Uudessa kodissa

lifestyle
8 kommenttia

idahanhiniemi

idahanhiniemi1

idahanhiniemi4

Arki alkaa asettua uomiinsa; vietin juuri ekan viikonlopun helsinkiläistyneenä, edelliset ovat menneet muuttotohinoissa. Viime viikolla mun vanha Tampereen koti sai uudet asukkaat, lähempää kuin olisin arvannutkaan. Hyvän ystäväni paras kaveri muuttaa poikaystävänsä kanssa mun vanhaan kotiin. Kuinka ihanaa! (。♥‿♥。)

Viikonloppu on ollut ihana; oli perjantaiskumpat Peetan kanssa, lauantaiaamun kuvailut ja kahvittelut Arezin kanssa, matchalatte-hetki Roosan kanssa Andantessa (ei koskaan saatu aikatauluja sopimaan yhteen Tampereella, mutta Helsingissä se yhtäkkiä onnistuikin, hohoo), kokkailua ja lähialueilla seikkailua. Nyt tiedän jo mihin mun postit tulee ja mikä lähikaupoista on paras. Ja olen huomannut iloisen jutun: täällä on paljon paremmat avokado-apajat kuin Tampereella, jes.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihanaa että elämä Helsingissä on päässyt hyvään alkuun! Koitetaanhan mekin saada jossain vaiheessa treffejä aikaiseksi?

  2. Näyttääpä kotisi niin kodikkaalta ja niin sinulta. Mutta! Oi Ida! Katseeni tarttui ikkunalaudallasi oleviin kynttilänjalkoihin. Olen pitkään etsinyt tietoa, että mikäs onkaan noiden kaunokaisten nimi. Tarkoitan noita messinkisiä, ei Iittalan Nappuloita, vaan noita toisia, noita ihania jotka kulkevat minun puheessani ja haaveissani vielä nimellä ”pakkosaadaikkunalaudallejuurinuo!”. Mistä ne ovat ja kuka ne on suunnitellut?

    1. Voi kiitos! Ja hei, tarkoittamasi kynttilänjalat on Indiskasta! :-) Kipaisepa sellaiseen, toivottavasti vielä löytyisi, kerta ovat noin mieluisat.