Quality over quantity. 

lifestyle, muoti, vastuullinen muoti
7 kommenttia

”WE BELIEVE IN STYLE OVER TRENDS, IN QUALITY OVER QUANTITY, IN LOVING YOUR CLOSET.
WE BELIEVE THAT FEWER, BETTER THINGS LEAD TO A FULLER, BETTER LIFE.”

läppärisuojus $125, tehty USA:ssa 

Törmäsin Cuyanaan etsiessäni itselleni kaunista läppärilaukkua tai -koteloa ja ihastuin samantien. Ideologiaan, raikkaaseen verkkokauppaan  ja tuotteisiin, jotka ovat kauniita ja ajattomia – ja joiden tuotekuvauksista näkee samantien, missä ne valmistetaan. Cuyanan perustajat halusivat luoda kauppapaikan, joka tarjoaa huolellisesti valittuja ja laadukkaita tuotteita järkevään hintaan. Perustajille on tärkeää, että tuotteet valmistetaan paikallista käsityöosaamista tukien ympäri maailmaa hyvissä olosuhteissa ja parhaista materiaaleista.

 Kashmirneule $145, tehty Italiassa //klassinen nahkalaukku $150, tehty USA:ssa

Cuyanan konsepti on todellakin mietitty loppuun asti; jos löytää verkkokaupasta itselleen jotain ihanaa, saa tilauksen mukana pussukan, jonne voi pakata itselle tarpeettomia vaatteita ja asusteita. Ne voi postittaa etukäteen maksetuilla postimaksuilla takaisin Cuyanalle, josta ne lahjoitetaan voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka toimittaa ne eteenpäin niitä tarvitseville naisille. Yksi mutta tässä on… Cuyana ei ainakaan vielä toimita Suomeen. Verkkosivuilla on kuitenkin Shipping-kohdassa myös vaihtoehto ”Other”, jota klikkaamalla voi kertoa eteenpäin toiveen siitä, että postitusta Suomeenkin kaivataan. Lisäksi siinä samassa kohdassa neuvotaan ottamaan yhteys verkkokauppaan, jos miettii postitusta sellaiseen maahan, johon sitä ei automaattisesti tarjota. Voi siis olla, että Cuyana toimittaisi myös Suomeen, jos sitä pyytäisi. Olen itsekin kysynyt pari kertaa verkkokaupoilta postitusta Suomeen, vaikka se ei lähtökotaisesti ole ollut mahdollista; tähän mennessä se on aina saatu onnistumaan :-) Postikulut voivat toki kohota kalliimmiksi, jos yrityksellä ei ole postitussopimuksia Suomeen tai Eurooppaan, mutta aina kannattaa kysyä.

silkkitoppi $135, tehty USA:ssa // lompakko $115, tehty USA:ssa

Aivan ihania, ajattomia vaatteita ja asusteita. Esim. tuo musta nahkalaukku on tämän hetken kurssin mukaan 138 euroa – jos postarit eivät ole hullut, on tuo laukku varsin kohtuullisen hintainen ja jämäkästä nahasta valmistetun näköinen. Taidan silti jatkaa läppärilaukun metsästystä – toivon löytäväni sellaisen alle satasella, mutta kestävänä ja fiksuna. Onko teillä mielessä mitään, mitä suositella?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. valitettavasti tohon tulee postareiden lisäksi alvit ja tullit maksettavaks…

    1. Oikeassa olet, unohtui koko juttu itseltä, en kai ollut niin tosissani ostamassa noin kallista suojusta. :-)

  2. Mun pitäis kans löytää läppärille suojus.. Jos löydät jonkun kauniin, kohtuuhintaisen ja eettisen vaihtoehdon niin kerro sitten täällä! :)