Old school

muoti
11 kommenttia

Nyt olis NIIN old-skool-blogimatskuu ettei tosikaan! Sovarikuvia ja vieläpä puhelimella napattuna, hohoo.

Viime vuosi oli poikkeuksellisen hyvä asukuvien osalta; tein töitä yrittäjänä ja yleensä kaksi päivää viikosta oli pyhitetty blogille ja muille omille projekteille. Noina päivinä ehti hyvin treffata toista yrittäjää milloin mistäkin syystä, työhön liittyvästä tai liittymättömästä ja napata samalla asukuvat kummastakin. Mulla on täällä Helsingissäkin pari ihanaa tyyppiä, joiden kanssa varmasti kuvaillaan yhdessä enemmän kunhan kevät alkaa tuoda enemmän valoa iltoihin. Tässä harmaassa säässä ei oikein edes huvita kuvata, kuviin tulee tosi kylmät ja harmaat sävyt.

coat – Lindex, boots – Vagabond, scarf – Weekday, leather bag – & Others Stories

cardigan – Tiger of Sweden (gifted / Inch),  jeans – Bik Bok

Low back shirt – Samsoe & Samsoe / Inch

Tykkään tuosta Inchistä ostamastani avoselkäisestä Samsoe&Samsoen paidasta kovasti. Se ei oikeasti ole yhtä tumma mitä farkut, mutta malli näistä kuvista käy ilmi ainakin.

Jos totta puhutaan, niin tähän aikaan vuodesta alkaa olla pukeutumisinspis ihan nollassa. Ihanat paksut neuleet eivät enää aiheuta ihastuneita huokauksia vaan ärsyttävät vaan. Tekisi mieli kulkea paljain nilkoin ja ilman huivia, mutta sellaisesta on ihan turha haaveilla vielä…

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No kun en :—( Muistaakseni xs, mutta en oo sata varma… Mä koetan kysyä kuvausjärjestelijältä!

 1. Näistä kuvista ekaa kertaa tuli näkyviin se, minkä mittainen oikesti olet :) Aikasemmin oot näyttänyt kuvissa pitkältä ja olen aina ihmetellyt kun kerrot olevasi lyhyt.

  Kivalta näyttää muuten asu!

   1. Heheheh toivottavasti et ottanu pahalla, kun ig:ssäkin mainitsit asiasta ’:D

    1. En!! :-D Siis tämähän oli hauska havainto. Oon kuullut monesti että näytän kuvissa pidemmätä mitä livenä mutta sitä on itse vaikea tajuta, ulkopuolinen huomaa sen paljon paremmin. En esim. nää eroa näissä ja vaikka näitä edeltävissä asukuvissa oman pituuden suhteen mutta hauskaa että joku muu näkee! Hihii.

 2. Voi juku miten oldschool- kuvia! Ihan mahtia hihii :D ja i ha nat vaatteet!! pitää mennå koluamaan inchiä näköjään kun sieltä saa nooin upeita vaatteita ! Toi villatakki <3_<3

  1. Eikö Inch oo vielä tuttu?!?! Mee ihmeessä, rakastut myyjiin ja valikoimaan!! :-*