Testissä: kynsilakka Boholta

kauneus, luonnonkosmetiikka
20 kommenttia

Olen jo pitkään halunnut testata Bohon kynsilakkoja – Boho on siis luonnonkosmetiikkamerkki, jota myydään ainakin PUR-kaupassa sekä Nudgessa. Bohon valikoimiin kuuluu kattava määrä värimeikkejä ja kynsilakkoja – meikit ovat Cosmebio-sertifioituja (kynsilakkoja lukuunottamatta) ja moniin muihin sarjoihin verrattuna varsin edullisia.

Bohon kynsilakat ovat 7free ja 8free (Kure Bazaarit ovat 4free ja Treat Collectionit 5free) ja koostumukseltaan jopa 86% luonnollisia! Se kuulostaa huikean korkealta luvulta, kun kyseessä on kuitenkin kynsilakka, joka ei koskaan voi olla täysin luonnonmukainen. Sävyvalikoima oli kattava, mutta koska en ollut testannut sarjan tuotteita aiemmin, ostin testiin aluksi vain yhden sävyn. Olen etsiskellyt luonnonmukaisempaa nude-lakkaa jo hetken ajan ja nyt tärppäsi. Hinta-laatu-suhdekin on täysin kohdillaan, alle 7 euron hintainen lakka tuntuu kestävän kuten muutkin luonnolliset lakat ja peittää kahdella kerroksella täydellisesti. Bohon kynsilakat ovat vegaanisia.

Lisätietoja sarjasta täällä

Tämän kokeilun perustella tekee mieli ostaa Boholta pari muutakin lakkaa; kierrätin muuton yhteydessä vanhat lakat eteenpäin ystäville ja pakkasin mukaani vain suosikkini. Hakusessa on uusi tummanvioletti ja jokin kivan keväinen sävy perinteisen punaisen ja oranssinpunaisten rinnalle. Onko Boho tuttu sarja teille, onko suosituksia?

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulla on muutama tuote Boholta. Lemppareiksi on tullut poskipuna ja puuteri. Poskipunalla saa hennon ja kauniin punan ja sitä on kuitenkin helppo kerrostaa halutessaan näyttävämpäänkin meikkiin. Kiinteä puuteri taas on mahtava, kun sillä voi joko kiinnittää meikkivoiteen tai tehdä itse meikkipohjan! Sen ainut huono puoli on ihan liian pieni koko -säännöllisesti käytettynä se ei kovin pitkään valitettavasti kestä. :(

  1. Aaaa, kuulostaapa jännältä että puuterilla voi tehdä meikkipohjan! Se siis lienee puristettu mineraalimeikkipohja tms? :-) Kuulostaa kyllä hyvältä!

   1. Joku sen kaltainen joo. En tiedä ihan tarkalleen, mutta peittää aika kivasti vrt. normaaliin puuteriin. Se on kyllä hyvä!

 2. Itellä ollut Bohon peiteaine ja olen tykännyt kovasti! Tähän mennessä parhaimpia tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta, jolla oikeasti saan nuo ihastuttavat silmänaluseni piiloon. Muutenkin koko Bohon tuotekirjo kiinnostaa kovasti, onneksi se juuri lanseerattiin myös ruohonjuureen!! Ihanaa päästä kokeilemaan tuotteita ihan livenä ennen ostopäätöstä. Niin usein kun joutuu ostamaan ”sian säkissä”.. :)

  1. Ooh, enpä muistanutkaan että sitä saa myös Ruohonjuuresta, tosi hyvä!! :–)

 3. Tampereen Ruohonjuuressa on Bohoa myynnissä ja olivat vielä -10% tarjouksessa! Otinkin sieltä testiin nestemäisen eyelinerin ja olen kyllä ollut tyytyväinen :)

  1. Hei jes, kiitos vinkistä!! Just katoin tuota tuotevalikoimaa ja eyeliner todella kiinnostais. Pysyykö se sulla hyvin? :-)

   1. Joo pysyy! On testattu jo pyöräilessä vuotavien silmien kera :D Tykkään kun se kuivuu mataksi ja ei ärsytä herkkiä silmiä yhtään.

    1. Ouiiiii, tämä menee seuraavaksi testiin Boholta!!! :D mun on ikävä rajauksia, mutten oo löytänyt hyvää luonnollista eyelineria. Edm:n eyelinerit on jees, mutta mun rasvoittuvilla luomilla ne ei pysy ihan 100%.

 4. Bohoa löytyy myös Ekoloista! Tosin siellä näkyi hinnat olevan korkeammat, esim. nämä kynsilakat 9€ (!!).

  1. Uuu, hyvä tietää! Tosin 9€ ei oo sekään vielä paha jos vertaa Kureen ja Treatiin jotka on 18-19€/kpl, tosin onhan niissä tosi upea pakkauskin Bohoon verrattuna :-)

 5. Eikä miten hyvä! Vielä luonnollisempi ja edullisempi kuin Kure! Jess, pakko käydä ostaa ja toi eyeliner kiinnostaa myös!!

  1. No jep?!? SUPER. :–) Mäkin käyn nappaseen eyelinerin testiin kunhan ehdin!

 6. Onko sinulla ollut bohon lakan kuivumisen kanssa ongelmia? Itse ostin kokeilun vuoksi muutaman sävyn, ja ainakin ensimmäinen sävy ei kuivunut kunnolla, vaan pinta rikkoutui vielä puolenkin tunnin odottelun jälkeen.

  1. Ei kyllä ole ollut! :O Ehkä tuo on joku viallinen?? Kokeilepa muut sävyt jos toimivat ja palauta tuo, jos se on ainut joka käyttäytyy noin. Mulla kuivuu normaalisti kyllä.