Lempeä uni -seerumi hellii talvi-ihoa

kauneus, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Talvikauden ihanin seerumi on löytynyt; se on Mia Höytö Cosmetics -sarjan uusin tulokas, Lempeä uni. Öljyseerumi on taivaallisen ihana; imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Veikkaan, etten ole ainut, joka talvisin ahdistuu ihon heittelevästä kunnosta. Olenkin tänä talvena päivitellyt ihotilannetta yhdessä ystäväni kanssa toisinaan jopa päivittäin. Kun pakkaset paukkuvat kovimmin, on iho auttamattoman kuiva. Nyt kun on taas pikkuisen lämpimämpää, on iho heti paremmassa kunnosas kuin viikko sitten. Iholla kestää myös aina hetki tottua uuteen säätilaan ja uusiin tuotteisiin, joten ei ole yhdentekevää, miten ihoaan talvella hoitaa.

Mun suosikit talvi-ihon kosteutukseen ovat 100% sheavoi, öljysekoitukset ja tehokkaasti kosteuttavat seerumit. Niistä uusin löytö on tämä Mia Höydön Lempeä uni:

Sain Mia Höydön Lempeä uni seerumin käyttööni pari viikkoa sitten ja ai että, ihoni rakastaa sitä! Sen lisäksi, että se kosteuttaa tehokkaasti, se myös kirkastaa sameaa ihoa. Ei ihme, melkoisen vitamiinimiksin se sisältääkin. Lempeä uni on täydellinen yöseerumi, sillä se myös rauhoittaa ihoa. Tuote on muuten 100% luonnollisuutensa lisäksi 98,2% luomua. Aika huikea luku tuotteelle, joka sisältää useaa raaka-ainetta.

Tämä seerumi on sellainen, että suosittelisin sitä varauksetta myös äidilleni ja isoäidilleni; se sopii siis hyvin myös vanhentuvalle iholle, sillä se suojaa mm. vapailta radikaaleilta ja sen sisältämät vitamiinit parantavat kollageenin ja elastiinin muodostusta. Näillä talvikeleillä tuote on ihanteellinen ihan kelle tahansa.

Lempeä uni seerumia myy mm. Biodelly* ja Jolie* hintaan 67€.

* – merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Suosittelen todellakin, tää on aivan ihana tuote! :-) Odottelen innolla, koska Mia Höytö ja Kukkohovin Supermoodit alkaa vallata ulkomaita.

  1. mitä on vapaat radikaalit ja miksi niiltä pitää suojautua? :)