaihteen jonkun ystävän/kaverin/tutun/perhetutun luona. Baareihinkin ollaan joskus jonoteltu, mutta se ei kyllä houkuta :D Eli toi teidän suunnitelma kuulostaa erittäin hyvältä! Nomu on just kiva kippistelyyn ja voi tilaa pöytään annoksia jaettavaksi, pääsee maistelemaan useampaa juttua. :-) Ne soijassa, chilissä ja valkosipulissa marinoidut vihreät pavut on herkkua, samoin kaikki sushit, ranskikset ja sashimit. En tiiä onko siellä niitä miniburgereita, mut nekin on hyviä. Mmm. Ja kampasimpukat. Oioi.

   1. Voi ei haittaa! Itsekin yleensä ollut mökillä tai kaukana kaupungista, ihan uusi juttu itsellekin tämä uusi vuosi kaupungissa! Tampere on onneksi niin ihana, että varmasti löytyy kaikkea kivaa ihan vain kun lähtee kävelylle.

    Ja kiitos muuten myös muista vinkeistä! Pikku hiljaa vaihdan luonnonkosmetiikkaan ja täältä löytänyt todella helposti paljon tietoa aiheesta! Täytyykin tulla kyselemään meikkipohjaan vinkkejä kun nykyiset tuotteet loppuu… Mutta niin, kiitos! :)

 3. NOUKI on ihana! Ja niin hieno ja tervetullut tulokas. Oon ihan rakastunut omaan NOUKI- mekkooni, joka on päällä varmaan joka toinen päivä.