25

ravintolat Helsinki, ruoka
6 kommenttia

Täytin perjantaina 25, jihuuu! En ole koskaan tehnyt syntymäpäivästäni isoa numeroa, mutta on ihanaa saada onnitteluviestejä ja -puheluita rakkailta ja tehdä päivästä jollain tapaa pikkuisen spessumpi.

Olin Helsingissä ystäväni kanssa, sillä mulla oli päivälle sovittuna pari työjuttua. Tuntui kivalta viettää synttäri-iltaa Helsingissä ja herkutella illalla Sandrossa. Jos ette ole testanneet, niin tilatkaapa ens kerralla Sandrossa Momo Collins -drinkki, hitsi miten hyvä, siinä on mm. granaattiomenaa, kardemummaa ja sitruunaa. Tilasin jättimäisen Sabich-annoksen, vaikka tiesin etten tälläkään kertaa jaksaisi sitä loppuun. Sandrosta ei tarvitse pelätä poistuvansa nälkäisenä. Sandron jälkeen otettiin taksi Tehtaankadulle, ihasteltiin ehkä maailman kauneinta kotia ja vietettiin kiva ilta Stellan luona.

Tänään olen fiilistellyt auringossa kylpevää kotiani ja miettinyt, että vaikka Tampereelle onkin aina ihana palata, olisi ihana asua Helsingissä. Ikäkriiseilyt ajattelin suosiolla jättää muille, mutta huomaan kyllä kaipaavani uusia tuulia ja haasteita elämääni. Ehkä tämä vuosi tuo niitä tullessaan?

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tuttu tunne tuo uusien tuulien kaipuu. En olisi ikinä uskonut, että joskus muuttaisin Helsinkiin. Nyt kuitenkin on aivan kauhea tarve päästä vaihtamaan kotikaupunkia. Uudet lenkkireitit, lähikaupat, kotimatkat ja koko uusi kaupunki ihmeteltävänä. En malta odottaa.

    1. Nojep, niinpä!! Tampere on ihana, mutta aika tosi tuttu jo. Uudet tuulet, yes please. <3