Sekasin, sekasin

musiikki
6 kommenttia

ruger hauer regina

kuva: x 

Ruger Hauer & ReginaSekasin

Huuuuh, vitsit nukuin makoisasti. Herätyskellon soidessa yhdeltätoista olisin voinut vielä helposti jatkaa unia, mutta onneksi nousin; ulkona on ihan älyttömän kaunis keli ja mulla on paljon askareita hoidettavana. Musta on ihanaa hoitaa asioita keskustassa kun on tällainen maaginen keli ja illalla ajattelin pyöräyttää raakakakun, mmh.

Viime viikko oli superkiireinen, joten nyt huomaan kaipaavani aikaa ihan itsekseni ja rauhassa. Olen koukuttunut Donna Tartin Tikliin enkä meinaa päästä nukkumaan iltaisin kun tekee mieli lukea vielä pari sivua. Oon myös kirjoittanut listan kaikista blogi-idiksistä ja ajatuksista, joista haluaisin teille kirjoittaa ja ajattelin, että voisin näitä aiheita kysellä pian teiltäkin paremmin – mutta palataan siihen hetken kuluttua.

Kaunista viikonloppua tyypit, olkaa helliä itsellenne. x

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Niin itseasiassa mietinki, hassuu että on pelkkä Ruger Hauer kun kummiskin yhteistyö?

  1. Tikli on kyllä aivan ihana kirja, yksi parhaista kirjoista, mitä olen lukenut :) Itse pitkitin kirjan loppuun lukemista, sillä en olisi halunnut sen loppuvan ollenkaan. Donna Tartt osaa kyllä luoda sellaisia maailmoja, joihin vaan jää koukkuun ja hahmoista tulee kuin ystäviä. Nyt kun kirja on jo luettu, valitsen joskus siitä arpomalla jonkun kohdan ja luen pari sivua uusiksi palaten hetkeksi takaisin kirjan maailmaan :)

    1. Oooh, voi että!!! Mä ehkä tiesinkin että Tikli on sun suosikkeja, ei yllättänyt tämä kommentti :-) Mä oon sen verran alussa että tekee vaan mieli ahmia tuota, vitsit tykkäänkin Donna Tartin tyylistä. Jumalat juhlivat öisin on mun yks suosikkeja myöskin.