Viikon piristys

lifestyle
6 kommenttia

Voi kuinka onnelliseksi voikaan ihmisen tehdä kanelipurkka ja kaunis käsiala – sekä kultainen tyyppi, joka minua niillä ilahdutti. Tapasin Saaran ekaa kertaa oikeassa elämässä pari viikkoa sitten, töiden puolesta. Olen seurannut Saaran visuaalista päiväkirjaa ties kuinka kauan joten tunnistin heti, kenen käsialasta oli kyse – mutten silti uskaltanut arvata lähettäjää ääneen, ennen kuin näin mitä kuoresta paljastui.

Kanelipurkkaa!! Kiitos Saara! ( ♡⌄♡ ) Kuulin Saaralta että Lissabonissa kanelia on kaikkialla ja huokailin ihastuksesta; olen viime aikoina huomannut valitsevani aina kaiken kanelinmakuisena tai -tuoksuisena, jos suinkin mahdollista. On kanelituoksukynttilä, huulirasva ja kanelidrinkkejä maisteltuna. Ja kanelipurkkaa!

To do-listalle: lähetä enemmän kirjeitä ja postia, se tekee vastaanottajan hullun iloiseksi. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mä olen aivan hurahtanut Blå Bandin omena-kaneli-kuppikeittoihin. Täydellinen välipala kahvitauolle, joka saa koko työhuoneen tuoksumaan kanelilta! :D<3